Frantik Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Poctivě střídám, ale nejvíc byly na ruce asi tyhle Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Asi nejvíc jsem nosil kombo Tag Heuer Aquaracer chrono a Omega Planet Ocean. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Stridam to, kupuju/ prodávám hodně rychle, ale letos asi tyhle Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna (upraveno) @misso super vlakno U mna v roku 2024 kralovalo toto duo… Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 1. ledna uživatelem Vortex-Tempus 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 4 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Já určitě nejvíc tyhle Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Tak ponejvíce času jsem měl na ruce LHCA letos to nebude jiné Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Střídám celkem pravidelně, ale stejně tyhle jsou na ruce nejčastěji. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna (upraveno) Já určitě tyhle dvoje. To jsem jedinej, kdo povýšil vintážky na daily watch? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 3. ledna uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Sice jsem stridal, ale nejvice asi SOHC Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 1234 Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Zdravím všechny. Od doby, co jsem je pořídil, většinou vyhrávají tyto Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. PP Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Super vlákno. Já jsem nejčastěji střídal tyto dvoje. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Asi tak Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nutilos Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Taky poctivě střídám, nebo minimálně většinu z 36ks. Nejvíc jsem měl na ruce asi tyto dva kusy. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lennousek Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Já nejvíc nosila Orisky. K obleku mi to ale moc neladilo, takže jsem je vyměnila za něco víc elegantního. Už teď mi chybí. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 5 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haades Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Dobrý nápad na vlákno. Sice jsem to střídal, ale nejčastější byly rozhodně Oříšky první generace se robustním tahem od místního váženého člena Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna U me to bylo jednoduchy. Na stridacku neovintage Exp I a II. Jo a k nim pravidlne na dovcu, vikendy a hospody hranaty gecka. Ty mam taky rad a tozhodne nezahaleji. Ted zrovna II. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna U mě v roce 2024 jednoznačně vyhrály Alpinisty - jsem rád, že jsem po letech "objevil". Od koupě na jaře jsem je nosil bez přerušení asi půl roku... A pak v relativně těsném závěsu Wardy 12 Ti, ty jsem si hodně oblíbil. Aktuálně jsou už asi třetí měsíc v kuse na ruce... Všechno ostatní bohužel jen paběrkovalo Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Podle fotek z mobilu, bych řekl, že nejvíce jsem nosil Doxy. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna BB 36 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se