Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ak bude zase problem, tak by to bolo vlastne "iba" na 3. reklamaciu, pretoze raz som reklamoval, ze servis doskriabal nozicky a teraz sa vratili ze "vada nezistena" a reklamoval som zastavovanie.
Samozrejme, vratenie som navrhol... a hned zacali vyhovorky...
- oni nie su predajca, kedze som cih kupoval cez web a oni ako predajna su ina sro. Mam to riesit s predajcom.
- s vratenim je to tazke, musi byt 3 krat rovnaka chyba (akokeby servis niekedy pisal co presne sa robilo a preco)
- a bla bla...

Ozvem sa opat o 30 dni :)

• Odpovědi 3,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
V 15. 5. 2023 v 14:40, shaggy napsal:

Uz som regulerne vytoceny a nasraty na servis WDL v Budapesti.
Cez obed som bol po hodinky. Zavada nezistena, cely mesiac boli v servise (plusminus cesta z BA do Pesti a spat). Pani ich nastelovala, trosku poskusala chrono.
Nasledne som zapol chrono, v aute som ho pre kontorlu vynuloval. Hodinovy scitac uz bol mierne posunuty, kedze preslo tak 15-20 minut.
A hele! Zas a opat ta ista vada ako reklamovana (a vraj opravena) prvy krat vo februari. Scitac sa vrati ale nenuluje presne.
Opat na 30 dni bez hodiniek. Dnes ale rekord, ani domov som ich nedoniesol...
Takze od kupy tak 7-10 dni na ruke?! Dpc!

LHC-krivochrono-maj01.jpg.ba832a029699a652c64044e0703e4b5f.jpg

Ahoj, nevím jak to má Longines, ale u Tissotů mi to dělalo stejně a šlo to vynulovat při vytažené korunce pomocí čudlíků nad a pod korunkou. Jen už nevím, zda byla korunka vytažena pro datum nebo pro čas. 

Odesláno
Ahoj, nevím jak to má Longines, ale u Tissotů mi to dělalo stejně a šlo to vynulovat při vytažené korunce pomocí čudlíků nad a pod korunkou. Jen už nevím, zda byla korunka vytažena pro datum nebo pro čas. 
To boli quartzky, ze? Pri automatoch je to trosicku ine. Trosicku dost...
Odesláno
před 13 hodinami, shaggy napsal:
před 14 hodinami, pantauleo napsal:

To boli quartzky, ze? Pri automatoch je to trosicku ine. Trosicku dost...

No jo, to bylo u quartz 🙂

Odesláno

Tak jsem dneska konečně našel čas, abych si zašel vysněný LHC vyzkoušet a jsem z toho krapet rozpačitý. Teda dobře, že jsem to udělal, protože jsem zjistil, že 39mm, na který jsem mířil, by na mě byly malý a co se týká velikosti hodinek, je pro mě (byť jsem kost a kůže) ideální veliksot 41mm. Ale když jsem je hodil na ruku, tak mě trochu nepříjemně praštila do očí šíře nožek, kterou jsem zvýraznil. Doteď jsem si toho z fotek odtud nevšiml, ale v tu chvíli mně to tam až nepříjemně vyniklo. Když na to teď koukám tady, mají to i starší modely stejně a důvod, proč jsem si toho tady u novějších nevšiml, je asi ten, že jsou tu fotky většinou na gumě/řemenu a ty to svojí odlišnou barvou nějak skryjí. Ale já nutně potřebuju tah. Zajímavý je, že mně to před lety nevadilo - asi jsem byl zblázněnej hodinkama jako takovejma, že jsem tohle prostě neřešil. Hned jsem si říkal, že to přece není možný, dyť mám POčka, který jsou ještě větší a nic takovýho na nich nepozoruju. Přece to pouzdro musí bejt +- podobný ne? Nojo! Jenže POčka mají tu hranu výrazně sraženou a sám žasnu, co takový detail uděla s celkovým dojmem pouzdra. Tak teď fakt nevím... :( Kupovat hodinky, kde by mně něco vadilo tak, jak to na mě začlo v ten okamžik působit, byť se mně neskutečně líbí, je asi blbost...

Tak jen foto...

lhc_zkouska.jpg.753aa3076b33888f557c469c5ee64230.jpg

Odesláno (upraveno)

Pokud uz ted mas s nimi takovyto problem,tak do nich nema cenu jit.Budes to mit v hlave porad a nakonec je pod cenou pustis.To nema cenu a ani smysl.

Mel a vlastne to tak mam se Seamastery.Jsou to nadherne hodinky,na obrazku.Na ruce mi nesedelo pouzdro a ani nozky a o spone se radeji nebavim.Vlnky vydrzely tri dny,proste jsem to nedal.Nove modely,to same.Takze jsem si vystrihl obrazek z casopisu a mam ho pod sklem na stole.Staci to a jiz to neresim.

Upraveno uživatelem mlsoun1
Odesláno

Souhlas, člověk se za ty roky posunul a čeho si dřív nevšiml, nebo mu to nevadilo, najednou tluče do očí po prvním nasazení. No, na jednu stranu škoda, protože se mi jinak moc líbí, na druhou stranu to asi tak má bejt a ve wishlistu je tedy o jedny hodinky méně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...