david28 Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 niekto rady ako zistit aky kaliber tuka v mojich hydach ? officko uvadzaju l619/888 a teda ak som spravne pochopil lisi sa to kus od kusu ? Kupoval som ich iba par tyzdnov dozadu avsak neviem kolko lezali na sklade kedze sa mi na nove 6tyzdnov a viac cakat nechcelo. Dakujem za kazdy postreh a radu. Je mi jasne ze pozret sa dnu by to vyriesilo ale uplne nove hodinky sa mi nechce nechat otvarat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Ako je to s manipulaciou lunety pod vodou ? moze to niecomu uskodit ? Vopred dakujem za odpovede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Ako je to s manipulaciou lunety pod vodou ? moze to niecomu uskodit ? Vopred dakujem za odpovede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Ne, nemůže. S tím se počítá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Luneta je konstrukce přidaná k pouzdru navíc. Její pohyb nemá na vodotěsnost vliv. Když na to přijde, do vody můžeš i bez ní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Ano lunetu mozes dat ked na to pride aj dolu a hodinky zostanu v tomto pripade vodotesne. Ale pozor nie vsetky hodinky to tak maju, su konstrukcie kde sa luneta otaca s celym hornym kusom puzdra a sklom, napriklad Eterna KonTiki GMT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Narazil jsem na tři verze "starých" LHC určených pro americký trh, kdyby se někdo chtěl odlišit a byl fanda hvězd a pruhů. Mají jiné ciferníky, jiné dýnko a dva ze tří modelů i jinou povrchovku pouzdra a tahu. https://shop.us.longines.com/watch-selector/hydroconquest-usa.html?utm_source=ablogtowatch&utm_medium=banner&utm_content=AA8_HC10 Jestli to tu už někde je, tak pardon, nestíhám číst všechno zpětně. Ne že mne bude moralles zase peskovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Ony mají keramickou lunetu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 To by mohlo napovědět, kolik bude stát nová verze LHC s keramikou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabajka Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Treba este dufat, ze bude aj update spony s normalnou mikroregulaciou, nakoklo ta povodna stoji za prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabajka Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Maly rozsah nastavenia. Je asi polovicny oproti rozmeru dieliku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irenic Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Ahoj, kam a jak často doporučujete servis v Praze na HC? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Servis normálně u AD, tedy u Bechyněho. O intervalech servisu se toho tady napsalo už tuny. Pokud s nina chodíš do vody tak jednou za rok nebo dva nechat přetěsnit. Strojek samotný zas nějakou přespřílišnou péči nevyžaduje. Max jednou za 5 let promazat. Jinak není důvod se v tom vrtat, pokud funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 tak jsem zjistoval u Bechyneho kdy budou LHC 2018 a pry az prosinec 2018 puvodne rikali leto 2018... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 ...esteze ich prezentuju ako LHC 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irenic Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Ok díky za tip. Ještě by mě zajímalo, komu tu HC vydrží na natažení déle než 14 hodin? Musím hodně mávat rukou, abych dal mnohem více, laboratorně to je dle manuálu až 40h, což bych asi musel celý den jezdit na kolotoči :-)) Doma mám natahovač, ale na chalupě na ně občas zapomenu a ráno stojej :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 No už je teda nemám, ale dokud jsem je měl, tak bez nějakého extra kvedlání, jenom při běžném nošení, dávaly v pohodě přes 30 h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Je tam klasická ETA. Ta by i při hodně líném způsobu života měla v pohodě dát aspoň 26 hodin. Teda, pokud hodinky nosíš celý den. Je teda pravda, že japonské strojky Seiko nebo Orient se natahují snáze a rychleji, ale 14 hodin je málo. Jak dlouho je máš v průběhu dne na ruce? A máš je na ruce každý den nebo někdy vynecháš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 (upraveno) trochu sem je chtel letne osvezit a v realu me ten cerven ej silikon zatim bavi :-)) btw jsou na vymenu...kdyby mel nekdo zajem.. Upraveno 9. září 2018 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mini46 Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 trochu sem je chtel letne osvezit a v realu me ten cerven ej silikon zatim bavi :-))Veľmi pekná kombinácia btw jsou na vymenu...kdyby mel nekdo zajem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se