Přejít na obsah

Longines Hydro Conquest Automatic

Radius

Doporučené příspěvky

před 46 minutami, Zmrzlinar napsal:

K černým hydrám by se hodil na léto klidně nějaký barevnější strap. Zdá se mi to, nebo je ten tropic tak zmáčklý? 😞

Jsou to oba 22mm :( bohužel jsem tu poptaval parkrat nějaký barevný na léto ale nikdo nic neměl :( 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim,

Tak se mi moje Longy z niceho nic zastavily. Nejdou ani rucne ci pohybem natahnout. Odnesl jsem je k Bechynemu na servis, pry z duvodu opotrebeni soucastek a ubytku maziva se zanesl mechanismus. Hodiny jsou z roku 2014. Oprava 7400 Kc. Cekaci doba 10-12 tydnu. Setkal se s tim uz nekdo?

Odkaz ke komentáři

Odporucany servis strojceka je normalne cca 5-10 rokov, takze nic zvlastne. Nedavali predtym najavo nespokojnost? Nepresnost, mozno nizsia rezerva?

Cena je taka preto, lebo Bechyne... Mozno si mohol skusit poslat ich do Onyx-u alebo k nejakemu mensiemu hodinarovi (ale odbornikovi).

Odkaz ke komentáři

Jo no, jsem to s tou udrzbou nejak podcenil. Presnost byla porad ta sama pokud si dobre vybavuji. Ale je fakt, ze ted jsem nosil primarne Edox. 

Ono tech autorizaku je samozrejme vic, ale Bechyneho jsem mel pri ruce, tak jsem to tam rovnou donesl. S cenou jsem tak nejak pocital. Pred par lety se mi podobne rozbily Edoxy, ale tam byla nejaka mechanicka porucha. A stalo to kolem 6k CZK.

Ale jo, priste zkusim asi nejaky jiny servis urcite. Sice davaji nejakou zaruku 2 roky pak na ten strojek a na tesnost pouzdra, ale pocitam, ze takovy, jiz zmineny Onyx to bude davat urcite taky

Odkaz ke komentáři

On potrebuje 21mm. 

Ja ted objednaval nejake kozky z nemecka tady: https://www.watch-band-center.com/shop2/index.php/user/watchstrap/suche/1/

21mm super gumy ma Barton, ale tam je potreba pocitat s vypalnym: https://www.bartonwatchbands.com/collections/21mm-watch-bands-from-barton

ISOfrane mi na LHC prijde moc robustni. 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...