OWG Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 Dneska došly nějaké řemeny, přijde mi ze ten sedy je hezci, co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 K černým hydrám by se hodil na léto klidně nějaký barevnější strap. Zdá se mi to, nebo je ten tropic tak zmáčklý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 před 46 minutami, Zmrzlinar napsal: K černým hydrám by se hodil na léto klidně nějaký barevnější strap. Zdá se mi to, nebo je ten tropic tak zmáčklý? Jsou to oba 22mm bohužel jsem tu poptaval parkrat nějaký barevný na léto ale nikdo nic neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovic Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 Zdravim, Tak se mi moje Longy z niceho nic zastavily. Nejdou ani rucne ci pohybem natahnout. Odnesl jsem je k Bechynemu na servis, pry z duvodu opotrebeni soucastek a ubytku maziva se zanesl mechanismus. Hodiny jsou z roku 2014. Oprava 7400 Kc. Cekaci doba 10-12 tydnu. Setkal se s tim uz nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 Odporucany servis strojceka je normalne cca 5-10 rokov, takze nic zvlastne. Nedavali predtym najavo nespokojnost? Nepresnost, mozno nizsia rezerva? Cena je taka preto, lebo Bechyne... Mozno si mohol skusit poslat ich do Onyx-u alebo k nejakemu mensiemu hodinarovi (ale odbornikovi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 Autorizovaný servis je jenom Bechyně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 Tak autorizovanej myslim už řešit netřeba.. poslal bych to do Onyxu, o moc levnější (jestli vůbec) to nebude, ovšem odvedou 100% práci a troufám si tvrdit, že to bude o dost rychlejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovic Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 Jo no, jsem to s tou udrzbou nejak podcenil. Presnost byla porad ta sama pokud si dobre vybavuji. Ale je fakt, ze ted jsem nosil primarne Edox. Ono tech autorizaku je samozrejme vic, ale Bechyneho jsem mel pri ruce, tak jsem to tam rovnou donesl. S cenou jsem tak nejak pocital. Pred par lety se mi podobne rozbily Edoxy, ale tam byla nejaka mechanicka porucha. A stalo to kolem 6k CZK. Ale jo, priste zkusim asi nejaky jiny servis urcite. Sice davaji nejakou zaruku 2 roky pak na ten strojek a na tesnost pouzdra, ale pocitam, ze takovy, jiz zmineny Onyx to bude davat urcite taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 před 10 hodinami, OWG napsal: Jsou to oba 22mm bohužel jsem tu poptaval parkrat nějaký barevný na léto ale nikdo nic neměl Tady si nevybereš? https://hodinar-frydl.sluzby.cz/22mm-9/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 On potrebuje 21mm. Ja ted objednaval nejake kozky z nemecka tady: https://www.watch-band-center.com/shop2/index.php/user/watchstrap/suche/1/ 21mm super gumy ma Barton, ale tam je potreba pocitat s vypalnym: https://www.bartonwatchbands.com/collections/21mm-watch-bands-from-barton ISOfrane mi na LHC prijde moc robustni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 před 42 minutami, Zmrzlinar napsal: Tady si nevybereš? https://hodinar-frydl.sluzby.cz/22mm-9/ Jak píše Andy, 21mm potrebuju sle třeba cerny Sailcloth ve 22mm je foremny takže nejde poznat ze je o 1mm větší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2021 Po delsi dobeUz mi schazeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 Porad je mam rad a k beemenovkam budou sedet na vytecnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 Drobet nam sprchlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Po cely vikend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Dneska jsem někde zahlídl koně a krásný logo časomíry. Ta značka je mi sympatická. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Mel by jsi si je poridit k tem Tvym super kocourum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 V 11. 9. 2021 v 17:51, mlsoun1 napsal: Mel by jsi si je poridit k tem Tvym super kocourum To bych měl, ale nějakou mechaniku doma mám a nedostane se na ruku. Prodal jsem i svoje nejoblíbenější, taky jsem je nenosil. Tak jen obdivuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 Tomu rozumím.Jen obdivuj,je tu plno krásných kousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se