Radik Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Tak jsem dnes zavítal do Koscomu. Primárně kvůli zkrácení tahu, sekundárně jsem ale chtěl vidět naživo modré Hydroconquesty, na které jsem začal střádat. Už když mi je ukazoval kolega při jiné akvizici jsem byl překvapen spíše černým cifrem, jehož modrý odstín se decentně projeví jen pod určitým úhlem. Přicítal jsem to částečně nedostatku světla a o to víc mě zklamalo, že tak hodinky vypadají i pod prakticky dokonalým nasvicenim v prodejně. Fotky jak na webu tak i tady vypadají co do nejednotnosti modré barvy ciferniku a lunety mnohem lépe. Tak jsem z nich po jejich shlédnutí naživo hodně rozpačitý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 To záleží na vkusu. Modrá na ciferníku je sice tmavá, al je tam. Viditelná je především na slunci nebo při natočení proti zdroji světla. Mně osobně se právě tato vlastnost líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flashman Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Byl jsem na tom podobně, chtěl jsem modré, ale po osobním setkání jsem se rozhodl pro černé a nelituji. Ale souhlasím, že je to individuální, rozhoduje více okolností, mě se třeba líbí, že černá není tak profláklá, mám to stejný i u Bondovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Já jsem si před Vánoci udělal Ježíška a od zdejšího člena koupil černé HC. Moje pocity jsou zatím trochu nejisté. Hodinky jsou to krásné a je z nich cítit kvalita, mně po Breitlingách Superoceanech chybí vnější antireflex. Ale každý den se sžíváme a myslím, že to bude ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Vnější antireflex má své zastánce i odpůrce. Já jsem v tý druhý skupině a sbírám odvahu k tomu, že bych ho jednou pro vždy sundal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 jj, vonkajsi AR to je vecna tema... ak by som si mohol vybrat, tak ho urcite chcem, hodinkam by to dodalo iny rozmer! na fortiskach ho mam uz cez 2 roky a mam tam len 2 skrabanceky a je to vidno iba pri vynimocnych situaciach. sklicko pri 99% vyzera ako uplne ciste, takze pohoda, netreba sa ho bat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Jí měl na Breitlingách vnější i vnitřní antireflex 6 let a neměl jsem tam jediný šrám, nic. Archimedy, které používám, jako oblekovky, mají taky vnější AR a bez známek. Jsem přesvědčen, že hodinky s "mizejícím" sklíčkem, vypadají luxusněji a více vyniknou detaily a struktura cifru. U vyslovených toolů to samozřejmě smysl nemá, ale u rozumně luxusních hhodinek bych to vítal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Každopádně ale musím, říct, že si mě hydry získávají. Líbí se mi, že se ručky "plazí" po cifru i přesto, že ten je viditelně profilovaný. Krásný lesk ruček a indexů skvěle odráží světlo. Co mě vysloveně dostává, je přesnost. Při nošení se dostávám téměř na absolutní nulu, když je nechám na vrtiči, jsem na max. -2s. Mimochodem, jakým směrem se natahuje cal. L633? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 To je normální ETA 2824-2, takže má oboustranný nátah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 To je normální ETA 2824-2, takže má oboustranný nátah.Moc děkuji. Já to nemohl najít a otevírat se mi je nechtělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobod3 Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Ahoj, chtěl bych se zeptat, v čem se liší stará a nová verze - opravdu jen v designu číselníku a lesku tahu? Kalibr a vše ostatní (mechanika ...) zůstává beze změny? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Vnitřek je stejným, tam toho není moc co měnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobod3 Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Ok, díky. Škoda toho číselníku, ty arabské číslice u mě evokují dětské hodinky. Přitom nový plně matný tah se mi líbí víc ... holt nikdy není nic dokonalé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 To je bohužel pravda. Ale starý typ by ještě měl jít normálně koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Misoo pan v Koscomu mi rikal, ze se k tem HC takovy typ tahu nehodi, ale myslim si, ze kdyby videl tvoje fotky, tak preci jen aspon zavaha :-) Vypada to skvele! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Do nových HC dávají calibr L619 - tedy ETA 2892 - má o cca 4 hodiny delší rezervu chodu a masivnější uchycení rotoru - potenciálně větší odolnost proti otřesům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Do nových HC dávají calibr L619 - tedy ETA 2892 - má o cca 4 hodiny delší rezervu chodu a masivnější uchycení rotoru - potenciálně větší odolnost proti otřesům. A helemese! To jsem nevěděl a dívat se do specifikací se mi nechtělo. Tak hlavně, že změna k lepšímu je uvnitř, když ne navenek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 A helemese! To jsem nevěděl a dívat se do specifikací se mi nechtělo. Tak hlavně, že změna k lepšímu je uvnitř, když ne navenek.Uvádí to na stránkách přmo Longines, třeba na Koscomu tam tuším uvádí stejný kalibr jako u staršího modelu. Ale i tak by to pro mě nebyl důvod:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobod3 Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 (upraveno) Tohle je zajímavé - všude, kde jsem se ptal (Koscom, Altman, Bechyně), tak mi řekli jen o ciferníku a tahu. Navíc se koukali i do katalogu Přesně tak, tím ciferníkem to zkazili:( Takže i přes něco lepší calibr jsou ty původní podle mě lepší .... ostatně nakonec jsem si je před cca hodinkou koupil. Ta modrá barva na slunci je neskutečná Upraveno 16. ledna 2015 uživatelem svobod3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se