skalis Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února (upraveno) Hodinky super, ja bych jim pridal sroubovaci korunku (vim, rucni natah) a pak ta cena, ta cena… edit: Sporty jednicky v cerny barve by si zaslouzily trvaly misto v kolekci, ne si hrat na limitovanou serii. Upraveno 27. února uživatelem skalis 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února před 2 hodinami, Bert napsal: No ty krávo, to už chce bejt velkej frajer udělat na renderu křivej index. Koukněte na pozici 01:00. Náhodou, mají to přesně tak jak to bude v reálu Za mě moc hezké hodinky. Ale kilo je pro mě neakceptovatelné za hodinky na téhle úrovni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února před 6 minutami, Fade napsal: Náhodou, mají to přesně tak jak to bude v reálu Za mě moc hezké hodinky. Ale kilo je pro mě neakceptovatelné za hodinky na téhle úrovni. Orientačně, jakou cenu bys za tyto hodinky akceptoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Aha, to má fakt incabloc... tak to už chápu tu cenu, to jako takovej primáckej tourbillon.... :-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února před 1 minutou, Chosef76 napsal: Orientačně, jakou cenu bys za tyto hodinky akceptoval? Poloviční. Za necelé kilo mám třeba Tudor BB58 nebo Pelagos 39 na naprosto jiné úrovni. Pravda, bez patriotismu, no. Vše i s kovovým tahem. Tak mi to s Primkami za kilo nějak nevychází, no. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února před 3 minutami, odjinud napsal: Aha, to má fakt incabloc... tak to už chápu tu cenu, to jako takovej primáckej tourbillon.... jo, a navíc jsou to Red, takže teď té ceně rozumím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Krasny bombirovany ciselnik a ikonicke originalni rucky, pouzdro, sklo, proste cele dobre a oproti zminovanym Tudor mi prijdou dizajnove mnohem hezci, propracovanejsi a zabavnejsi. WR sice stale 6ATM, ale na plavani a snorchlovani to bohate staci. Sroubovaci korunka by je sice posunula hloubeji, ale za to kurvitko to nestoji. Jsou skvele tak jak jsou. Jako plus vidim vyborny jednoduchy kalibr, levne servisovatelny u jakehokoliv sikovneho hodinare, protoze jak znamo, primky maji dily robustni a staci jen rozebrat a namazat. To Tudor majiteli myslim provetra pri servisu penezenku daleko vic a jeste musi do svajcu, kde vyhodi strojek ktery si clovek zakoupi a nahradi druhym repasovanym a razem je pro me kouzlo nesmrtelnych mechanickych Tudorek pryc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února před 3 hodinami, špelda66 napsal: modré L. E. 2023 - číselník tištěný luminiscenční černé L. E. 2025 - číselník tištěný tak mám info, že chyba v popisu, číselník luminiscenční (myšleno indexy) i u černých L. E. 2025 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Před hodinou, ATOM napsal: Krasny bombirovany ciselnik a ikonicke originalni rucky, pouzdro, sklo, proste cele dobre a oproti zminovanym Tudor mi prijdou dizajnove mnohem hezci, propracovanejsi a zabavnejsi. WR sice stale 6ATM, ale na plavani a snorchlovani to bohate staci. Sroubovaci korunka by je sice posunula hloubeji, ale za to kurvitko to nestoji. Jsou skvele tak jak jsou. Jako plus vidim vyborny jednoduchy kalibr, levne servisovatelny u jakehokoliv sikovneho hodinare, protoze jak znamo, primky maji dily robustni a staci jen rozebrat a namazat. To Tudor majiteli myslim provetra pri servisu penezenku daleko vic a jeste musi do svajcu, kde vyhodi strojek ktery si clovek zakoupi a nahradi druhym repasovanym a razem je pro me kouzlo nesmrtelnych mechanickych Tudorek pryc Proč by musely do švajcu na servis a proč by se měl jakože vyhazovat strojek? Nějak nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Tahle se má šířit dezinfo a bránit svou značku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Mne sa pacia, ale 4 000 eur im za to skratka nedam. Skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Před hodinou, Fade napsal: Proč by musely do švajcu na servis a proč by se měl jakože vyhazovat strojek? Nějak nechápu "Vyhodit". To nebylo mysleno doslova. Proste jej vytahnou a daji jiny, repasovany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února To slysim prvne, s tim repasovanim . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února před 1 hodinou, špelda66 napsal: tak mám info, že chyba v popisu, číselník luminiscenční (myšleno indexy) i u černých L. E. 2025 No nevím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února před 36 minutami, ATOM napsal: "Vyhodit". To nebylo mysleno doslova. Proste jej vytahnou a daji jiny, repasovany. Pořád mi asi uniká proč by ti dávali nějaký repas. To ses dočetl kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února před 4 minutami, baza napsal: No nevím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mluvil jsem se @zekon7302 a právě na popis a tohle foto upozorňoval, lumi indexy v reálu jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února před 6 minutami, Fade napsal: Pořád mi asi uniká proč by ti dávali nějaký repas. To ses dočetl kde? https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=705537&page=2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lindys Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Před hodinou, ATOM napsal: https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=705537&page=2 Před cca 2 týdny jsem se byl na Tudory podívat u AD a pochopil jsem to od personálu také tak. Týká se to prý In-House Kalibrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února No jsem rad, ze jsem sel v r. 2013 do "renovační limitky" Honzy Manty, kde ty ES vysly na cca 10 (nebo 20kkc?). Akorat teda clovek musel dodat vlastni strojek cal. 68.1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Naživo vypadají pěkně, nevím jestli dost pěkně na 99tis ale hezké jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se