Přejít na obsah

Novinky z ELTON hodinářská, a.s.

Doporučené příspěvky

Hodinky super, ja bych jim pridal sroubovaci korunku (vim, rucni natah) a pak ta cena, ta cena…

edit: Sporty jednicky v cerny barve by si zaslouzily trvaly misto v kolekci, ne si hrat na limitovanou serii.

Upraveno uživatelem skalis
  • Like 1
  • Díky 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Bert napsal:

No ty krávo, to už chce bejt velkej frajer udělat na renderu křivej index. Koukněte na pozici 01:00.

🤮🤮🤮

Náhodou, mají to přesně tak jak to bude v reálu :) 

Za mě moc hezké hodinky. Ale kilo je pro mě neakceptovatelné za hodinky na téhle úrovni. 

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Fade napsal:

Náhodou, mají to přesně tak jak to bude v reálu :) 

Za mě moc hezké hodinky. Ale kilo je pro mě neakceptovatelné za hodinky na téhle úrovni. 

Orientačně, jakou cenu bys za tyto hodinky akceptoval? 

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Chosef76 napsal:

Orientačně, jakou cenu bys za tyto hodinky akceptoval? 

Poloviční. Za necelé kilo mám třeba Tudor BB58 nebo Pelagos 39 na naprosto jiné úrovni. Pravda, bez patriotismu, no. Vše i s kovovým tahem. Tak mi to s Primkami za kilo nějak nevychází, no. 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, odjinud napsal:

Aha, to má fakt incabloc... tak to už chápu tu cenu, to jako takovej primáckej tourbillon.... 🙂

jo, a navíc jsou to Red, takže teď té ceně rozumím...

Odkaz ke komentáři

Krasny bombirovany ciselnik a ikonicke originalni rucky, pouzdro, sklo, proste cele dobre a oproti zminovanym Tudor mi prijdou dizajnove mnohem hezci, propracovanejsi a zabavnejsi. WR sice stale 6ATM, ale na plavani a snorchlovani to bohate staci. Sroubovaci korunka by je sice posunula hloubeji, ale za to kurvitko to nestoji. Jsou skvele tak jak jsou. Jako plus vidim vyborny jednoduchy kalibr, levne servisovatelny u jakehokoliv sikovneho hodinare, protoze jak znamo, primky maji dily robustni a staci jen rozebrat a namazat. To Tudor majiteli myslim provetra pri servisu penezenku daleko vic a jeste musi do svajcu, kde vyhodi strojek ktery si clovek zakoupi a nahradi druhym repasovanym a razem je pro me kouzlo nesmrtelnych mechanickych Tudorek pryc:)

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, ATOM napsal:

Krasny bombirovany ciselnik a ikonicke originalni rucky, pouzdro, sklo, proste cele dobre a oproti zminovanym Tudor mi prijdou dizajnove mnohem hezci, propracovanejsi a zabavnejsi. WR sice stale 6ATM, ale na plavani a snorchlovani to bohate staci. Sroubovaci korunka by je sice posunula hloubeji, ale za to kurvitko to nestoji. Jsou skvele tak jak jsou. Jako plus vidim vyborny jednoduchy kalibr, levne servisovatelny u jakehokoliv sikovneho hodinare, protoze jak znamo, primky maji dily robustni a staci jen rozebrat a namazat. To Tudor majiteli myslim provetra pri servisu penezenku daleko vic a jeste musi do svajcu, kde vyhodi strojek ktery si clovek zakoupi a nahradi druhym repasovanym a razem je pro me kouzlo nesmrtelnych mechanickych Tudorek pryc:)

Proč by musely do švajcu na servis a proč by se měl jakože vyhazovat strojek? Nějak nechápu :) 

Odkaz ke komentáři

před 36 minutami, ATOM napsal:

"Vyhodit". To nebylo mysleno doslova. Proste jej vytahnou a daji jiny, repasovany.

Pořád mi asi uniká proč by ti dávali nějaký repas. 😂 To ses dočetl kde?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...