Josef01 Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února A co vybírat srdcem a ne rozumem? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února před 8 hodinami, Josef01 napsal: A co vybírat srdcem a ne rozumem? Snažím se zapojit obojí....nebo jak si to myslel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Vybíráš neinvestiční hodinky, tedy nejde o peníze (limit je) a při případném prodeji na tom dost proděláš (pokud budou nové), tedy hodinky tě musí něčím oslovit. Máš ujasněno, že chceš sportovní, třeba s číslovanou lunetou (nebo ne) případně bez široké lunety, tmavý (světlý) cifr, dobře čitelné, datum (nebo bez), ručky jednoduché (propracované), lumi běžné (nebo superlumi) Dej si na plochu počítače (nebo jinam) obrázky svých favoritů a jestli tě nějaké i po 14 dnech nějaké hodinky oslovují, tak bys do toho měl jít. To mám namysli tím "výběr srdcem". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února (upraveno) Jj, tak nějak to mám s těmi Edoxy a BaM. Koukám na ně dlouho a pokaždý když je vidím, tak přeskočil jiskra a vím, že je chci zkusit. Ty Sinn jsou ještě čerstvej nápad... nemám je tak nakoukany. Ale tam hlodá ta podobnost s Navitamerama... Upraveno 25. února uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Mne ty Edoxy prijdou za a) strasne velky a hamatny a za takove genericke potapky. Jako na ponoseni dobry, ale za tyden budou o nicem. Plus ta znacka me vubec nebere.BaM jsou zajimave a vlastne proc ne.Sinn 903 jsou bozi a mam je na seznamu uz par let. Vzdycky, kdyz je vyzkousim, tak mi srdce plesa. O nejake kopirce nemuze byt rec, ba naopak, maji oproti Brajtlum spoustu vylepseni. A ty nove maji skvele indexy 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Já nevím, já Edox vnímán docela pozitivně. Podle mě neprávem opomíjená značka. 42mm není zas tak moc.... taková akorát velikost a 12mm výška. Jak píšu, ty Sinn ještě nemám tak dlouho nakoukany.... třeba jiskra přeskočí. Je to boj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února (upraveno) Můj názor na Edox je podobný jako Andyho - ta značka mě vůbec neoslovuje. U Tebou nahozených BM mi taky nesedí k jejich designu římské indexy (už to tady taky někdo psal). Šel bych do Rado Golden Horse nebo Captain Cook na rýži (ale Ty je nechceš...je to subjektivní a tudíž těžké radit Ti ). Upraveno 25. února uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Tyvle neserte mě.... Edox nezávislá značka, která není součástí Swatch group. To je mi sympatický. Rado captain cook nejsou špatný...no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února (upraveno) na rozhlížení a přemýšlení bych vzal raději něco tady z bazaru, ať na tom netratíš moc. Projel jsem inzeráty a tyhle Twelve od ChW by byly super na tenhle účel P.S: osobně se mi EDOX taky moc nelíbí Upraveno 25. února uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gifot Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února No pokud potápky od méně profláklé firmy s inhousem tak třeba toto: nebo divočina toto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Tak ty Wardy hlavně nepůsobí moc sportovním dojmem, jak bylo napsáno někde výše. Po stránce strojku (technicky) si nedovolím do toho kecat, ale pokud se ti líbí styl Edox, tak vzhledově jsou obdobné hodinky od značky Epos, i když je mně jasné, že můžou být opět výhrady jak ke značce, logu atd... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února @pebe wardi mě nikdy moc nebraly.... nevím proč. @Gifot úplně neproflaklou značku nehledám. A na těch prvních je divnej ten font na lunetě. To SS bych tam nedal 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Před hodinou, Gustaf napsal: Tyvle neserte mě.... Edox nezávislá značka, která není součástí Swatch group. To je mi sympatický. Rado captain cook nejsou špatný...no. Když už jsi je nakousl, tak verze v bronzu ať už modrá nebo zelená je určitě k zamyšlení https://www.rado.com/captain-cook-automatic-bronze-r32504205.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Ball si uz tusim mal, ze? https://shop.ballwatch.ch/en/watchfinder&filter=87 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února @milomac Epos jsou super... už jsem jedny měl. Tuším sportiva kolekci. @Harwey koule už jsem měl troje.... takže ty zatím ne @African jako jooo...ale ta jiskra tam nějak úplně není. Nejsou to ošklivý hodinky, ale nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února ... tak jo....sem objednal ty Edoxy prostě mě lákalo je zkusit. Strojek s rezervou 68hod, 3mm safír, celkově vyvážený potápky, kde mně nic neruší. Takže teď se zaměřme, co dál? Tím myslím ohledně Sinn, BaM a jiných zvěrstev 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Gusto, to je tak deb...í název vlákna, že jsem ho musel pročíst celé a říct ti- nezávidím ti :-)). Edox ti schvaluju, dobrá volba. A dál- prozkoumej a zaměř se na Sinn ( doporučuju ti je ). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února před 1 hodinou, Gustaf napsal: ... tak jo....sem objednal ty Edoxy prostě mě lákalo je zkusit. Strojek s rezervou 68hod, 3mm safír, celkově vyvážený potápky, kde mně nic neruší. Takže teď se zaměřme, co dál? Tím myslím ohledně Sinn, BaM a jiných zvěrstev Ty máš takový začarovaný kruh značek ve stejné kategorii kvality, přesně jak Edox uvádí (Ball bych tam dal taky ) a myslím že je na čase se urvat ze řetězu a skočit o level výš. Ono defakto všechny tyto značky mají pouze jiný design, ale jinak to je defakto to samé a proto se po chvíli začneš nudit.....ale zase vstoupíš do stejné řeky Neříkám že jsou špatné, měl jsi kupu krásných, velmi kvalitních hodinek, ale je to prostě stejná třída. Co třeba Omega příště a začít růst, ať máš pár let pokoj, a pak třeba hop rovnou do Roulexek ať máš celý život pokoj? Samozřejmě to ber s humorem, tak to také myslím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Jako asi jo...ale tak nějak je i v této kategorii pořád hodně neprobádaných vod. Snažím se vybírat kousky, které jsou něčím pro mně zajímavé. Ponosim a trada dál tak Baume jsou tím pomyslným krůčkem víš, ale tak už jsem bral i ty Lonžíny. Omega...no jednou možná, možná Aqua Terra. A nějak mě třeba úplné míjí Tagy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února (upraveno) V 23. 2. 2025 v 22:27, B.F.G. napsal: Ja bych teda Sinn asi nechtel kdyz se da koupit i "original". BM je dobra volba, asi nej z toho co je v placu. Kdyz "original", tak vlastne sinn. https://blog.chronoshop.cz/sinn-903-versus-navitimer/ Takze ted si chvili uzij Edoxy a pak se zamer na sinn, Breitling je za nesmysl a jeste budes mit strach, aby sis nazranej neochcal ruku. Upraveno 25. února uživatelem marecenator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se