Gustaf Odesláno 28. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března @Radek124 tyhle dělají jen na gumě...tah možná někdy pořídím. Uvidím @YPO to si úplné nejsem jistej, ale nějakou dobu určitě vydrží. To vona žena by mě striskala i bez těch hodinek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Tipo bych, že oboje (i Edoxy) půjdou rychleji než Uniony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Do prodeje mozna, otazka je jestli to nekdo koupi Ale hlavne, ze ma Gustaf radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března gratulace k novému kousku,ať dělají radost dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března V 28. 3. 2025 v 18:30, Kamil.K napsal: Tipo bych, že oboje (i Edoxy) půjdou rychleji než Uniony Rozšířit Já myslím, že vydrží minimálně stejně dlouho jako Uniony a Spirity... @spineshankdíky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Vždycky mi přišel dobrej punk mít gumu k hodinkám za kilo plus. Je to dobrý. První setkání bylo se Zenith Grande Port Royal Open a od tý doby to žeru. Snad se tohle neokouká. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Ješte začnu nosit holinky naruby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Nestíham ty tvoje nákupy sledovat, je to nějaký rychlý, každopádně B&M jsou teda svělý Gratulace. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Gusto krása.. krásný hodiny 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března co ta váha na ruce?? je to příjemný že? já když mám ocel vs titan je to velký rozdíl a užívám si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března @Zdenek1307 no byla to teď obměna...zase na chvíli končím a budu užívat. Každopádně děkuji moc @Spongebob díky, jsou boží @spineshank Titanova je jen luneta, zbytek ocel. Ale jsou lehoucky jako prase. Ješte na tý gumě. A tenký a v rozměru 39mm. Díky tomu všemu prudce nositelny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března (upraveno) Musel sem se podívat jak ty tvoje hodinky vůbec vypadaj. Ty tvoje rozmazaný fotky sou fakt děsný Ta guma má taky to geniální sundavání nebo to má jenom náramek? To je pecka. edit: má - sem to přehlíd Upraveno 29. března uživatelem YPO 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března To byly rychlocvaky v práci, no...se mi klapala hnáta štěstím to sundávání je super.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se