worel Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Gratuluji k 20 narozeninám ať se ti daří Chronomagu. Je to tu moc fajn. Rád sem chodím a jsou tu super lidi. Děkuji za možnost tohoto fóra. ️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Gratulace ke kulatinám, já tu letos oslavím 10 let, tiká to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Vše nej, hlavně SW/HW zdraví, žádné útoky hackerů a debilů a mnoho rozumných členů a příspěvků do dalších mnoha let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Bože A ja jsem tu od 2006, toto ale leti. Nejlepsi fórum na světě. Tak na dalších 20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Živio Fakty hovoria za seba, niet čo rozoberať! Veľa zdravia a sily prevádzkovateľom a ďakujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Všetko dobré CHRONOMAG, všetko dobré a na zdravíčko ... sme spolu od 2007 takže aj ja som tu na fóre vlastne už dospelák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Já jsem tady právě začal 14. rok. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Jsem tu od roku 2008 a kluky s registrací 2007 jsem na srazech v Gate bral jako ostřílené veterány a nábožně poslouchal jejich moudra o Steinhartech, který jediný maj tu správnou value for money, protože, "vole, ten stejnej Unitas je v Pamech a nejsi přece debil"... Vyzkoušel sem si stovky hodinek od tisícikorunových položek až po statisícové. Sáhl jsem si díky tomu na některé opravdu kultovní kousky a značky. Poznal jsem tu hromadu fajn lidí, ať už na pivu nebo přes inzerci, s nimiž jsem v kontaktu. Potkal jsem tu i několik životních kamarádů. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucca Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Tak gratuluji Ja jsem s Vámi teprve od roku 2019. Přeji tedy Chronomagu vše nej do dalších 20 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Vše nejlepší a díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února (upraveno) .....totototo létí, skutečně 20 let uteklo jako voda a mě nezbývá, než popřát vše nejlepší k velkému výročí! Tad tedy, ať nám to tady tiká minimálně dalších 20 let! .....jojo, je to tady moc fain Upraveno 28. února uživatelem rekib1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Před hodinou, Kid_A napsal: v prosinci 2005 jsme se tu museli potkat:)) No jo! Mazák z 20. prosince! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Všechno nejlepší, mám to tady rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února (upraveno) Všechno nejlepší a minimalne dalších dvacet k tomu, sice mých 14 let je furt dost málo proti 20letum ale i tak je to uz dlouho.. Upraveno 28. února uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Sice jsem se připojil "teprve", když šel Chronomag do 2 třídy, tak i tak těch "13" let uteklo rychle a doufám, že je to stále jen začátek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Moje nejoblíbenější internetové fórum, nechť pokračuje dále! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Vivat chronomag, všechno nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lindys Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Vše nejlepší Chronomagu! Už přes 13 let jsi jedno z mých nejoblíbenějších míst internetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 4/5 veku Chronomagu uz tu take "oxiduji". Skvele misto, kde jsem potkal mnoho skvelych lidi a dnes, troufnu si rict, uz i kamaradu! Vsechno nejlepsi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února veľká vďaka ! som tu každý deň už 10 rokov .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se