Přejít na obsah

Chronomag slaví 20 let!

Doporučené příspěvky

Gratuluji k 20 narozeninám ať se ti daří Chronomagu. Je to tu moc fajn. Rád sem chodím a jsou tu super lidi. Děkuji za možnost tohoto fóra. 🎂⌚

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem tu od roku 2008 a kluky s registrací 2007 jsem na srazech v Gate bral jako ostřílené veterány a nábožně poslouchal jejich moudra o Steinhartech, který jediný maj tu správnou value for money, protože, "vole, ten stejnej Unitas je v Pamech a nejsi přece debil"...

Vyzkoušel sem si stovky hodinek od tisícikorunových položek až po statisícové. Sáhl jsem si díky tomu na některé opravdu kultovní kousky a značky.

Poznal jsem tu hromadu fajn lidí, ať už na pivu nebo přes inzerci, s nimiž jsem v kontaktu. Potkal jsem tu i několik životních kamarádů.

Díky!

Odkaz ke komentáři

.....totototo létí, skutečně 20 let uteklo jako voda a mě nezbývá, než popřát vše nejlepší k velkému výročí!

Tad tedy, ať nám to tady tiká minimálně dalších 20 let! .....jojo, je to tady moc fain :)

Upraveno uživatelem rekib1
Odkaz ke komentáři

Všechno nejlepší a minimalne dalších dvacet k tomu, sice mých 14 let je furt dost málo proti 20letum ale i tak je to uz dlouho..

Upraveno uživatelem tenge
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...