Přejít na obsah

Chronomag slaví 20 let!

Bert

Doporučené příspěvky

Já trochu vybočím z maistreamu, protože si myslím, že Chronomag vlastně sám o sobě není nic, je to jen soubor dat, virtuální prostor, kam denně lezu a jsem tam rád, ale za tím vším je nějaký konkrétní člověk, lidi, bez kterých by to nefungovalo, takže k tomuhle výročí, který je úctyhodný, gratuluju těm lidem, těm, který to napadlo, který tomu věnovali mraky času a peněz a a taky těm, kteří tvoří ten obsah, tím pádem gratuluju vlastně i sám sobě, ale v současný době tedy hlavně roBertovi, že to nenechal chcípnout, nacpal do toho svoje peníze a čas a taky všem lidem, který mu s tím pomáhají a starají se o to, a za to jim myslím patří hlavně poděkování,...Tak já za sebe děkuju, smekám a přeju hodně sil do dalších let.
J.R.

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vše nej, (chrono)Magu!

Díky za pár nových kamarádství, spoustu hodinkové inspirace, znalostí, za možnost sdílet radost z koníčku, že tady můžu zevlovat a donekonečna číst o hodinkách a koukat na parádní fotky. Nedíky však za ty probdělý noci přemýšlením který si zrovna koupit a který kvůli nim prodat😎. A to platí i o botách, parfémech, Barbourkách a dalších místních specialitkách😅

Velký dík patří všem, kteří se podílí na zajištění provozu. Narozdíl od většiny jiných for přežil nástup facebooku, instáče a dalších komunikačních kanálů a dovolím si svůj skromný názor, že největší hodnota Magu je právě v lidech, jejich zájemných vztazích a důvěře...

...a já bych Magu přál, aby to tak bylo i nadále.🥇

Odkaz ke komentáři

Krásné výročí! Za 20 let se toho hodně změnilo, velikáni své doby jako Nokia, My Space, Lehman Brothers, ICQ skončili v propadlišti dějin, ale věřím,  že Cronomag dá s přehledem další dvacet.

Odkaz ke komentáři

Zdravím vespolek, nějaký ten měsíc co jsem se stal fandou do hodinek to tady sleduju, a včera jsem se rozhodl založit si nick. To jsem ještě nevěděl, že jsem tak učinil právě den před takovým kulatým výročím 🙂 takže blahopřeji

Odkaz ke komentáři

Přestože jsem před devíti dny započal teprve šestý rok své existence zde na Chronomagu, připadám si tu jako mezi dlouholetými přáteli. Všichni se tu chovají k sobě jako k vlastním, nikdo tu nikoho neškolí ani si z něj za neznalost čehokoli neutahuje.

Chronomag je pro mě místo gentlemanů, kterému ze srdce přeji dlouhý tikot a mnoho těch správných věrných členů - chronomágů, chronomagorů, kandidátů závislosti atd...

Velký dík všem, kdo se na jeho chodu podíleli a podílejí, Bertovi za přijetí odpovědnosti za nás všechny a Chronomagu dlouhý život!

Upraveno uživatelem VladimírH
Odkaz ke komentáři

Ač jsem prakticky mladším členem, fórum je pro mě místem pro poznávání fér lidí, kteří dokáží obohatit svým profesním i osobním přesahem. A budu rád, když takováto platforma, v dnešní době sociálních sítí, zachová takovou komunitu, jako doposud, ne-li ještě zajímavější. Díky, J.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...