Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gratuluji k 20 narozeninám ať se ti daří Chronomagu. Je to tu moc fajn. Rád sem chodím a jsou tu super lidi. Děkuji za možnost tohoto fóra. 🎂⌚

Odesláno

Vše nej, hlavně SW/HW zdraví, žádné útoky hackerů a debilů a mnoho rozumných členů a příspěvků do dalších mnoha let

Odesláno

Všetko dobré CHRONOMAG, všetko dobré a na zdravíčko 🍻 ... sme spolu od 2007 takže aj ja som tu na fóre vlastne už dospelák 🤣

Odesláno

Jsem tu od roku 2008 a kluky s registrací 2007 jsem na srazech v Gate bral jako ostřílené veterány a nábožně poslouchal jejich moudra o Steinhartech, který jediný maj tu správnou value for money, protože, "vole, ten stejnej Unitas je v Pamech a nejsi přece debil"...

Vyzkoušel sem si stovky hodinek od tisícikorunových položek až po statisícové. Sáhl jsem si díky tomu na některé opravdu kultovní kousky a značky.

Poznal jsem tu hromadu fajn lidí, ať už na pivu nebo přes inzerci, s nimiž jsem v kontaktu. Potkal jsem tu i několik životních kamarádů.

Díky!

Odesláno

Tak gratuluji 🙂 Ja jsem s Vámi teprve od roku 2019. Přeji tedy Chronomagu vše nej do dalších 20 let 👍

Odesláno (upraveno)

.....totototo létí, skutečně 20 let uteklo jako voda a mě nezbývá, než popřát vše nejlepší k velkému výročí!

Tad tedy, ať nám to tady tiká minimálně dalších 20 let! .....jojo, je to tady moc fain :)

Upraveno uživatelem rekib1
Odesláno (upraveno)

Všechno nejlepší a minimalne dalších dvacet k tomu, sice mých 14 let je furt dost málo proti 20letum ale i tak je to uz dlouho..

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno

Sice jsem se připojil "teprve", když šel Chronomag do 2 třídy, tak i tak těch "13" let uteklo rychle a doufám, že je to stále jen začátek! 🙂 

Odesláno

Vše nejlepší Chronomagu! Už přes 13 let jsi jedno z mých nejoblíbenějších míst internetu.

Odesláno

4/5 veku Chronomagu uz tu take "oxiduji". 

Skvele misto, kde jsem potkal mnoho skvelych lidi a dnes, troufnu si rict, uz i kamaradu!

Vsechno nejlepsi!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...