Bert Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami Přátelé, kterak jste se již dočetli zde: Jsem si moc dobře vědom toho, že dělat limitku pro co nejvíce členů Chronomagu je věc nepříliš vděčná, neboť do vkusu jednoho každého z vás se trefit opravdu nejde. Když jsem se tedy zamýšlel nad tím, jak limitku pojmout, napadla mě idea cenově dostupných hodinek dobrého původu, s důrazem na individualizaci. Tak totiž zvýším pravděpodobnost, že co největšímu počtu z vás, členů Chronomagu, bude připomínat naše společné výročí. Limitka bude postavena na bázi hodinek Mondaine A660.30360.80SBH Classic Gray And Silver 40mm 3ATM. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty budou na číselníku pro vás upraveny takto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zde si dovolím komentář. Přebarvený index na dvacítce považuji za designový a funkční majstrštyk. A to ze dvou důvodů: kdykoli nenásilně připomene právě ono dvacáté výročí, a dále je krásným optickým vyvážení zachované charakteristického nápisu (respektive jeho červené části), na pozici 11. Samotný nápis CHRONOMAG 2005-2025 považuji u této limitky za nutnost. Dýnko hodinek nám pak skýtá širokou možnost individualizace. Původní dýnko vypadá takto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dýnko, které použijeme pro náš záměr, bude po zásahu hodinářského mistra upraveno soustružením do roviny a zbaveno nápisů. Co se popisu dýnka týče, za sebe přikládám nápad. Mělo by jít o pětiřádkový laserovaný text, který by vypadal takto: Chronomag (nápis nebo logo) 28.2.2005 (vynechaný řádek) Tvůj nick Datum Tvé registrace Přátelé, nyní řeším obsah, nikoli grafickou formu. Mám domluveno s obsluhou laseru, že lze udělat tuto, ale i druhou variantu. Například takovou, že by hodinky neobsahovaly Tvůj nick a datum Tvé registrace, a nápis by tedy byl pouze dvouřádkový. Nebo jde dle vašich voleb zhotovit a distribuovat pro někoho první a pro někoho druhou. Tato idea nižší míry personifikace vzešla z moderátorské debaty, a dle názorů jednoho našeho kolegy bude vhodnější pro ty, kteří mají v úmyslu tyto výroční hodinky třeba i dále postoupit novému majiteli. Vzhledem k hodinkám, na nichž je limitka postavena, a také s ohledem na nasmlouvané objemy práce, očekávám příznivou cenu pod 10.000,- Kč, která by nikomu ze zájemců neměla „lámat vaz“. Drobná technická poznámka na závěr: hodinky jsme si já, Tikal a Valjoux již v rámci testování koupili a nosili. Za nás, testery, říkám: skvěle nositelné hodinky s dostatečně dlouhým řemínkem, který zapne i člověk prostorově výrazný. I přes svůj udávaný rozměr 40 mm (já naměřil 41) se na ruce dopělého člověka rozhodně neztratí. Pro ilustraci přikládám snímek hodinek na ruce s obvodem zápěstí 21,5 cm, jehož majitel váží 130 kg. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Přátelé, nyní vás již prosím o debatu. Díky, roBERT 4 1 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami Skvelý nápad, pekné hodinky a cena myslím O.K. Na dýnku by stačil nápis 2 riadkový, inak vymyslené na parádu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami Cool! Let's do it! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex09 Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Super! A byla by možnost individualizace i třetí - dodat v křivkách podklad pro laser a to tam vypálit? Např držet logo CHRNMG + datum, ale pod to si udělat úplně něco individuálního? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Super teším sa na tú limitku... dýnko by som asi nechal dvoj/trojriadkové a čo tak na tú sekundovú "placku" dať logo ? či je to nezmysel ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Dá se nějak upravit korunka? Na té by se myslím hezky vyjímalo logo chronomag. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Skvělý. Asi nereálný, ale nebyla by i 36mm varianta pro nás s malým zápěstím? Když koukám na web Modaine, tak tento konkrétní model v 36mm bohužel nedělají. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Super napad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Mně se ta petiřádková varianta líbí. A samozřejmě palec nahoru za nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Skvělý nápad!! Líbí se mi probarvená dvacítka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Ďakujem za iniciatívu a dobry nápad. Síce sa mi tento dizajn ciferníku neľúbi, ale asi ho chcem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami parada kde to mam podepsat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej80 Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Pekny kousek pro denni noseni. Take se rad pripisu na seznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Skvělý počin, kde se můžu přihlásit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Design je fain, mě se tenhle jednoduchý industriál líbí, za mě palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Za mě pekny, klidně bych tam viděl jak napis, tak logo ( ale musel by to posoudit někdo alespoň s trochou dávkou vkusu, ja ho moc nemám). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Za mě super Roberte, parádní nápad a určitě se mnou počítejte. Akorat bych možná nechal dát dvouřádkový. na druhou stranu když o tom přemýšlím tak možná i s nickem a datem registrace bych to měl napořád.. takže vlastně druhá varianta je taky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami RoBerte, super nápad! Kde se můžeme začít zapisovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Nelíbí a nehodno téhle příležitosti, i když to má jako příběh a podobá se to logu.Vždyť se to da koupit za 2500,-, ale jen můj názor a stejně si to obědnám, pokud to projde 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Perfetto ! To má smysl a líbí se mi ta decentní barva, skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se