azeppelin Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Když někdo chce vypadat jak doktorka Quinnová, tak proč ne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
BrassTomas Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Náhodou já bych si je koupil a nosil je. Jsou nádherné, ale kdyby byla použita normální kůže, buď třeba klasická Harness nebo Featherstone, udělali by lépe. Nelíbí se mi ten pull-up efekt, kdy vyleze ta hnědá časem na nejvíce namáhaných místech. Odesláno z mého SM-A530F pomocí Tapatalk
organic Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Jedny z nejstarsich RW na foru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
BrassTomas Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Pardon. Celou dobu píši pull-up, ale myslel jsem tea-core. Toto je tea-core Black Prairie Odesláno z mého SM-A530F pomocí Tapatalk
warann Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Jedny z nejstarsich RW na foru 20D0A08D-80C6-4CAE-AB3A-5F889EA99393.jpegDobrý a gatě jsou co? Pokud dobře koukám nějaký chinos nebo tak něco? Zrovna něco takovýho vyhlížím, tak se mi nějaká ta rada hodí.
moco Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Náhodou já bych si je koupil a nosil je. Jsou nádherné, ale kdyby byla použita normální kůže, buď třeba klasická Harness nebo Featherstone, udělali by lépe. Nelíbí se mi ten pull-up efekt, kdy vyleze ta hnědá časem na nejvíce namáhaných místech. Odesláno z mého SM-A530F pomocí TapatalkJestli to náhodou nebude záměr výrobce.
BrassTomas Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Tak to určitě bude. Měli svůj důvod proč použít tento druh. 100 lidí a 100 chutí.
fijo Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Náhodou já bych si je koupil a nosil je. Jsou nádherné, ale kdyby byla použita normální kůže, buď třeba klasická Harness nebo Featherstone, udělali by lépe. Nelíbí se mi ten pull-up efekt, kdy vyleze ta hnědá časem na nejvíce namáhaných místech. Odesláno z mého SM-A530F pomocí TapatalkHele a když víš co a jak by měli udělat lépe, nechceš jim cinknout?
BrassTomas Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Byl to pouze můj osobní názor. Nic víc. Odesláno z mého SM-A530F pomocí Tapatalk
Koza_c Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 Skalisi ty v pravo jsou Backmany?Kdyztak ukaz podrazky jak jsou na tom a po jakým času chození. .
skalis Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 Jsou, vyfotim, az budu doma (na nohach mam Postmany ).
moco Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Odesláno 11. října 2019 Mám doma černé IR EU 44,5 které nenosím, tak klidně napište. Více vynosím nějaký hnědý model, asi půjdu chuck
Koza_c Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Odesláno 11. října 2019 Už se vezou.Backman Black Cherry Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Odesláno 12. října 2019 Už se vezou.Backman Black CherryPak se pochlub, jak s nima valcis. Tu je fotka podrazky. Ochozena je slusne, nite jsou z velke casti pryc, ale na funkci rostlinare to nema vliv.
Koza_c Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Odesláno 12. října 2019 Pekny.Ja hrozne smajdam ty paty.RW 9111 jsou už zralý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Odesláno 12. října 2019 (upraveno) Pak se pochlub, jak s nima valcis. Tu je fotka podrazky. Ochozena je slusne, nite jsou z velke casti pryc, ale na funkci rostlinare to nema vliv. Pekny.Ja hrozne smajdam ty paty.RW 9111 jsou už zralý.Pěkně hoši, tak to má být...to je RW patina Upraveno 12. října 2019 uživatelem moco
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Odesláno 12. října 2019 Pekny.Ja hrozne smajdam ty paty.RW 9111 jsou už zralý.Kam to budes davat? Ja uz mam taky dvoje adepti.
Frantik Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Odesláno 12. října 2019 (upraveno) Včera jsem volal do Denimheads a delaj to do týdne/dvou za 1500,-Moc Toe teda. Upraveno 12. října 2019 uživatelem Frantik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se