Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

Odesláno

Náhodou já bych si je koupil a nosil je. Jsou nádherné, ale kdyby byla použita normální kůže, buď třeba klasická Harness nebo Featherstone, udělali by lépe. Nelíbí se mi ten pull-up efekt, kdy vyleze ta hnědá časem na nejvíce namáhaných místech.

Odesláno z mého SM-A530F pomocí Tapatalk

Odesláno

Náhodou já bych si je koupil a nosil je. Jsou nádherné, ale kdyby byla použita normální kůže, buď třeba klasická Harness nebo Featherstone, udělali by lépe. Nelíbí se mi ten pull-up efekt, kdy vyleze ta hnědá časem na nejvíce namáhaných místech.

Jestli to náhodou nebude záměr výrobce. 

Odesláno

Hele a když víš co a jak by měli udělat lépe, nechceš jim cinknout?

Odesláno

Mám doma černé IR EU 44,5 které nenosím, tak klidně napište. Více vynosím nějaký hnědý model, asi půjdu chuck

Odesláno

Už se vezou.

Backman Black Cherry

Pak se pochlub, jak s nima valcis. Tu je fotka podrazky. Ochozena je slusne, nite jsou z velke casti pryc, ale na funkci rostlinare to nema vliv.

fc4f1c5dcedbc730a9082b362707a8c2.jpg

b6dec3a55974ce503b3a1fc803996303.jpg

Odesláno (upraveno)

Pak se pochlub, jak s nima valcis. Tu je fotka podrazky. Ochozena je slusne, nite jsou z velke casti pryc, ale na funkci rostlinare to nema vliv.

Pekny.

Ja hrozne smajdam ty paty.

RW 9111 jsou už zralý.

Pěkně hoši, tak to má být...to je RW patina

Upraveno uživatelem moco
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Pekny.

Ja hrozne smajdam ty paty.

RW 9111 jsou už zralý.

Kam to budes davat? Ja uz mam taky dvoje adepti.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...