papen Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Me pracovni na chate (tzn. nejaky ten sram, zaschla barva atd se najde) ale stale jsou krasne kdyz je opucuju. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna benzak feat. 2974 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Po nějaké době Irony. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Na stejné vlně... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna (upraveno) V 29. 11. 2024 v 19:55, Moty napsal: Tak sem ty Wolverýny vzal dceři, tak pak poreferuju Rozšířit Tak s Wolverinama byl velkej uspech, akorát je musím nechat podlepit, asi u Bena Hrubeše, co? Doporučte mi nějaký zajímavý tkaničky do ox-blood Beckmanů, měl sem za posledný roky kožený a zas sem je přetrhnul. Upraveno 7. ledna uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna V 7. 1. 2025 v 9:29, Moty napsal: Tak s Wolverinama byl velkej uspech, akorát je musím nechat podlepit, asi u Bena Hrubeše, co? Doporučte mi nějaký zajímavý tkaničky do ox-blood Beckmanů, měl sem za posledný roky kožený a zas sem je přetrhnul. Rozšířit Co tyhle voskovaný plochý - jsou i v černé barvě. Mám je v Blacksmithech - sice je tak za rok taky přetrhnu, ale určitě vydrží víc než kožené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna V 7. 1. 2025 v 15:13, michalval napsal: Co tyhle voskovaný plochý - jsou i v černé barvě. Mám je v Blacksmithech - sice je tak za rok taky přetrhnu, ale určitě vydrží víc než kožené. Rozšířit To jsou asi ty originální co v nich sou, že jo? Musím říct, že kožený mi vydržej několik let, to není porblém, spíš, že sem do nich chtěl dát něco jinýho, klidně i trochu na pankáče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Na pankáče? Já do nich vrazil paracord. Ten nepřetrhneš, barev a vzorů téměř nekonečno... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna No, říkal sem si, že bych tam dal klidně červený/bordó, akort k parakordu to bude chtít nějaký kovový koncovky, řešil si to nějak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna (upraveno) Veselý zářivky jsou taky hezký, na střídačku mám signální oranžový, co používáme na moři pro záchranný bójky Koncovky jsem kovový nedělal. Paracord jde božsky zatavit, pro paranoiky lze dát ještě přes smršťovací bužírku. A nej punk je mít každou botu (tkaničku) v jiný barvě! Zrovna ta zářivě bordó se zářivě navy blue by mi šmakovala. Upraveno 8. ledna uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna nemaj tendenci se ty paracordový tkaničky rozvazovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Před pár dny jsem staré rozdrbané tkaničky vyměnil za paracord a nejsem spokojený, rozvazuje se.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna (upraveno) Mně se nerozvazuje, ale já mám jinej styl šněrování, uzel pak obyčejnej. E: Už jsem tak odchodil 2 sezóny. Upraveno 8. ledna uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Konečně něco stylového na stavbu. https://www.redwingshoes.com/work/mens/safety-toe/TruGuard-Lite-02552.html 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna V 13. 1. 2025 v 17:37, CEGY napsal: Konečně něco stylového na stavbu. https://www.redwingshoes.com/work/mens/safety-toe/TruGuard-Lite-02552.html Rozšířit To nebude cena pre nasich robosov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna (upraveno) Tak se už vrátily oboje, jak dcery Wolveríny, tak moje Beckmany, když sem to s Benem Hrubešem řešil, tak sem zjistil, že mám obě podrážky prasklý, tak sem je tam druhej den poslal taky, cena 1200 za kus vč. podpatku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. ledna uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Co na to říkáte. Prý Irish Setter.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybkin Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Ahoj, koupil jsem Blacksmithy a pomalu zjišťuju že mi jsou nejspíš velký, i když utáhnu na krev cestuje mi v nich pata a shrnuje ponožky, i vysoký a tlustý, snesl bych minimálně o 1/2 čísla menší Dost mě to sere protože jsou hrozně cool a nejdražší boty co jsem si kdy koupil, nějaké řešení ež začnu řešit prodej? Vložky? Dát tomu ještě čas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna (upraveno) V 28. 1. 2025 v 20:22, Rybkin napsal: Ahoj, koupil jsem Blacksmithy a pomalu zjišťuju že mi jsou nejspíš velký, i když utáhnu na krev cestuje mi v nich pata a shrnuje ponožky, i vysoký a tlustý, snesl bych minimálně o 1/2 čísla menší Dost mě to sere protože jsou hrozně cool a nejdražší boty co jsem si kdy koupil, nějaké řešení ež začnu řešit prodej? Vložky? Dát tomu ještě čas? Rozšířit Jakou máš velikost? Mám origo vložky, klidně SZ @Diamondkingten dezén vypadá jak píčaplech Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. ledna uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna @Diamondking https://www.irishsetterboots.com/casual-footwear/Wingshooter/A0845.html Nie su zle, vyzeraju aj ze budu hned pohodlne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se