Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Návštěvník

Doporučené příspěvky

Me pracovni na chate (tzn. nejaky ten sram, zaschla barva atd se najde) ale stale jsou krasne kdyz je opucuju.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  V 29. 11. 2024 v 19:55, Moty napsal:

Tak sem ty Wolverýny vzal dceři, tak pak poreferuju

Rozšířit  

Tak s Wolverinama byl velkej uspech, akorát je musím nechat podlepit, asi u Bena Hrubeše, co?

Doporučte mi nějaký zajímavý tkaničky do ox-blood Beckmanů, měl sem za posledný roky kožený a zas sem je přetrhnul.

Upraveno uživatelem Moty
Odkaz ke komentáři

V 7. 1. 2025 v 9:29, Moty napsal:

Tak s Wolverinama byl velkej uspech, akorát je musím nechat podlepit, asi u Bena Hrubeše, co?

Doporučte mi nějaký zajímavý tkaničky do ox-blood Beckmanů, měl sem za posledný roky kožený a zas sem je přetrhnul.

Rozšířit  

Co tyhle voskovaný plochý - jsou i v černé barvě. Mám je v Blacksmithech - sice je tak za rok taky přetrhnu, ale určitě vydrží víc než kožené.

Odkaz ke komentáři

V 7. 1. 2025 v 15:13, michalval napsal:

Co tyhle voskovaný plochý - jsou i v černé barvě. Mám je v Blacksmithech - sice je tak za rok taky přetrhnu, ale určitě vydrží víc než kožené.

Rozšířit  

To jsou asi ty originální co v nich sou, že jo? Musím říct, že kožený mi vydržej několik let, to není porblém, spíš, že sem do nich chtěl dát něco jinýho, klidně i trochu na pankáče😉

Odkaz ke komentáři

No, říkal sem si, že bych tam dal klidně červený/bordó, akort k parakordu to bude chtít nějaký kovový koncovky, řešil si to nějak?

Odkaz ke komentáři

Veselý zářivky jsou taky hezký, na střídačku mám signální oranžový, co používáme na moři pro záchranný bójky 🙂

Koncovky jsem kovový nedělal. Paracord jde božsky zatavit, pro paranoiky lze dát ještě přes smršťovací bužírku.

A nej punk je mít každou botu (tkaničku) v jiný barvě! Zrovna ta zářivě bordó se zářivě navy blue by mi šmakovala. 

Upraveno uživatelem Americkej
Odkaz ke komentáři

Tak se už vrátily oboje, jak dcery Wolveríny, tak moje Beckmany, když sem to s Benem Hrubešem řešil, tak sem zjistil, že mám obě podrážky prasklý, tak sem je tam druhej den poslal taky, cena 1200 za kus vč. podpatku

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Moty
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Co na to říkáte. Prý Irish Setter.. 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Ahoj, koupil jsem Blacksmithy a pomalu zjišťuju že mi jsou nejspíš velký, i když utáhnu na krev cestuje mi  v nich pata a shrnuje ponožky, i vysoký a tlustý, snesl bych minimálně o 1/2 čísla menší :( Dost mě to sere protože jsou hrozně cool a nejdražší boty co jsem si kdy koupil, nějaké řešení ež začnu řešit prodej? Vložky? Dát tomu ještě čas? 

Odkaz ke komentáři

V 28. 1. 2025 v 20:22, Rybkin napsal:

Ahoj, koupil jsem Blacksmithy a pomalu zjišťuju že mi jsou nejspíš velký, i když utáhnu na krev cestuje mi  v nich pata a shrnuje ponožky, i vysoký a tlustý, snesl bych minimálně o 1/2 čísla menší :( Dost mě to sere protože jsou hrozně cool a nejdražší boty co jsem si kdy koupil, nějaké řešení ež začnu řešit prodej? Vložky? Dát tomu ještě čas? 

Rozšířit  

Jakou máš velikost? Mám origo vložky, klidně SZ

@Diamondkingten dezén vypadá jak píčaplech

Upraveno uživatelem Moty
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...