Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 29. 4. 2016 v 16:20, moco napsal:

Jaký mate názor na letní kombinaci RW a kraťasy?

Foto ilustrační

když trefíš správný fusky, tak proč né

post-26998-0-84903500-1462035692_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Se sandálema je to těžkýpost-23865-0-66102500-1462038588_thumb.jpeg

Jinak dneska se po pivku jen zaprášilo

post-23865-0-87631500-1462038675_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

To je super :) modny styl "ceska klasika", k sandalom dostanete free ponozky. So what, tradicie a zvyky su skratka pevnejsie ako furt sa meniace modne trendy.

Odesláno

Tak jsem to dnes zkusil, nikdo si na me po cestě na rozhlednu (Velký Kosíř) prstem neukazoval, akorát manželka s tim má morální problém, rikal jsem ji, ze tomu nerozumí, že tenhle styl přijde az za par let :-)))

post-23865-0-88201700-1462115659_thumb.jpeg

Návštěvník Strocek
Odesláno

Taky dobrý, ale já bych to zkusil lepší. Tenhle styl, začal právě teď! Měla bys bejt na mě pyšná :)  

Odesláno
  V 1. 5. 2016 v 15:14, moco napsal:

Tak jsem to dnes zkusil, nikdo si na me po cestě na rozhlednu (Velký Kosíř)

chodi sa v tom na minitury pohodlnejsie ako trebars v kotnikovych trekovych Salomonoch alebo je to porovnatelne alebo vyslap v RW boli jak hovado ale za tu stylovost to stoji ?
Odesláno

Ivane, v podstate kazdy den 8-15km. Stylovost neresim,protoze nepotkavam zadne lidi:). Narozdil od gtx trekovek,ktery nevydrzej mokrou louku jsem v rw v suchu. Pohodli stejny. Na delsi streku by se asi projevila ta vaha a to ze chybi vibram. To ma odzkousene organic. Ja chodim prevazne v mekym,a tech par korenu me nedela problem. Stridam 875 a 877.

Odesláno
  V 1. 5. 2016 v 16:33, TLD napsal:

Ivane, v podstate kazdy den 8-15km. Stylovost neresim,protoze nepotkavam zadne lidi:). Narozdil od gtx trekovek,ktery nevydrzej mokrou louku jsem v rw v suchu. Pohodli stejny. Na delsi streku by se asi projevila ta vaha a to ze chybi vibram. To ma odzkousene organic. Ja chodim prevazne v mekym,a tech par korenu me nedela problem. Stridam 875 a 877.

Ono to tak asi je. Když je mám na vejšlap v přírodě, tak v pohodě. Ale včera  jsem je měl na nějaký akci (viz foto shora), celej večer v sále na tvrdý podlaze, k tomu nějaký poskakování u bigbítu a o půlnoci už jsem je docela cejtil.

Odesláno

Dakujem za vysvetlenia a reakcie. Tusim tie rw budu fakt nieco viac ako len imidzovka s priemernym (ne)pohodlim :)

Odesláno
  V 1. 5. 2016 v 15:22, wave ceptor napsal:

šak si tam jel na kole né?

Rano na kole na rekognoskaci terénu, zda je to pro kočár sjízdné a po obědě uz s rodinkou ;-)

Odesláno
  V 1. 5. 2016 v 15:33, ivan_989 napsal:

chodi sa v tom na minitury pohodlnejsie ako trebars v kotnikovych trekovych Salomonoch alebo je to porovnatelne alebo vyslap v RW boli jak hovado ale za tu stylovost to stoji ?

Salomonum se to v pohodlí nevyrovná, salomon jsou moderní boty s hitech technologiemi. RW je oldschool....řekl bych takové "zážitkové" trekové boty :-) Někteří lidi, co mají doma nový S classe, tak taky o víkendu na výlet vytáhnou svého veterána a kochají se. S 875 bych se do větších akcí, než výlety s rodinkou nepouštěl. Neumím si představit, ze bych si např naložil 20kg na záda a cely den v nich šlapal po lese. Jinak v 875 chodím ted každy den a vydrzim v nich cely den

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...