Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Ale ty mas z toho tie krvave nohy a puchyre, ne ? Ci to je niekto iny ? Uz sa mi to pletie.

Neboj, plést se ti to nemůže. Každej, kdo si koupí RW je předem vodsouzenej k mokvajícím zánětům a pozdější amputaci nohouch nad kolenem, to je hotový.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Já sem vzal jenom  o půl čísla s tím, že rozcházení bude pohoda a až trochu změkly tak bych bral o číslo a ještě rád bych klíďo nějakej ten puchejř ze začátku měl... Na to jakou velikost vzít ti nikdo neporadí, to prostě musíš vyzkoušet, což je v tomhle případě docela drahá záležitost...

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

Doufám, že neni... přijdou, nazuju, budou velký / malý, tak objednam jiný a tyhle vrátim. To by se zase tak prodražit nemělo :) Jen je to wopruzz.

Odesláno

Neboj, plést se ti to nemůže. Každej, kdo si koupí RW je předem vodsouzenej k mokvajícím zánětům a pozdější amputaci nohouch nad kolenem, to je hotový.

LOOOOOOL :D :D :D

Já to vyřešil. Koupil jsem si 11ky, čili stejnou velikost, jakou nosim běžně, a jsou mi volnější. Během půl dne mi ale natečou hnáty, takže se bota pěkně vyplní, a je klid :D.

Amputace mi snad v dohledný době nehrozí.

Odesláno

Chlapy v prodejním vláknu mam 3x thermo zimní vojenské fusekle, kdyby nekdo chtel do RW, nevím jak jsou na tom ponožky od RW, ale tyhle par let vydrží a cena je fórová.

PS: rozcházet se nemusí :-))))

Odesláno

Ja prvních cca 30km neošetřoval, pak jsem to namazal přírodním včelím voskem. Jinak bych použil Mink olej, ale nechce se mi objednávat jen olej (možná záminka priobjednat k oleji další RW:-) ). Kdyby nekdo z Olomouce objednaval olej nebo boty, dejte mi vědět, přidal bych se.

Ono se to sice jmenuje Mink Oil, ale v tomto slova významu to není olej, ale tuk. Takže je to taková tužší vazelína. Doporučuji s ní šetřit, je to hodně mastný a ztmavuje to odstín kůže.

Návštěvník YPO
Odesláno

takový trápení s posranejma botama .... já vás fakt vobdivuju .... jakože máte mojí poklonu .... synci

Návštěvník YPO
Odesláno

Tak pokud je někdo schopen řešit na tisících stránkách takovou malichernost, jako hodinky, proč ne boty, že...

já nevím no .... mě ty boty nějak principiálně serou .... kupovat si malý boty a čekat až se roztáhnou mi přijde fakt dost ujetý (proto vás jakože obdivuju - za to trápení a trpělivost) .... u hodinek to tak asi není ..... nebo ? :)

Odesláno

Celá ta bublina je o tom, že v jiné části světa mají jiné značení velikostí, toť vše. Zkus si koupit americké XXL triko a asijské XXL triko. Mám přesně tu zkušenost tenhle týden. Přišly dvě trika XXL z Číny, které jsou menší než americké RRL emko. Ideální by bylo, kdyby RW udávalo vnitřní rozměr v milimetrech, a bylo by po tématu. To samý je z japonskýma džínama. To, co je vzadu na kůžičce za rozměr je úplně jedno, často je W32 spíše W36 a naopak.

Návštěvník YPO
Odesláno

to si právě nejsem moc jistej ... někdo tu už psal, že si koupil svojí velikost a jsou mu už o číslo větší :D ..... jinak americký xxl triko jedno mám ..... z ýbeje ...... v zásadě přišlo triko velikosti stanu .... moc pěkný

Odesláno

..... jinak americký xxl triko jedno mám ..... z ýbeje ...... v zásadě přišlo triko velikosti stanu .... moc pěkný

Tak tak. Objednal som si 2 polo trika velkosti XL z US ebay. Bolo to ako zastera dlhe. Odstrihol som zo spodu 20 cm aby to bolo jakz-takz. ALe nakoniec som ich vyhodil. Nie je nad vyhodnu kupu :frusty:

Návštěvník Strocek
Odesláno

s těma nákupama přes ebaj u rákose je dycky problém a co se týče velikostí je to dycky překvápko i u opětovnýho nákupu stejnýho zboží (několikátá vlastní zkušenost). Není to jenom, že usa vel. M je u rákose XL co už tam i značej. Řek bych, že hodně failů je, jak to tam mydlí v tý rychlosti a prostě to blbě označí... A není to i u rákose kdo má rád značku alpha industries a třeba pea coat, tak ten musíš kupovat vždycky o číslo větší než máš u alphy u jiných bund a jaká je to pane značka. Jak to nemáš vyzkoušený, tak je to dycky pade na pade  :)

Odesláno

Celá ta bublina je o tom, že v jiné části světa mají jiné značení velikostí, toť vše. Zkus si koupit americké XXL triko a asijské XXL triko. Mám přesně tu zkušenost tenhle týden. Přišly dvě trika XXL z Číny, které jsou menší než americké RRL emko. Ideální by bylo, kdyby RW udávalo vnitřní rozměr v milimetrech, a bylo by po tématu. To samý je z japonskýma džínama. To, co je vzadu na kůžičce za rozměr je úplně jedno, často je W32 spíše W36 a naopak.

Ja kdyz se ptal na velikost jakou mam objednat, tak mi slečna poslala i rozměry v milimetrech a podle nich jsem to trefil. Nevim jestli RW tabulku v mm mají na stránkach, mrkni

Odesláno

Jak to mají vlastně tyto farmářky s oporou klenby? Je tam něco nebo je to jen taková placka?

Je to placka, nejsem si ale jistý jestli tam nahodou není vrstva korku...to by se pak po čase trochu vytvarovalo. Ja jsem si tam chtel dat své vložky, ale uz mi to zvedalo patu a nedělalo to dobrotu, tvarované vložky jsou vyšší

Odesláno

Ciwe, who is who?

Edit: I když, růžově homokládní muší bejt Moty! :D

Woe, dupo,ty sou takový vínový, to dělá ten blesk:-)))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...