Koza_c Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 Tak jsem chtel ke svym RW 9111 a RW 875 navysit kapacitu o RW Beckman 9011 a zrovna moje velikost neni.Jsem zvedavy jak dlouho budu cekat.Ma nekdo zkusenost v Denim Heads delka objednani a doruceni.
TLD Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 Ja si objednaval 877,ktere nemaji skladem. Rekli 3 tydny a za 14dni to bylo v Praze na sklade. Objednavaji to tusim v Amstru.
notabene Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 Včera čtu tohle vlákno, že si asi zajedu do DH na ně podívat, dneska tankuju a vedle tohle..
Návštěvník Strocek Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 já je měl tušim do 14 dnů jak ty první tak ty druhý
notabene Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Tak mi to nedalo a vydal jsem se do oficiálního RW store v Honolulu, ochotná obsluha se mnou udelala fitting včetně a zkoušel jsem.. Chtěl jsem Beckmany ale neměli mou velikost takze 875. Měl jsem na noze svou velikost ale pak jsem vzal menší. 43 a většinu bot 44 . Vzal jsem mink oil a ponožky, celkem 289usd.
Koza_c Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Moty jak prosim vypada podrazka na Beckman po nekolika chozeni napr. asfalt, beton atd.Jde mi o to kolik podrazka vydrzi hlavne jak vypada to prositi jak to dopadne, kdyz se nite prochodi co s tim.Diky za info. . V 27. 4. 2016 v 8:57, Moty napsal: Ač sem mel na noze i ty co ma Jarda, tak nakonec vyhrál "oblekovy" styl Beckmenu:-)) Bite my shiny metal ass with Tapa
Moty Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 O víkendu jsem dal cca 8km v lese, převážně štěrková cesta, občas kameny, asfalt a tak, žádné změny nespatřuji, myslím, že to určitě dost vydrží, jsou to přeci jen pracovní boty, ten vibram je dost pevnej a v kombinaci 2 vrstev kuže v podrážce jsme ani nic necítíl, došlap sice tvrdší, ale taky dostatečně odolný, aby se dalo chodit po drsnějším podkladu. Ve videu je toto zmiňováno a řiká tam, že sou nítě pevný a voskovaný a je to k sobě ještě lepený a tak
tenge Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Panové, zeptám se blbě, ale jak je to v tomhle počasí..venku 20° a nepaří se v těch třeba 8111 nohy více než je zdrávo?
Moty Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Myslím, že to byl Organic, kdo tu psal, že se mu v ních potí nohy míň než v Keenech
moco Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Ja nosím 875 a pohoda i s hrubší fuseklí
tenge Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 (upraveno) Já jsem je začal zvažovat a přemýšlím, do kolika se s tím dá chodit a jestli to vydrží i déšť když to bude udržovaný olejem/voskem...a velikostně to odpovídá velikostem tady? Kde koupit nejlépe? Nebo v Pze něco je? Upraveno 6. května 2016 uživatelem tenge
moco Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 (upraveno) V 6. 5. 2016 v 11:11, tenge napsal: Já jsem je začal zvažovat a přemýšlím, do kolika se s tím dá chodit...a velikostně to odpovídá velikostem tady? Kde koupit nejlépe? Nebo v Pze něco je?Každy to má jinak, ja koupil 875 44,5 normálně nosím 45, ale po rozchození by mi nevadily ani ty 45. Asi bude i rozdíl jestli je bota úzká nebo široká, ty 875 jsou tak akorát široké, ale mají/potřebují vysoký nárt.Chodit se v nich dá určitě za každého počasí, korigovat se to dá pokožkou. V Pze je lidi kupují v Denimheads a nebo je objednáváme na Spartoo. Většinou kdyz to objednas u těchto, tak je možnost je zdarma vyměnit za jinou velikost....u DH mi to nabídly a u spartoo uz nevim. Upraveno 6. května 2016 uživatelem moco
Moty Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 u spartoo, když nesedí tak je pošleš zpět, navíc najdeš na netu většinou kupon na 20% slevu https://www.picodi.com/cz/spartoo
tenge Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 díky. A jsou nějaké, kterým se vyloženě vyhnout? - krvavé rozcházení, blbě šité, blbý tvar nebo tak?
Moty Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 to se podle mě nedá tak říct, každej máme jinou nohu, musíš vyzkoušet, KFL si koupit Beckmany a trpěl, mě sedly v podstatě hned a dobře, je to o výši nártu, ploutvovitosti chodidla, každopádně to není měkká sportovní bota, ale je na furt
skalis Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Mne se obecne nohy pomerne poti, ale v RW je to mnohem lepsi, nez bylo moje ocekavani. Podrazka se mi zacina na pate lehce schazet na vnejsich stranach (mam to tak na vsech botach), tady jsem cekal lepsi trvanlivost. Ale nechci delat paniku, tragedie to neni. Sice jsem boty jeste v mokru nezkousel, ale urcite vydrzi vsecko.
moco Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 Kvalitní kůže, kvalitně opracovaná strčí do kapsy všechny dýchací/zabraňující membrány
notabene Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Tak 875 jsou skvely, s tema jejich ponozkama dokonce zadnej problem, uz jsem rozchazel mnohem horsi boty Jen se chci zeptat, na doporuceni odsud jsem koupil Mink Oil, mam s nim osetrit i uplne nove boty? Diky
panedge Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Já jsem je ošetřil ihned po vybalení.
moco Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Ja prvních cca 30km neošetřoval, pak jsem to namazal přírodním včelím voskem. Jinak bych použil Mink olej, ale nechce se mi objednávat jen olej (možná záminka priobjednat k oleji další RW:-) ). Kdyby nekdo z Olomouce objednaval olej nebo boty, dejte mi vědět, přidal bych se.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se