Přejít na obsah

Mínusy u jména

m107

Doporučené příspěvky

Zdravím, dlouho jsem tu nebyl a mezitím se zavedly nějaké mínusy u jména (mám jich tam dost - nevím co to znamená). Teď při komunikaci s někým z fóra mi píše že jsem tady dost nepopulární a že doufá, že jsem v pohodě.

Můžete mi někdo prosím říct, jak jsem po dobu svojí nepřítomnosti tady k mínusům přišel, co se s tím dá dělat a tak? Přijde mi, že tím tady ze mě nastal vyvrhel.

Díky moc - PS hledal jsem to podle slov: mínu, mínusy, status a nic jsem nedohledal, tak jsem založil téma

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mě to funguje tak, že Ti je tam prostě někdo dal a to pravděpodobně v minulosti, když se zapínala tato funkce např. pro výběr fotek do kalendáře. Je tedy vysoce pravděpodobné, že jsi kdysi napsal něco, co se někomu nelíbilo, protože tyhle čísla si databáze pamatuje na rozdíl od lidí.

Odkaz ke komentáři

Jak mi bolo dobre kym som vedel ze nejaké body sú. Teraz aby som to sledoval a špekuloval prečo niečo pribudlo / ubudlo ..

Edit: už viem. Treba rozkliknut to číslo a je to jasné.

Upraveno uživatelem ivan_989
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Bych udělal nějakou tabulku TOP50, ať vím s kým se mám kamarádit  : ))))

Jinak vůbec sem netušil, že tady taková funkcionalita je. A vidím,že budu v hlubokém průměru.  😀

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Dokusan napsal:

Bych udělal nějakou tabulku TOP50, ať vím s kým se mám kamarádit  : ))))

Jinak vůbec sem netušil, že tady taková funkcionalita je. A vidím,že budu v hlubokém průměru.  😀

https://forum.chronomag.cz/leaderboard/

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...