m107 Odesláno čtvrtek v 10:07 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:07 Zdravím, dlouho jsem tu nebyl a mezitím se zavedly nějaké mínusy u jména (mám jich tam dost - nevím co to znamená). Teď při komunikaci s někým z fóra mi píše že jsem tady dost nepopulární a že doufá, že jsem v pohodě. Můžete mi někdo prosím říct, jak jsem po dobu svojí nepřítomnosti tady k mínusům přišel, co se s tím dá dělat a tak? Přijde mi, že tím tady ze mě nastal vyvrhel. Díky moc - PS hledal jsem to podle slov: mínu, mínusy, status a nic jsem nedohledal, tak jsem založil téma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m107 Odesláno čtvrtek v 10:26 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:26 nejak totiz zkoumam japa je mozny ze kdyz jsem tu nebyl a tenhle system podle me nebyl taky , tak to nahonilo tyhle nesmyslny cisla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno čtvrtek v 11:41 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:41 Podle mě to funguje tak, že Ti je tam prostě někdo dal a to pravděpodobně v minulosti, když se zapínala tato funkce např. pro výběr fotek do kalendáře. Je tedy vysoce pravděpodobné, že jsi kdysi napsal něco, co se někomu nelíbilo, protože tyhle čísla si databáze pamatuje na rozdíl od lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno čtvrtek v 11:50 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:50 Ja mám ten istý "problém". Ešte mi teda nikdo nenapísal, že som nepopulárny, ale tiež mám mínusovú reputáciu. Čo a komu som spravil (a podľa shewczovho vyjadrenia je dôležité aj kedy), fakt neviem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno čtvrtek v 12:18 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 12:18 Jo a pozor, nově se ty mínusy hlídaj a každej měsíc, kdo jich má nejvíc, vyfasuje na tejden banána. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno čtvrtek v 12:22 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 12:22 Kto je v pluse, ma nejaké výhody z toho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno čtvrtek v 12:35 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 12:35 Tak to je jasný, je oblíbenější a má víc kamarádů. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno čtvrtek v 12:56 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 12:56 Hlavní výhodou když jsi v plusu je, že si přežil týden a ten banán nemáš. Ale pozor, do dalšího týdne si sebou bereš jen poměrnou část plusových bodů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno čtvrtek v 14:14 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 14:14 (upraveno) Jak mi bolo dobre kym som vedel ze nejaké body sú. Teraz aby som to sledoval a špekuloval prečo niečo pribudlo / ubudlo .. Edit: už viem. Treba rozkliknut to číslo a je to jasné. Upraveno čtvrtek v 14:16 uživatelem ivan_989 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno čtvrtek v 14:49 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 14:49 Jsem ti dal plus 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno čtvrtek v 15:30 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 15:30 Jejda, to je od teba moc milé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno čtvrtek v 15:53 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 15:53 (upraveno) Bych udělal nějakou tabulku TOP50, ať vím s kým se mám kamarádit : )))) Jinak vůbec sem netušil, že tady taková funkcionalita je. A vidím,že budu v hlubokém průměru. Upraveno čtvrtek v 15:54 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno čtvrtek v 17:39 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 17:39 před 1 hodinou, Dokusan napsal: Bych udělal nějakou tabulku TOP50, ať vím s kým se mám kamarádit : )))) Jinak vůbec sem netušil, že tady taková funkcionalita je. A vidím,že budu v hlubokém průměru. https://forum.chronomag.cz/leaderboard/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno čtvrtek v 18:04 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:04 (upraveno) @Prochy68 Díky. Nějak ten žebříček musím pochopit Upraveno čtvrtek v 18:06 uživatelem Dokusan 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno čtvrtek v 20:00 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 20:00 Kde to je videt? Ja vidim jen, ze mam jakesi 3 vitezne dny a 51 trestnych bodu... Koukam tedy ted na to z tabletu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno čtvrtek v 20:55 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 20:55 Neboj, na počítači to počítá jinak. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno pátek v 08:13 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 08:13 To hovorite o "popularite", ak tomu spravne rozumiem? Ci je este nieco, co nevidim? Lebo nejake trestne body mam, to nie ze nie, kedze som tu chcel predat "stare ochodene skrpale" s ktorymi som absolvoval narocnu turu po obyvacke a terase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se