Sonny919 Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Odesláno 1. února 2022 týchto bolo veľa, ale čím lepší stav (hlavne púzdro), tým lepšia cena. Tieto tak 1000-1500 hlavne kvôli dýnku.
Josef01 Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Odesláno 2. února 2022 Ten známý je velmi zámožný člověk, nevím, zda prodávat hodinky po otci za mrzký peníz. Každopádně můj první odhad byl 1-2 tis. podle toho, zda se zrovna najde někdo, kdo to věnování naopak chce. Rozdávalo se to tenkrát vedení Škodovky.
Laborator Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Odesláno 23. února 2022 Dobrý den vespolek, mám tyto Primky, při pročítání vlákna jsem zjistil, že mám asi kalibr 66, vyrobený někdy v 80 letech, ale neviděl jsem podobný ciferník. Jsem nový, hodinářské zkušenosti nemaje, ptám se zkušenějších, jestli mám pravdu, popřípadě jestli byste mi neřekli větší podrobnosti. Předem děkuji
ortus Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Odesláno 23. února 2022 Jedná se o model 662821 s rokem vzniku 1974. A ano je to strojek 66.
kachnička Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Odesláno 23. února 2022 Jelikož jsem na netu podobné nezahlédl a potřebnou literaturu ještě nevlastním, chtěl bych se zeptat, zda se jedná o bastl?
Honza.manta Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Odesláno 23. února 2022 Ano, to bude nějaká skládačka od zaměstnanců Eltonu.
pesek_no Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Odesláno 11. března 2022 Zdravím ve spolek, Mé jméno je Tomáš jsem z Prahy a doposud jsem využíval Chronomag fórum převážně v read only režimu Dnes jsem tady abych Vás požádal o konzultaci. Před nedávnem jsem koupil na Aukru tyto hodinky. Prodávající byl starší pán, co dle jeho slov pomáhá svému ještě staršímu kamarádovi prodat jeho hodinky na Aukru. Pán byl moc milý a ochotný a dle jeho slov si je majitel kupoval sám před lety. O původu hodinek tedy nic nevěděl. Prodávajícího profil na aukru prodává hodinky minimálně. Procházel jsem bibli, alias „Primky“ od pana Libora Hovorky, ze kterých jsem si dovolil půjčit pár fotek. Tuto kombinaci ciferníku jsem tam nikde nenašel tj., 15 rubínů, vteřinovka a paprsky. V bibli jsem našel tyto dvě varianty kombinující oboje …. Bohužel moje ruce a vybavení mi nedovolí se dostat ke strojku Nerad bych to poničil. Máte někdo nějaký názor či informace? Nebo třeba přímo Accutron? Moc díky a hezký den všem
bohus76 Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Odesláno 11. března 2022 Je to složenina,teda Bastl,tento ciferník nepatří k tomuto pouzdru .
pesek_no Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Odesláno 11. března 2022 před 7 minutami, bohus76 napsal: Je to složenina,teda Bastl,tento ciferník nepatří k tomuto pouzdru . Ano dost pravděpodobně. Jen teda "tento ciferník nepatří k tomuto pouzdru" tak by mě právě zajímal ten původní správný stav s tímto ciferníkem. A to hlavně proto, že jsem to zatím neviděl a tento cifr v bibli není....
CharlieTango Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2022 Taky jsem na ně přihazoval, jsou zajímavé, ale zas tolik se mi nelíbily Pravděpodobně tam patří klasické padesátkové pouzdro s rovnými nožičkami jako má 50 151 1/50 152 3, ale kdo ví, ten cifr prototyp. Slušely by jim i ostré ručičky, tyhle hranaté jsou jak pěst na oko
Dreak Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2022 Pratele poradte mi prosim jak tohle otevrit. Podle tech drazek bych rekl, ze je to na sroubovani, ale mozna je to taky nejaky bastl
jožko Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2022 Prachotesné púzdro = Pravotocivý závit na obruči.
Jan_Jan_2006 Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2022 Otáčíš jen tou obručí se šesti drážkami.
JR_2010 Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2022 Nebo může jeden držet tu obruč otvírákem a čtyři lidi (každý za jednu nožku) točí hodinkama, ale nevím, jestli to není moc komplikovaný no...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se