miguel Odesláno 6. června Autor Nahlásit Odesláno 6. června Zdielam Vase obavy. Cirkusanti s tovarom z kosickeho blsaku prevzali poctivu mechanicku hodinarcinu. Nevidim to ruzovo... 1 1
siki Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/vyrobce-hodinek-spor-firma-prim-koupe.A250606_153628_ekonomika_ikul
martigen Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Ty kráso to jsem zvědavej jak to dopadne! Byl bych radši kdyby to ale bylo kdyžtak obráceně a šéf byl Elton... 1 1
Hajek Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června (upraveno) No prakticky to ze všech zákazníků ELTONU udělalo...já vlastně nevím co....uff... něco jako Jaguar? Upraveno 6. června uživatelem Hajek 1 1
Jehlan Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Elton hodinářská, prodána majiteli MPM Quality a.s. Řízení nově sjednocené společnosti bude probíhat v úzké součinnosti se stávajícím vedením výrobního závodu, čímž je zajištěna plynulost přechodu a zachování know-how. "Takže přijede nový management z MPM Quality a.s. a vysvětlí těm snobům z ELTONu , kdo je teď šéf a co je priorita ?" – posunout značku Prim, její tradici a růstový potenciál tam, kam historicky i hodnotově patří. 1
warann Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 15 minutami, siki napsal: Teď by mohli trošku zlevnit ne Tak čekat můžeme ledacos, ale tohle asi fakt ne. Ačkoli, tuhle akvizici tady asi taky čekal málokdo. A jak teď k tomu přijdou ty místní, co i za zmínku o MPM dostávali slušnej pojeb? 1 1
Jehlan Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 11 minutami, Hajek napsal: No prakticky to ze všech zákazníků ELTONU udělalo...já vlastně nevím co....uff... něco jako Jaguar? něco jako Jaguar... 1
odjinud Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června No, rychle ted koupit nějaký MPM, ty pujdou jen nahoru 6
Roman-ZA Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června (upraveno) tiez mi bulvy vyleteli. som zvedavy, ako to bude pokracovat. ja som optimista. Upraveno 6. června uživatelem Roman-ZA
Powerslave Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června No, uvidíme ale osobně to růžově nevidím... 5 4
gunman Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Konečně budou Orlíky za 15000 Nechme se překvapit, ale MPM je pro mne nogo. 2 1 2 1
Jehlan Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 5 minutami, odjinud napsal: No, rychle ted koupit nějaký MPM, ty pujdou jen nahoru Myslíš Prinvicta ? 7
Ulpianus Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června To jsou věci, zajímalo by mě, za kolik to od Strnada koupili...
Roman-ZA Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června ja osobne to vidim asi takto. budu sa robit hodinky s MIYOTA, ETA - tie dostanu nejaky honostnejsi nazov. potom tu bude verzia s in-housom. nech sa spravia pekne dizajny s normalne rozdelenymi cenami v sektoroch. bezni uzivatelia poznaju PRIM ako hodinky s prijatelnou cenou a kvalitou, to u nich vyvolaval MPM. 1 2
Daemonultimate Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Jedni dodaj paskvily a druzí ceny. To bude kombinace. 2 1 10 5
Roman-ZA Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Právě teď, Daemonultimate napsal: Jedni dodaj paskvily a druzí ceny. To bude kombinace. si to vyriesil
cali Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Tak vracaju sa svojim sposobom ku korenom, vsak povodne Primky nikdy nebola ziadna premiovka a uz vobec nie vysoka hodinarina. Budem to so zaujmom sledovat.
Campino Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Alebo to do roka zavrú, keďže doterajšia cieľovka ELTON-u si radšej kúpi Diesel príp. Emporio Armani v lepšej kvalite
Roman-ZA Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 6 minutami, Campino napsal: Alebo to do roka zavrú, keďže doterajšia cieľovka ELTON-u si radšej kúpi Diesel príp. Emporio Armani v lepšej kvalite nie ELTONu, ale MPM
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se