miguel Odesláno 8. června Autor Nahlásit Odesláno 8. června před 23 minutami, eloga napsal: Abych byl v novém obraze. Mrknul jsem na stránku nového vlastníka Eltonu, tedy dosavadního konkurenta. Všechny pánské modely jsem zhlédl, ale no, to já tedy ne. Některé designy, názvy a barevný nesoulad mi přišly spíše divné. Ale totálně mě rozsekal úplně poslední model. Hodinky mají název "Prim Plukovník". To je asi pro trenéra Radu na Duklu. Cirkusanti nemozu robit poctivu hodinarcinu. Ten plukovnik je pekny priklad. Mam velke obavy, aby Elton nebol znasilneny rovnako, ako napriklad swatch a Omega. Viem, ze porovnanie s Omegou je trochu prehnane, ale nemozem si pomoct. 1
bandicoot Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června (upraveno) Ad plukovník… zkusil jsem trik. Vymazal jsem logo na fotce modelu, aby google nehledal podle textu, a našel mi nějakýho Yvese Bertellina. Fotka je blbá, už je tenhle model out of stock, tak se chytla jen z náhledu. Upraveno 8. června uživatelem bandicoot
Josef01 Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Jsem na to zvědav, uvidíme, co z toho vzejde. Někdo říká, že konečně začnou vyrábět hodinky dobré z hlediska cena/výkon, někdo to odepisuje. Já jsem koupil celou řadu Prim hodinek, poslední jsou klasické černé Orlíky, pak limitku bronzové Orlíky a limitku Traktor. Co se týká kvality kalibrů, za mě nic moc, ale čas to ukazuje 2
skalis Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Plukovnik je ekl, katalogovy hodinky s natistenym logem - jednou Bertelin, podruhe Prim. 1
bandicoot Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Jak by se mělo stát to “lepší cena/výkon”? Jakože použiji svoje ceny na inhouse strojky? Nebo vylepší seagull o fíčury získané plány na inhouse? 1 1
Otto Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června před 21 hodinami, Bert napsal: Dušane, promiň, ale jdi i se svým příspěvkem do píči. Dostal jsi společně i s dalšími zaměstnanci po tlamě. Vedení, pokud tedy nějaké ještě je, se na vás vykašlalo, a každý, kdo četl noviny, tu zprávu věděl dřív, než zaměstnanci. Bedlivě tuto diskuzi monitorují, a jsem příjemně překvapen, že s ohledem na tu pecku, kterou MS přichystal, diskuze nijak výrazně nevybočuje z mantinelů na Chronomagu nastavených. Prosím, přestaň členy Chronomagu svými příspěvky urážet. Díky. Mně zase přijde přes čáru Berte, že tady z tvých příspěvků musí lítat kurvy a píči. Tady nejseš ve vlákně “žumpa”, tak se prosím zklidni. 1 6
Josef01 Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června před 9 minutami, bandicoot napsal: Jak by se mělo stát to “lepší cena/výkon”? Jakože použiji svoje ceny na inhouse strojky? Nebo vylepší seagull o fíčury získané plány na inhouse? Mě napadlo zvýšit produktivitu práce a snížit cenu. Podívejme se co napadlo AI https://chatgpt.com/share/6845bf99-41c8-800c-8b4e-983d213eb70b
Roman-ZA Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Mne pride trosku zvlastne predavat model Linea za takmer 2,3k EUR, nie je to moc? Tusim, ze tam davaju SW200, s tym strojom sa daju kupit hodinky od inych znaciek podstatne lacnejsie. Ci Nemec alebo SWISS ma vyssie naklady ako ELTON?
bandicoot Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června před 27 minutami, Josef01 napsal: Mě napadlo zvýšit produktivitu práce a snížit cenu. Podívejme se co napadlo AI https://chatgpt.com/share/6845bf99-41c8-800c-8b4e-983d213eb70b Rozumím. Otázka je, jestli produktivitu práce donese někdo, kdo prolistuje katalogy ze Shenzhenu, zapíchne prst do modelu a řekne “tyvole tohle je jasnej plukovník”. 1
seikó Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června (upraveno) 19 minutes ago, Roman-ZA said: Mne pride trosku zvlastne predavat model Linea za takmer 2,3k EUR, nie je to moc? Tusim, ze tam davaju SW200, s tym strojom sa daju kupit hodinky od inych znaciek podstatne lacnejsie. Ci Nemec alebo SWISS ma vyssie naklady ako ELTON? Rekl bych, ze maji nizsi naklady diky usporam z rozsahu a sortimentu. Manufakturní zpusob vyroby byl u novodobeho Eltonu vzdycky duvodem vyssich cen ve srovnani s japan/swiss/german konkurenci. Presne tohle si myslim, ze s MPM skonci. Bude snaha produkovat vetsi serie za nizsi cenu. To je jejich business model. Nedovedu si moc predstavit, ze by trvale pokracovali v modelu "Elton". Upraveno 8. června uživatelem seikó
Josef01 Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Uvidíme, kdo dá přednost těm za 16 tis. s Myiotou nebo za 55 tis. se Selitou. 1
Jehlan Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června před 21 minutami, Josef01 napsal: Uvidíme, kdo dá přednost těm za 16 tis. s Myiotou nebo za 55 tis. se Selitou. Nebyla by ETA ? safír, ocel a minimálně 200m do 20 tisíc? A společenské - zlato (18K) na Shell Cordovan do 80 tisíc ?
Roman-ZA Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června (upraveno) https://lip.fr/fr/content/31-type-14?_gl=1*1n5n950*_up*MQ..*_ga*Mzc3NTk2MDAyLjE3NDk0MDY3NDk.*_ga_45LXFKE94C*czE3NDk0MDY3NDgkbzEkZzAkdDE3NDk0MDY3NDgkajYwJGwwJGgxNzI4MDcxNDI3. resp. https://lip.fr/fr/nautic-666/417-lip-manufacture-nautic-666-676054 ... dovolim si postnut, mal by tam byt ich in-house Upraveno 8. června uživatelem Roman-ZA 1
LudvikVanBetoven Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června před 3 hodinami, eloga napsal: Abych byl v novém obraze. Mrknul jsem na stránku nového vlastníka Eltonu, tedy dosavadního konkurenta. Všechny pánské modely jsem zhlédl, ale no, to já tedy ne. Některé designy, názvy a barevný nesoulad mi přišly spíše divné. Ale totálně mě rozsekal úplně poslední model. Hodinky mají název "Prim Plukovník". To je asi pro trenéra Radu na Duklu. Zdar, PLUKOVNÍK ? tak to bude v brzké době i edice C.K.Polní Maršálek, Major Terazky a skončí to minimální edicí ŠVEJK, ve Frydku Mistku si stím hlavu nelámou
Campino Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června před 1 minutou, miguel napsal: A pre slovensky trh edicia “Kapitan”… Danko na dynku, to by bola parada 5
Jehlan Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června před 50 minutami, Roman-ZA napsal: https://lip.fr/fr/content/31-type-14?_gl=1*1n5n950*_up*MQ..*_ga*Mzc3NTk2MDAyLjE3NDk0MDY3NDk.*_ga_45LXFKE94C*czE3NDk0MDY3NDgkbzEkZzAkdDE3NDk0MDY3NDgkajYwJGwwJGgxNzI4MDcxNDI3. resp. https://lip.fr/fr/nautic-666/417-lip-manufacture-nautic-666-676054 ... dovolim si postnut, mal by tam byt ich in-house se slzou v oku na to teď koukám Buy LIP Watches online • Fast shipping • Mastersintime.com 1
nickolas Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Nad čim se tady vlastně brečí? Strnada to přestalo bavit, tak to prodal, ve finále jedinému možnému, zájemci. Jak to dopadne? Vytěžíme co je ve fabrice a jedem dál MPM z Číny. Hotovo. Možná nechaj chvilku dělat nejikoničtější věci podle původních papírů v Číně. Nové město umře. Zaměstnanci a asi 100 nadšenců to obrečí a to je tak všechno. Úvahy že to Strnad neutáh, nebo někdo nepřátelsky převzal, jsou úplně mimo. Hračka nenesla, přestala bavit, nebo neplnila funkci, to je celý. Jeho ty hodinky jako takový nikdy nezajímaly… 1 1 2 6
seikó Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června (upraveno) Tusim, ze se muzeme tesit na Igeny, Diplomaty, Orliky, mozna Pavouky, Eleganty za lidovejsi ceny. Otazka samozrejme je, jaka bude protihodnota v podobe hodinek. Napovedou mozna muze byt model Repre. https://eshop.prim-hodinky.cz/prim-repre?variantId=17603&srsltid=AfmBOooLPfXMOfb416B3CGQPbFdUkFCXAleF21L6MIODc-pZavG3aD8c Nechapu ale, proc ty spolecensky hodinky (nejen ty) tak nafukuji, proc 42 mm? Nekdo z Eltonu by jim mel poradit Upraveno 8. června uživatelem seikó
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se