M-72 Odesláno 4. ledna Nahlásit Odesláno 4. ledna Jsou to krásný hodinky. Kdo chtěl, ten si je koupil Jak to bude s dalšíma limitkama ukáže čas.... 1 1
Chosef76 Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna (upraveno) Ano, jsou to krásné hodinky. Pro mě další splněný hodinkový sen. Opravdu jsem zvědavý, jak to dál bude s Eltonem a celkově s Primem. Moje chronocesta však s koupí Orlíků už půjde zase jinam.... Dneska na zeleném B&S. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. ledna uživatelem Chosef76 14 1
Jan_Jan_2006 Odesláno 13. ledna Nahlásit Odesláno 13. ledna Jsou pěkné. Gratuluji... Snažili se co nejvíce přiblížit původním Orlíkům z roku 1965. Proto stále nechápu, proč na ciferníku chybí nápis ČSSR. 1
Murphy97 Odesláno 13. ledna Nahlásit Odesláno 13. ledna před 3 hodinami, Jan_Jan_2006 napsal: Jsou pěkné. Gratuluji... Snažili se co nejvíce přiblížit původním Orlíkům z roku 1965. Proto stále nechápu, proč na ciferníku chybí nápis ČSSR. ..mozna protoze se chteli prave "co nejvice priblizit" a ne vytvorit kopii. CSSR v roce 2025 je bez ohledu na neci nostalgii (moji ne) dost mimo, myslim.. muj nazor, nevnucuji.. 4 4
Jan_Jan_2006 Odesláno 13. ledna Nahlásit Odesláno 13. ledna (upraveno) Deset lidí, dvanáct názorů.... Pokud máš nějaké výhrady vůči nápisu "ČSSR" na hodinkách, které jsou formou oslavy k 60. výročí prvního československého potápěčského modelu Orlík z roku 1965, tak si pořiď bez nostalgie něco novějšího na baterku. Můj názor, nevnucuji... Upraveno 13. ledna uživatelem Jan_Jan_2006
bandicoot Odesláno 13. ledna Nahlásit Odesláno 13. ledna Dávat ČSSR na oficiální tribute model Orlíku je jako dávat na současný B Uhr Deutsches Reich. 3 2
Murphy97 Odesláno 13. ledna Nahlásit Odesláno 13. ledna před 42 minutami, Jan_Jan_2006 napsal: Deset lidí, dvanáct názorů.... Pokud máš nějaké výhrady vůči nápisu "ČSSR" na hodinkách, které jsou formou oslavy k 60. výročí prvního československého potápěčského modelu Orlík z roku 1965, tak si pořiď bez nostalgie něco novějšího na baterku. Můj názor, nevnucuji... Jane, myslim, ze jsme se trochu "nepotkali", vubec jsem na Tebe ani Tvuj nazor neutocil, snazil jsem se odpovedet/polemizovat nad tim, proc tam neni ten napis. Jeste jednou, nemam vubec zadne vyhrady k nicemu, jediny, kdo tu ma vyhrady jsi ty (nechapes, proc tam neni ten napis) a navic, ja si nechci nic porizovat. Kdyz si to v klidu jeste jednou prectes, tak to urcite uvidis/pochopis. Tak se mej moc fajn a treba se Orliku s napisem CSSR dockas, preju ti to. Opravdu.
Kid_A Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna V 12. 1. 2026 v 20:43, Chosef76 napsal: Ano, jsou to krásné hodinky. Pro mě další splněný hodinkový sen. Opravdu jsem zvědavý, jak to dál bude s Eltonem a celkově s Primem. Moje chronocesta však s koupí Orlíků už půjde zase jinam.... Dneska na zeleném B&S. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ani jsem nepochvalil, Pepo. Velka gratulace. Jsi opravu hodinkovy labuznik! 1
Honza.manta Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna ČSSR už dlouho neexistuje a plně chápu, proč ten nápis na ciferníku není. A tím bych poprosil tuhle polemiku ukončit. Jinak to promažu. Diky 1 1
Chosef76 Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna Hodinky jsou krásné, tak jak jsou. Orlíky v původním designu vyrobené na denní nošení v roce 2025... Vždycky jsem chtěl ty původní, ale asi bych vintážky denně nenosil. Nový strojek, safír, keramická luneta. Lidé, kteří si tuto limitku objednali a koupili, moc dobře věděli do čeho jdou a proč to dělají. Neustále se točit v diskusi nad cenou už tady úplně nedává smysl. Stejně jako u jiných drahých hodinek. Prostě si koupíte vysněné hodinky a kus velké radosti. Cenu jsem vůbec neřešil. 2 4
bandicoot Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna Amen @Chosef76, debata o ceně je nesmysl. Kdo chce, dá, kdo ne, nikdo nenutí. Hodinky jsou jedny z topovek Eltonu.
Povidláček Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna Jsou parádní, jen bych se přimlouval za víc fotek prosím
cigi Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna (upraveno) Chosef76 - gratuluji. Ten zelenej chlupatej řemen k nim jde báječně. ČSSR: vždyť to není nostalgie, ale trestný čin ! V každém ohledu, přesně, jak píše Bandi. Upraveno 14. ledna uživatelem cigi 1
Jan_Jan_2006 Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna V 13. 1. 2026 v 22:27, Murphy97 napsal: Jane, myslim, ze jsme se trochu "nepotkali", vubec jsem na Tebe ani Tvuj nazor neutocil, snazil jsem se odpovedet/polemizovat nad tim, proc tam neni ten napis. Jeste jednou, nemam vubec zadne vyhrady k nicemu, jediny, kdo tu ma vyhrady jsi ty (nechapes, proc tam neni ten napis) a navic, ja si nechci nic porizovat. Kdyz si to v klidu jeste jednou prectes, tak to urcite uvidis/pochopis. Tak se mej moc fajn a treba se Orliku s napisem CSSR dockas, preju ti to. Opravdu. Můj dotaz na nápis "CSSR" na ciferníku byl čistě technický. Úplně do jiné roviny jsi to nasměroval ty. Ale vraťme se k hodinkám. Ano, můj sběratelský sen jsou původní Orlíky z roku 1965. Už mám pro ně nachystáno místo na polici....
Jan_Jan_2006 Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Tak jsem si udělal radost.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 15
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se