Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Desátá hodina, desátá minuta, desátého října, roku dva tisíce dvacet pět. Země se otáčí, a my, milovníci hodinek, slavíme Světový den hodinařiny! Ano, přesně 10. 10. 2025, bude den, kdy si připomeneme, že čas není jen něco, co nám utíká mezi prsty, ale také umění, vášeň a preciznost, která se skrývá v každém tikajícím strojku. Je to den, kdy se na fóru Chronomag.cz můžeme zastavit, zhluboka se nadechnout a oslavit naše společné šílenství – lásku k hodinkám.

Přátelé, rád bych, abyste svému šílenství dali volný průchod. Proto na 10.10.2025 vyhlašuji soutěž o co nejzajímavější příspěvek.

Pravidla jsou jednoduchá:

1. Bert založí 9.10.2025 v pozdních večerních hodinách vlákno s názvem: Soutěž Chronomagu ke Světovému dni hodinařiny.

2. Vy, ctění členové, do vlákna budete kdykoli v průběhu dne 10.10. vkládat své příspěvky.

3. Příspěvky jakéhokoli druhu a typu. Videa, fotky, články, básně, audio záznamy, reprodukce kreseb, zkrátka cokoli. Má to jediné omezení: ať se to vztahuje k hodinařině a datu 10.10.2025, nebo údaji 10:10. Poud tam dáte fotku dvacetileté slečny, budu to jako součet 10+10 akceptovat 🙂

4. 11.10. začnete ve vláknu hlasovat. Hlasování poběží 5 dní. Dle počtu obdržených kladných hodnocení budou vyhlášeny 3 nejlepší příspěvky.

Autor příspěvku, který se umístí na třetím místě obdrží poukázku na servis hodinek v hodnotě 500,- kč od hodinářství Vladimíra Petržely, našeho člena s nickem @valjoux

https://www.hodinarstvi-jablonec.cz/

Autor příspěvku, který se umístí na druhém místě dostane poukázku na servis hodinek v hodnotě 1000,- kč od Atelieru Jeronimo, našeho člena s nickem @Jeronimo

https://www.atelier-jeronimo.cz/

Autor příspěvku, který se umístí na prvém místě obrží nejen poukázku na servis hodinek v hodnotě 2000,- kč od společnosti ONYX, našeho člena s nickem @ONYX servis hodinek, ale i bonus v podobě přednostní opravy svých mechanických krásek v tomto skvělém servise.

https://www.opravnahodinek.cz/

Děkuji sponzorům.

Přátelé, jsem rád, že jste taková skvělá komunita. Doufám, že i tato drobnost pomůže překlenout celkově nedobrou náladu převládající ve společnosti, a že si u příležitosti Světovéhoho dne hodinařiny a naší soutěže dokážete tak trochu „zablbnout“.

Nyní zde již v klidu diskutujte, ale nezapomeňte, že ta ostrá akce vypukne ve vlákně k tomu určeném až 10.10.

Krásný den všem, roBERT

• Like 22
  • Díky 1
  • Dát hlas 15
Odesláno

Výborně, rád přispěji a již teď velké díky našim členům a ochotným sponzorům! 

Odesláno

Bývaly doby, kdy jsem psal jak o život, jen tak, protože mě to bavilo. Říjen s říjnem se sešel a s trochou štěstí bych z toho mohl i něco mít. Jenže chronomagorova múza mě opustila. Rád si vlákno přečtu a držím palce účastníkům v boji o hezké ceny.

Odesláno

Díky za dobrý nápad 👍,  rád si prohlédnu určitě skvělé příspěvky. Přeji všem nejlepší  nápady.

Odesláno

Mrzí mě, že je tady minimální reakce na takovou akci...já jdu do toho. Je to výzva. Vím že vyhraju, ale kupony neuplatním. Přenechám je pani Šlosarčíkové. Děkuji a věřím, že tu bude aspoň 300 příspěvků. Tak se ,, lordi " snažte.Zvedněte prdel z koženého křesla a něco pošlete. A  ,, kunčák,, když pošle svoji neidentifikovatelnou" rozmazanou fotku, tak bude minimálně druhý. Martin pojď pí´´´c ˇo do toho. Nebuď líná zhnilá mr. Tdka

Odesláno
V 25. 9. 2025 v 0:14, cokafola napsal:

Mrzí mě, že je tady minimální reakce na takovou akci...já jdu do toho. Je to výzva. Vím že vyhraju, ale kupony neuplatním. Přenechám je pani Šlosarčíkové. Děkuji a věřím, že tu bude aspoň 300 příspěvků. Tak se ,, lordi " snažte.Zvedněte prdel z koženého křesla a něco pošlete. A  ,, kunčák,, když pošle svoji neidentifikovatelnou" rozmazanou fotku, tak bude minimálně druhý. Martin pojď pí´´´c ˇo do toho. Nebuď líná zhnilá mr. Tdka

Cokafola cokafola poď dotoho  a roztoč kola ! 
vymysli pár sqělých vět  
ať je hezčí chronosvět !
vymysli nám fajne rýmy  
dělej si z nás klidně šprýmy !
nebo pěkně v klídečku  
vytvoř zdárnou fotečku
vytvoř ňákou sqělou scénu ať vyhraješ  první cenu! 
oslavím tě Živijó ! 
držím palec ! 

Fabio 

• Díky 1
Odesláno

Pecka Fábio. Ale ještě musíme třináct dnů počkat😂😎👍❤️

Odesláno
před 1 minutou, cokafola napsal:

Pecka Fábio. Ale ještě musíme třináct dnů počkat😂😎👍❤️

Ale jsem už teď nervózní. Šlapeš mi na první místo....

Odesláno
před 44 minutami, cokafola napsal:

Ale jsem už teď nervózní. Šlapeš mi na první místo....

Neboj ! A buď pěkně v klidu, rozhodne to přec hlas lidu ! 

• po 2 týdnech...
Odesláno
V 25. 9. 2025 v 0:14, cokafola napsal:

300 ? Viděl jsi kolik jich nakonec bylo ?! 

Odesláno
V 27. 9. 2025 v 22:35, FantasticFabio napsal:

Neboj ! A buď pěkně v klidu, rozhodne to přec hlas lidu ! 

Koukám na to hodnocení,   
koukám na tu parádu !     
těch pár veršů na oslavu,   
zapadlo až dozadu !   
sedím tu a věším hlavu,    
nezískal sem přízeň davu !   
příští rok to bude lepší ,  
 kdekdo už se na to těší !   
doufám že při mém štěstí,     
dojdu si už pro vítězství !  
pak nastane oslava,   
od října až do jara!   
takže milý mladí pání,    
těšte se na další klání !    
těšte se i milé dámy,   
na vítězství kuju plány!
příští rok mi výhra patří,   
neb neznám sester ani bratří !   
vyhraju už bez skrupulí, 
ostatní až klidně bulí !    
Takže všichni třeste se! 
Fabio si pohár odnese !!!

• Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...