Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

https://www.hodinky-365.cz/casio-g-shock-original-ga-b2100-1aer-x1227704

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

https://www.hodinky-365.cz/casio-g-shock-original-gd-010-1er-x1259462

Odesláno

MILIUSPORTOS VOLBA:

https://www.hodinky-365.cz/casio-g-shock-dw-5600rl-1er-x1265451

https://www.hodinky-365.cz/casio-g-shock-original-dw-5000r-1aer-re-creating-the-original-design-of-the-first-g-shock-x1263626

Tohle chtěl někdy skoro každej aspoň na moment..

• Dát hlas 1
Odesláno

Těžká písemka, 5600 mají super cenu a splňují i multibarevnost limitky, na druhou stranu u 5000 "original" se mi líbí ten historický odkaz, sám se neumím rozhodnout 🙈

casio-g-shock-original-dw-5000r-1aer-re-creating-the-original-design-of-the-first-g-shock_263626_398072.jpg

• Dát hlas 2
Odesláno

Šel jsem kolem hodinářství, tak pár fotek.

aživo :)

Odesláno

Ještě jeden nápad, čumím na Breaking Bad, Hank tam z pracky nesundá DW 9052, a shodou okolností mají i v Giliově příběhu své místo: 

Navíc je osazeno "ideální" dýnko s kruhovým útvarem. S barvičkami je to slabší, existují v podstatě jenom červené nebo žluté nápisy ...

• Dát hlas 1
Odesláno

Mě přijdou dobrý...
Zajímavý je i poslední post z daného vlákna, protože ty 5600 tu byly zmíněné asi nejčastěji...

Citovat

Po "Stargatech " po očku koukám.....5600(nebo 5500,7800) mne až tak neberou........uvidím.......jestli tyto někdo bude chtít. Humvee jsou Humvee.....

Barviček 9052 pravda moc není, všechno jsou tmavý odstíny, ale nejsou jen 2. Díval jsem se, že jsou i firmy, které je přímo customizují, většinou teda dýnko, krabička, řemen a případně to podsvícení

Mě přijdou dobrý, cenově dostupný, na dýnko Giliuv avatar, nebo jako custom backlight :D Borec na videu ukazuje jak na to...

All Casio G Shock DW 9052 Models

• Dát hlas 1
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Neúčastním se této debaty, ale nikoliv proto, že bych nechtěl, ale důvodem je, že jsem zde rok nebyl.

5600 a 5610 jsou jednou z legend a to 5600 hlavně v době kdy tady Gil ještě byl, a to je bez diskuse.

Ale všímavý člen mě přivedl svojí fotkou k hodinkám , které ten pacholek měl na ruce a to mi přijde, jako velice dobrý nápad.

Toliko za mne.

Jo a Gil i Mnovace mi tady dost chybí 😞 Asi je těch kluků za tu dlouhou dobu co sem chodím o dost více, ale tyhle dva jsem znal.

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Málo...kolik zájemců  je vlastně potřeba? Žádný seznam nevidím, ať koukám jak koukám....A ani vlastně jaký model by to měl být. 

Upraveno uživatelem stankoff
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Přátelé, děkuji všem, kteří do diskuze o limitce "To the memory of Gilius" v tomto vlákně přispěli. Velmi pak děkuji těm, kteří o limitku projevili zájem.

Musím však přiznat, že jsem hluboce zklamán z velmi nízkého zájmu o limitku, o které si myslím, že v sobě nese nejen ducha Chronomagu, ale i silné lidské poselství.

Jak mne znáte, neberu si servítky,. Nyní tomu nebude jinak. Fakt mne sere, že na kdejakou píčovinu se na Chronomagu pořádá sbírka, ale na uctění památky našeho člena Gillia se vás sešlo jen pár.

Učiním poslední pokus, který bude mít následující parametry: vyberu JEDNY hodinky (na základě zde napsaného), nechám udělat návrh, nacením, na fórum to hodím, budu to mimořádně silně promovat, a bude to ber nebo nech být.

Nyní, vzhledem k migraci fóra, možné volbě nové platformy, běžící žádosti o příspěvek a přípravě akcí Chronomagu 2026, toto označuji za prioritu B.

S přáním hezkého dne všem, roBERT

• Dát hlas 1
Odesláno

Ja se klidne zucastnim v nejake podobe financne, moc rad akci podporim, ale o hodinky jako takove zajem nemam. Digi jdou uplne mimo me. Trochu bych rekl, ze v tom nejsem sam, problem neni v Giliusovi, ale mozna v hodinkach...

• Díky 2
Odesláno

Ja vím, proto jsem nenavrhoval jiné. Jen to může být důvod malého zájmu. Pojďme zkusit vymyslet, jak to udělat, aby se sešlo víc zájemců. Co je účelem, udělat hodinky na památku Gila a rámci toho udělat dva kusy pro potomky? Vybrat i nějaké peníze navíc? Kolik hodinek se musí vyrobit? Podle mě se bude jednat o následnou úpravu, takže minimální počet není omezený. Tak dáme dohromady seznam zájemců o hodinky a zájemců o účast bez hodinek. Základ hodinek si zaplatí zájemci o hodinky sami. Další náklady (úpravy, hodinky navíc, případně sbírka) se rozpočítají stejně mezi všechny. Můžem vymyslet i nějaký vzpomínkový merch, který dostanou všichni zůčastní. Co vy na to?

• Díky 1
Odesláno
před 6 hodinami, Bert napsal:

Učiním poslední pokus, který bude mít následující parametry: vyberu JEDNY hodinky (na základě zde napsaného), nechám udělat návrh, nacením, na fórum to hodím, budu to mimořádně silně promovat, a bude to ber nebo nech být.

Krásně rozumná varianta, plně podporuji. Těším se, že to zrealizujeme!

A nemohu si odpustit krásný citát, který se sem hodí: 
... žádná svoboda slova, chová se jako diktátor ..... stanovuje nesmyslná pravidla. 

😄 

Odesláno
V 25. 2. 2026 v 12:28, prischera napsal:

Ja vím, proto jsem nenavrhoval jiné. Jen to může být důvod malého zájmu. Pojďme zkusit vymyslet, jak to udělat, aby se sešlo víc zájemců. Co je účelem, udělat hodinky na památku Gila a rámci toho udělat dva kusy pro potomky? Vybrat i nějaké peníze navíc? Kolik hodinek se musí vyrobit? Podle mě se bude jednat o následnou úpravu, takže minimální počet není omezený. Tak dáme dohromady seznam zájemců o hodinky a zájemců o účast bez hodinek. Základ hodinek si zaplatí zájemci o hodinky sami. Další náklady (úpravy, hodinky navíc, případně sbírka) se rozpočítají stejně mezi všechny. Můžem vymyslet i nějaký vzpomínkový merch, který dostanou všichni zůčastní. Co vy na to?

Tenhle nápad se mi líbí. Sleduju to tady od začátku, ale digitálky mě moc neberou. Takže jsem si říkal, že počkám co se vybere a pak se případně přidám. Ale jak píše @prischera - pokud se mi vybrané hodinky nebudou líbit, rád přispěju jinak. A věřím, že nejsem sám. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...