Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ac sem Giliuse neznal, jdu do toho. Dalsi G-Shocky se mi do sbirky hodi ;-). A jestli nebudou se zarukou, je mi fuk. O vodotesnost se nebojim. 

Odesláno
před 22 hodinami, YPO napsal:

To jsou takový obecný tlachy o kterých se tu mluvilo před dvaceti lety (skoky do vody, mačkání tlačítek pod vodou, nárazy vody apod.)

To, že se něco třeba řešilo již před dvaceti lety neznamená, že to již neplatí. Vezmi si jako příklad Archimedův zákon. Ten taky není z nejčerstvějších. A přece .... 🙂

Odesláno
před 37 minutami, Xenomorfus napsal:

Ac sem Giliuse neznal, jdu do toho. Dalsi G-Shocky se mi do sbirky hodi ;-). A jestli nebudou se zarukou, je mi fuk. O vodotesnost se nebojim. 

Skvělé, jsem rád, že máme dalšího srdcaře na palubě.

Návštěvník YPO
Odesláno

Tak tu napiš jestli i po otevření zajistíš 200m voděodolnost nebo nezajistíš. To je celý -  nic na tom není.

Odesláno

Přátelé, zatím jsem z vlákna vypsal ty, kteří projevili zájem:

Bert

Honza.manta

Andrew

YPO

kuncák7

KFL

edas

JR_2010

marecenator

nickolas

Radkis

Jeronimo

LordSpar

Radim01

Xenomorfus

U třech z vás si nejsem zcela jist, zdali chtěli "pouze" přispět radou, nebo tím zároveň projevili zájem. Pls, chtěl bych začít za pár dní začít řešit technikálie. Neváhejte, pište se 🙂

Odesláno
před 9 minutami, YPO napsal:

Tak tu napiš jestli i po otevření zajistíš 200m voděodolnost nebo nezajistíš. To je celý -  nic na tom není.

Pokud budu já ten, kdo je zodpovědný vůči uživatelům za realizaci, pak samozřejmě ano. Pro jistotu, kdyby se něco nedařilo: bude Ti stačit 199?

Návštěvník YPO
Odesláno
před 1 minutou, Bert napsal:

Pokud budu já ten, kdo je zodpovědný vůči uživatelům za realizaci, pak samozřejmě ano. Pro jistotu, kdyby se něco nedařilo: bude Ti stačit 199?

OK - tak mě rovnou vyškrtni ze seznamu.

Díky

Odesláno

Ještě bych navrhoval upravit tu anonci v baneru, něco jako: Limitovaná edice hodinek - "To the memory of Gilius", protože si myslím, že by to chtělo vtáhnout víc lidí, myslím, že aspoň 30 by bylo fajn.

• Bert změnil název na Limitovaná edice hodinek - "To the memory of Gilius"
Odesláno

Co se tyce modelu hodinek, je mi to vcelku fuk. Digi, anadigi, zatim vidim dobre (na blizko). Ale pokud by se mel resit nejaky drahy model, rekneme 10k plus, tak to bych to asi kaslal. Sem enem chudy hovnocucar. 

Odesláno

Podívám se po dlouhé době na fórum a vidím že je tu stále živo. Jsem tu od roku 2011 a neznám osobně nikoho až na pár krátkých setkání při prodeji / koupi. Ten nick Gilius je mi nicméně velmi povědomý. Snad jsem to jméno zahlédl ještě na staré platformě. Co chci ale říct je že je hrozně hezké že tu stále je nějaká komunita gentlemanů a milovníků hodinek. V záplavě odpadu na internetu je to jako malý zázrak. Nepřidám se nicméně chci napsat že tomu fandím. Capre Diem

• Dát hlas 1
Odesláno

Nějak se to tady nemůže odlepit ode dna...
Tak já šoupnu další návrh:
Casio G-Shock GM-S2100-3AER

https://www.helveti.cz/casio-g-shock-gm-s2100-3aer?utm_source=sklik&utm_medium=cpc&utm_campaign=Obsah+-+Dynamický+remarketing&utm_content=Zobrazení+produktu+(0-3)+|+top+weby&utm_id=956349

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 1
Odesláno

Jsem.jen na mobilu, takže stručně. Ideální by bylo, aby každý z těch, kteří projevili zájem sem napsal: ideální toto, akceptovatelné tohle, vlak nejede přes xy. To je o modelu, stylu, barvě. Nahoďte pls max cenu po úpravě. 

Odesláno

A začnu sám. Jakékoli G Shocky, klidně i pozdější model. Rád bych tmavší barvu. V podstatě nemám NO GO variantu. Cena třeba do 10.000.

Odesláno

Něco co bude odkazovat na kolegu i něčím jiným, než jen nápisem na dýnku, tj. ne novější modely.
Ideálně i barvičky na léto (nepovažuju za podmínku).
Jinak se mi líbí tyhle modely (tvarem), ale chápu, že budu v menšině, či osamocení a nevím, jestli to splňuje moji prvotní "podmínku".

Hodinky Casio G-Shock Original DW-H5600-1ER - Hodinářství Zlatnictví

• Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...