Salamaster Odesláno 21. října 2025 Nahlásit Odesláno 21. října 2025 Oris představil novou variantu modelu Oris Aquis Pro 1000m se Sellitou uvnitř. Dříve dostupný s manufakturním kalibrem 400 a v kompletně černém provedení, se letos vrací a těží z vylepšení klasické řady Aquis. Nyní je poháněn dostupnějším, stále automatickým strojkem Sellita SW200-1. 49.5mm, 1,000m WR, Oris 733 (Sellita SW200-1. ) s 41h rezervou https://monochrome-watches.com/2025-oris-aquis-pro-1000m-sellita-blue-dial-deep-dive-watch-review-price/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Daemonultimate Odesláno 21. října 2025 Nahlásit Odesláno 21. října 2025 Ten cifr se mi fakt líbí a to by člověk řekl, že vlnky jsou už historie. Mám rád komplikaci data, ale v tomhle případě potápěčských speciálů bych ho klidně i oželel. Trochu mi ten cifr nabourává, ale zas to není jednolitý. Jo líběj se mi, jako celá rozsáhlá řada Aquisů. Mám mezi nima favorita, jednu už starou limitku v krásné barvě moře. Už si nepamatuju co to bylo za model. Díky za post, hezké pokoukání pro milovníka potápek jako jsem já. 1
Radek Cigi Odesláno 21. října 2025 Nahlásit Odesláno 21. října 2025 Oris X RedBar Limited Edition II - 01 733 7795 4018-Set | Oris Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1 1
Salamaster Odesláno 21. října 2025 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2025 před 54 minutami, Daemonultimate napsal: Ten cifr se mi fakt líbí a to by člověk řekl, že vlnky jsou už historie. Mám rád komplikaci data, ale v tomhle případě potápěčských speciálů bych ho klidně i oželel. Trochu mi ten cifr nabourává, ale zas to není jednolitý. Jo líběj se mi, jako celá rozsáhlá řada Aquisů. Mám mezi nima favorita, jednu už starou limitku v krásné barvě moře. Už si nepamatuju co to bylo za model. Díky za post, hezké pokoukání pro milovníka potápek jako jsem já. Pravda, taky se mi líběj potápky od Orisu, mají moc pěkné barvy 1
Daemonultimate Odesláno 21. října 2025 Nahlásit Odesláno 21. října 2025 (upraveno) před 6 minutami, Salamaster napsal: Pravda, taky se mi líběj potápky od Orisu, mají moc pěkné barvy Mám tu značku rád, zatímco s baterkami ostatní začali si hrát, Oris nepřestal s ozubeným kolem kupředu se hnát. Tak přežili problémy a krize, však drželi svou víru jak rytíři kříže. Dnes zaslouží si naši pozornost, nepodlehnout panice to je velká ctnost. Upraveno 21. října 2025 uživatelem Daemonultimate 2
Hector_24 Odesláno 22. října 2025 Nahlásit Odesláno 22. října 2025 před 10 hodinami, Daemonultimate napsal: Ten cifr se mi fakt líbí a to by člověk řekl, že vlnky jsou už historie. Mám rád komplikaci data, ale v tomhle případě potápěčských speciálů bych ho klidně i oželel. Trochu mi ten cifr nabourává, ale zas to není jednolitý. Jo líběj se mi, jako celá rozsáhlá řada Aquisů. Mám mezi nima favorita, jednu už starou limitku v krásné barvě moře. Už si nepamatuju co to bylo za model. Díky za post, hezké pokoukání pro milovníka potápek jako jsem já. Vlnky nikdy nebudou historie! 1
spineshank Odesláno 22. října 2025 Nahlásit Odesláno 22. října 2025 Mě se taky líbí,Oris mám rád a tyhle bych ponosil hned tady malá srovnávačka s Citizen,no drobečci to nejsou
Salamaster Odesláno 19. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2025 Oris v rámci Dubai watch week představil své zmodernizované pilotky Oris ProPilot Date 2025. 41mm, 100m WR, Oris calibre 733 s 41h rezervou https://monochrome-watches.com/2025-updated-oris-propilot-date-collection-accessible-pilot-watch-sellita-introducing-price/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
lukassob Odesláno 20. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 (upraveno) Díval jsem se na ně už včera. Nelíbí se mi. Mají spoustu pro mě divných věcí - divné ručky, divný armovák, divné barvy, divný tvar pouzdra a náramku u napojení pouzdra na náramek. Prostě jsou divný. Upraveno 20. listopadu 2025 uživatelem lukassob
martin151 Odesláno 20. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 (upraveno) Já je měl v prodejně všechny pohromadě a jsou vynikající, jen ty ciferníky jsou v reálu mnohem tmavší. Maj i šroubovací korunku což je pro mě velké plus. Upraveno 20. listopadu 2025 uživatelem martin151 1
Salamaster Odesláno 6. ledna Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 17. února 2026 začíná čínský Nový rok Rokem Ohnivého koně a tak Oris představil svou limitku Oris Year of the Fire Horse s business calendar functions. V souladu s čínskými kulturními tradicemi se ciferník chlubí tmavě červeným tónem se zlatými akcenty, což jsou symbolické barvy spojené se štěstím a prosperitou. 43mm, 50m WR, Oris calibre 113 s 240h (10 dní) rezervou limitka 88 ks. https://monochrome-watches.com/oris-year-of-the-fire-horse-limited-edition/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
bandicoot Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna Pro rok ohnivého koně je to důstojná limitka. Líbí se mi to moc z obou stran. 1
Hector_24 Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna Hodně zajímavý, kdyby to tam nenapsali, vůbec bych netipoval, že je to Oris
Bert Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna Tak tímto počinem mne Oris nesmírně překvapil. Parádní záležitost. Vážně uvažuji o tom, že se k jednomu kousku z limitky v budoucnu pokusím dostat. Jednu věc ale nechápu. Podivně "nedodělaný" povrch můstků. Jasný, je to render, ale .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hector_24 Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna Před hodinou, Harwey napsal: zaujimavo riesena power reserve kresbicka No, ty koně jsou tam zajímavé (je otázkou jak to bude vidět na ruce), akorát se mi moc nelíbí u té „nonlinear indication“, že trojka je vyosená a že na konci nenapsali 10 – to by se mi líbilo víc než ten nadpis „10 days“ ale nebyl by to deal breaker pro mě spíš nevím jestli bych dal 6650 CHF pro Orisky A s Cal400-2 jsem měl takových problémů, že ani nevím jestli bych chtěl další Inhouse od nich... Ale jinak tohle je cool: "Unlike traditional linear power reserve indicators, this patented countdown gauge is managed by a worm gear, an exclusive Oris development found in its in-house calibres, controlling the speed at which the indicator moves around the dial." Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna Vypadají moc pěkně, velmi zajímavá barevná kombinace, za tohle by se nemusely stydět ani značky z HH. Věřím že ta úprava můstků bude ok.
Harwey Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna pekny navrat retro Oris Big Crown Pointer Date "Bullseye" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.hodinkee.com/articles/the-oris-big-crown-pointer-date-bullseye?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-011326&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW https://www.watchtime.com/brands/automatic-watches/oris-big-crown-pointer-date-bullseye?mc_cid=59b19b2f42&mc_eid=66f70962d6 2
jankoxxx Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna ako pekne, ale spravit bullseye v automate je blasfemia prveho stupna. to je na facku priam..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se