Přejít na obsah

NIGHTSHOTS

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

chlapci, chlapci. Veškerá uznání na tomto poli nálěží McStingerovi. On mi poradil, jak na to, a nejen na to, ale obecně jak fotit pořádně lumi, aby z toho byly koukatelný fotky.

Perfenktní fotky tohodle stylu jsou IMHO, pokud je to foceno něčím s větším sensorem, pokud je číselník, pokud možno, nezakrytej vodou a vodními kapkami, je na něj zaostřeno a voda v pohybu vhodně doplňuje kompozici, vočekujte ty McStingerovi fotky a zaměřte se na to, o čem tu mluvím a na jeho světlo.

Pravda taky je, že se mi s tím už nechce "jebat", hodinu připravovat koupelnu (obvěšovat černejma a bílejma hadrama), po každým snímku otírat objektiv a focené hodinky, brát to minimálně na 30s expozici a sedět u toho dvě hodiny, abyste měli alespoň stovku fotek a z toho nakonec mohly vybrat tři. a to nemluvím o dalších čtyřech hodinách postprocesingu. Jo, pak to sou fotky, který se neostýchám zveřejnit, ale vyfotit jich deset takových, vyžaduje nafotit giga a giga fotek, aby..., no prostě, raději se věnuju jiným věcem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To te naprosto v tomto chapu. Taky mi zabere pul dne, kdyz se obcas hecnu a snazim se vyfotit nejaka makra. Cvakas, cvakas a pak 98 % fotek smazes, protoze nestoji za nic.

Tu vodu jsem taky zkousel, ale po hodine marneho snazeni jsem to vzdal. Ale az bude nejaky dlouhy zimni vecer, tak se treba zase hecnu.

Kazdopadne kloboucek obema za tuhle paradu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...