Sedlin Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 chlapci, chlapci. Veškerá uznání na tomto poli nálěží McStingerovi. On mi poradil, jak na to, a nejen na to, ale obecně jak fotit pořádně lumi, aby z toho byly koukatelný fotky.Perfenktní fotky tohodle stylu jsou IMHO, pokud je to foceno něčím s větším sensorem, pokud je číselník, pokud možno, nezakrytej vodou a vodními kapkami, je na něj zaostřeno a voda v pohybu vhodně doplňuje kompozici, vočekujte ty McStingerovi fotky a zaměřte se na to, o čem tu mluvím a na jeho světlo.Pravda taky je, že se mi s tím už nechce "jebat", hodinu připravovat koupelnu (obvěšovat černejma a bílejma hadrama), po každým snímku otírat objektiv a focené hodinky, brát to minimálně na 30s expozici a sedět u toho dvě hodiny, abyste měli alespoň stovku fotek a z toho nakonec mohly vybrat tři. a to nemluvím o dalších čtyřech hodinách postprocesingu. Jo, pak to sou fotky, který se neostýchám zveřejnit, ale vyfotit jich deset takových, vyžaduje nafotit giga a giga fotek, aby..., no prostě, raději se věnuju jiným věcem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 To te naprosto v tomto chapu. Taky mi zabere pul dne, kdyz se obcas hecnu a snazim se vyfotit nejaka makra. Cvakas, cvakas a pak 98 % fotek smazes, protoze nestoji za nic.Tu vodu jsem taky zkousel, ale po hodine marneho snazeni jsem to vzdal. Ale az bude nejaky dlouhy zimni vecer, tak se treba zase hecnu.Kazdopadne kloboucek obema za tuhle paradu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Určite sa za nick Coolidge neschovávam. Coolidge je IMHO samostatná identita, čo zrejme sám potvrdí.Coolidge je samostatna chrono jednotka obcas po nocich fotici Ta Sedlinova McStinger style fotka je hodne povedena... sarg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Coolidge, nevím jestli jenom blbě vidím, ale strašně se mi líbí, jak je to lano zasraný. správna toolwatch fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Noční bombometčík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 tak já se s tou svoují fotkou crcám jako a než to sem nahraju, tak přijde Příšera, chjo... stará Seika, svítí zhruba stejně dlouho jako je expozice, 5vteřin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Pěkně to fotíte pánové, moc pěkně, řekl bych, že pořádný nightshot je jedna z nejtěžších disciplín a je fajn, že jsou tu tací, kteří tuto disciplínu perfektně zvládají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Krásný fotky tady a od všech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Jedna z archívu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 ja neviem fotiť tak pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 pod uv lampou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Hanhart Pioneer Mk I Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhulak Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Kurde ty Sedlinovy nightshoty jsou naprosto skvělé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Skúšal som to dve hodiny a nič čo by stalo za poslanie, máte môj obdiv som proste nemohlo drevennne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Coolidge, nevím jestli jenom blbě vidím, ale strašně se mi líbí, jak je to lano zasraný. správna toolwatch fotka!pracovni lano.... ma pravo byt jak jetel test novyho remenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se