Přejít na obsah

NIGHTSHOTS

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Díky moc všem, takové ovace jsem upřímně ani nečekal, přece jen dokonalé to není ani z daleka a tuplem ne podle předlohy majsta Sedlina, ten je v jiné lize a čím víc se sám snažím, tak chápu, kolik práce to dá.

kuncák7: Já mistr rozhodně nejsem, takže ani rad moc nemám, ale co můžu říct, že fotka jako taková je jen zlomek z toho, co je s tím potřeba udělat, v mém případě je minimálně 50% blbnutí v photoshopu a i tak mám ještě velké rezervy, holt PS samouk - na spoustu věcí teprve časem a zkoušením přicházím a snažím se aplikovat. Btw: jen pro představu, kolik to zabere času, nad tímto výtvorem jsem strávil cca 3 hodiny, což je i pro mě dávno přes čáru, proto se něco takového nejspíš už opakovat nebude :)

Tak ještě edit:

Sedline To já tobě děkuju za inspiraci, která je zjevná, já to pouze posunul do dalšího rozměru a jestli máš v plánu si taky "zablikat", tak na to se zatraceně těším, protože až tvé schopnosti tomu dají ty pravé grády.

Upraveno uživatelem Bells
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K něčemu byl ten výpadek magu i dobrý, byť jsem říkal, že už se s něčím takovým znovu patlat nebudu, tak k tomu přece jen došlo, když jsem měl rázem spoustu času navíc :) Tentokrát jsem to už dotáhl i dle svých původních představ, byl to porod, ale stálo to za to, teď jsem s výsledkem vážně spokojený. Šlo by to teda udělat ještě plynulejší, ale plynulejší = víc a víc verzí fotek a už takle je jich vážně dost.

c9dc0de0db1e5f2b30fe9bb6c4116214.gif

Odkaz ke komentáři

Wow. To posli vyrobci jakotop marketingovy produkt:)

Jo, že by mi ten čas, co jsem nad tím strávil mohli alespoň proplatit že :)

Dobrej hracicka

Už na to ale fakt kašlu, todle bylo zapříčiněno výpadkem fora, bo jsem se pak nudil :)

Odkaz ke komentáři

Klobrc dole! Super!

Díky :notworthy:

Dost dobrý, Michale!!! Prostě chronofotošopmág ;)

Já jen čistě amatérský level s ajfounem a chvilkou tunění v snapseedu :)

Díky Radku. Já ti to nechci kazit, ale asi ti tam zapomněli nanést lumi kamaráde :D

Odkaz ke komentáři

Inspiroval mě Sedlin se svými nightshoty s žárovkou a tak jsem taky něco zkusil :)

Moc dobrý nápad, pěkně provedeno.

K něčemu byl ten výpadek magu i dobrý, byť jsem říkal, že už se s něčím takovým znovu patlat nebudu, tak k tomu přece jen došlo, když jsem měl rázem spoustu času navíc :) Tentokrát jsem to už dotáhl i dle svých původních představ, byl to porod, ale stálo to za to, teď jsem s výsledkem vážně spokojený. Šlo by to teda udělat ještě plynulejší, ale plynulejší = víc a víc verzí fotek a už takle je jich vážně dost.

:flex:

:jawdrop: :jawdrop:  :jawdrop:

Wow. To posli vyrobci jakotop marketingovy produkt:)

+1

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...