wolfesh Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 No, mé schopnosti fotografovat jsou ještě horší než ta lumi, ale když dnes to slunko tak krásně svítí, že pak když na mě v šeru hodinky zamrkaly, musel jsem je cvaknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Na čitelnost si nelze stěžovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Dneska dorazily Citizeny, co jsem zajišťoval pro kolegyni, a musim říct, že za 2,5k je to slušný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 pořád to samý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbaud Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Tak jdu také přispět svou troškou do mlýna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Sinn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sage Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 sorry za tu velkost, ale nechce sa mi ich zmensovat Fakt pekne fotky - respekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 No vida Hamiltóny jak svitej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Konečně hezký nápad YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Nejako to to len prešumelo , ale lumi fotky od instanta su parádne! jedna z nich - tie ostatné - viď príspevky vyššie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Seiko 5 - svítěj fakt dobře, na hodinky za 60 dolarů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 (upraveno) Monster lumi Upraveno 1. dubna 2011 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Seika svítěj parádně, ten jejich Lumi-brite či jak se to jmenuje je fakt dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 (upraveno) Nejako to to len prešumelo , ale lumi fotky od instanta su parádne! jedna z nich - tie ostatné - viď príspevky vyššie. dik. a to som fotil za najjasnejsej noci za poslednych 20r (vraj), i ked bolo pod mrakom. kedze som citlivy na mesacnu fazu, nespal som cele tri dni inak, fotene staruckym canonom powershoot G3, bolo to z nemoznosti zaspat, zobral som psa na terasu a fotili sme.. teda, fotit neviem ale snazili sme sa Upraveno 1. dubna 2011 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Konečně hezký nápad YPO My máme zpět tak dramaticky loučícího se YPA ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 (upraveno) My máme zpět tak dramaticky loučícího se YPA ? po šiestich dňoch - to už si po druhom balíčku tých žltých - vraj už legálne môžeš používať iné meno.. suseda je lekárka, tak že vraj hej Upraveno 1. dubna 2011 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Snow: už jsem na to jednou upozornil, ale admin mi smazal příspěvek .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Aha, aha, jsem zvědavý, kdy se bude Ki?iSan-? pateticky a tentokrát už "opravdu" navždy loučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Aha, aha, jsem zvědavý, kdy se bude Ki?iSan-? pateticky a tentokrát už "opravdu" navždy loučit. Patosu není nikdy dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xnokiax Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 move TIMEXi tu je viac foto http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/37291-timex-t49617ea/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se