Přejít na obsah

NIGHTSHOTS

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

martar: Hm.. poslyš nejsou to ty původně moje, ty Hamíky? Zahlédl jsem něco jako Revue Thommen na Ivanově ruce:)

Jsou :) pár fotek je i tady http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80792-martarovo-primky-a-jiné-hodinky/?p=1417642 .

Je k nim i krásný, asi původní, NATO strap v pouštní barvě a decentní bůvol od Ivana...

Upraveno uživatelem martar
Odesláno (upraveno)

Dík, ale tak tá Tvoja druhá je parádna, klubúk dolu. Neviem, aké svetlo používaš, ale vždy z Tvojich fotiek mám pocit, že si sa zavrel v skrini a svietiš si "škvírou" :)

Diky pane! Ale ve skrine zavrenej nejsem :) konkretne o druhe fotky je jako svetlo pouzit displej telefonu a obcas fotim na pracovnim stole, kdy jako svetlo pouziju monitor nebo lampicku :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Coolidge
Odesláno

Diky pane! Ale ve skrine zavrenej nejsem :) konkretne o druhe fotky je jako svetlo pouzit displej telefonu a obcas fotim na pracovnim stole, kdy jako svetlo pouziju monitor nebo lampicku :)

attachicon.gifNY0040.jpg

Monitor je fajn zdroj svetla, tiež občas používam :)

Odesláno

seiko

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Mitak
Odesláno

Steinhart Nav B-Uhr 47 Vintage Titan A-Muster (2015)

Toto vlastně není nightshot, jen jsem tak vlezl do stínu. A ani jsem se na hodinky podívat nechtěl, ale ta lumi na ruce mě praštila do očí. No jo no, moje první hodinky se skutečnou lumi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...