DavidLC Odesláno 19. března Nahlásit Odesláno 19. března před 1 hodinou, p3k napsal: nulanulajedničky jsou samozřejmě neohoroženy už jenom ta luneta... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Elegantní sportovní nářadí
instant Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března jediny dovod preco som predal stare bola vyska spony vs kancldajving. boli to hodinky s gulami a dodnes su. tieto nove su papierovo to, co vsetci chceli aby boli povodne mm300. ale na fotKach su to len dalsie sterilne, genericke seiko dajvre. co mnohym nevadi, ale nie kazdemu to staci. Kazdopadne, chce to vidiet nazivo. Ak iskra preskoci tak fajn, ak nepreskoci - neviete niekto ci pasuje ta spona na povodne MM300?
bandicoot Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Jak se mi líbí uchycení tahu u MM, že nechá vyniknout pouzdro, tak tady už to neni ono.
petr_cha Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března (upraveno) Nojono.. keramika vs lak... to je proste jina To uchyceni tahu vychazi z te velke vysky starych.. takze to je takova vpodstate znouzecnost... ktera ale pravda delala charakteristicky rys.. Upraveno 20. března uživatelem petr_cha
Kristian.nov Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Původních MM mají nenapodobitelnou hloubku cifru... Nic podobného jsem u jíných hodinek neviděl a ani ty novodobý to prostě nemají...
ABCDE Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Právě teď, Kristian.nov napsal: Původních MM mají nenapodobitelnou hloubku cifru... Nic podobného jsem u jíných hodinek neviděl a ani ty novodobý to prostě nemají... jj souhlas. Tu hloubku ciferníku + parádní lunetu s indexy si taky vždy vybavím, při vzpomínce na dobu, kdy jsem je měl Jen bych osobně potřeboval trochu menší pouzdro
nickolas Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Hmm, tak jsem si přečet legendární recenzi od @instant a děkuji pěkně, jsem úplně v prdeli, asi nutně potřebuju 001 1 2
skalis Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Instant to vystihl dobře - tohle jsou moderní divery, ale kouzlo původních MM300 jim chybí. Minimálně není cítit z renderů, tak uvidíme, až vyplavou fotky a videa.
Kristian.nov Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března K tomu tahu... Nejlepší jsou samozřejmě na gumě:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
xbraj19 Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Na Canvasu jsou taky fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
EpsteinBarr Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Dik za pripomienku. Hned ako pridem domov z prace, tiez vytiahnem zo suflika 001. Mam ich 14 rokov a raz ma napadlo, ze ich predam. Napisany inzerat mam doteraz odlozeny v adresari s predajmi. Ako memento, ze nerob pi...iny.
instant Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března stare rodinne fotky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
DavidLC Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Ten strýček vzadu vprostřed mi je stále sympatický 1
Harwey Odesláno 25. března Autor Nahlásit Odesláno 25. března rozsirenie King Seiko VANAC serie HKF001, HKF002, HKF003 https://www.hodinkee.com/articles/seiko-expands-the-king-seiko-vanac-lineup-with-the-titanium-hkf001-hkf002-and-hkf003?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-032426&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
lukassob Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března Jedna fotka pro potěchu oka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se