Přejít na obsah

MeisterSinger Singulator

kubson

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO?

vypadá to fešácky a myslím, že je dobře, když velká ručka je hodinová - je to podle mne přehlednější

... a ty šrouby na aretaci dýnka nebo na co to tam je vypadají také pěkně ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

MeisterSinger je prostě nádhera, mě se od nich líbí hlavně jejich chronografy. Jediné co mě od nich odrazuje je použitý stroje Valjoux 7750 :( Už jsem dostal totiž chuť na něco s in-house kalibrem. :)

Odkaz ke komentáři

Což o to, hodinky to jsou na první pohled pěkné, ale 4000 EUR za Unitas 6498 je docela dost. Navíc mi přijde né úplně logická ta velká hodinová ručička a) v unitasu je centrální minutové kolo, B) na číselníku s největším rozlišením by měl být údaj, který toto větší rozlišení potřebuje, takže to celé jde tak trochu proti smyslu regulátoru (snížit počet převodů odstraněním ručkového soukolí a současně umožnit přehledný a přesný odečet času) a je to vlastně manýra (ale hezká).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO?
Což o to, hodinky to jsou na první pohled pěkné, ale 4000 EUR za Unitas 6498 je docela dost. Navíc mi přijde né úplně logická ta velká hodinová ručička a) v unitasu je centrální minutové kolo, B) na číselníku s největším rozlišením by měl být údaj, který toto větší rozlišení potřebuje, takže to celé jde tak trochu proti smyslu regulátoru (snížit počet převodů odstraněním ručkového soukolí a současně umožnit přehledný a přesný odečet času) a je to vlastně manýra (ale hezká).

ber to pozitivně -prostě jako jednoručky a když to budeš chtít vědět přesně tak se podíváš nahoru no :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
tak si přečti co máš napsáno v podpise :thumbsup_anim: a nediv se

Ale to co mám napsáno v podpise má s penězi jen máloco společného, je to míněno spíš psychologicky - jako třeba vysolit 14,000ojro za Glashütte Senator Pano Date :) - prostě tak, že člověk nepřemýšlí nad tím co jiného by za tu kupu pěněz mohl koupit, ale koupí to co chce.

Odkaz ke komentáři

Na první pohled nezvyklé, na druhý paráda.

Mám regulátory Oris, takže první pohled na tyhle MS je trošku matoucí. Prostě minutovka si vyměnila místo s hodinovou ručkou.

Úprava Unitasu je nádherná, vizuální stránka super.

Cena se mi zdá v pohodě. Za mnohem méně upravený Unitas v Panerai dá člověk více.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...