kubson Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 nová vlajková loď u MeisterSinger - regulátory "Singulator" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 vypadá to fešácky a myslím, že je dobře, když velká ručka je hodinová - je to podle mne přehlednější ... a ty šrouby na aretaci dýnka nebo na co to tam je vypadají také pěkně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 "Regulátory" už mám delší dobu v hledáčku a tyhle se mi zdají velice povedené. Děkuji za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 Tak nevím, co dělám špatně, ale místo obrázku tady mám jen "x - přiložený obrázek" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 Taky nevidim obrazek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 Třeba ho uvidíte na tomto odkazu. Jinak já obrázek vidím normálně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 proč jen to nejsou čtyřiadvacítky ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 V poslední době mám obdobné problémy se znázorňováním obrázků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 Tyhle se mi libi hodne. Regulatory jsem nikdy nevyhledaval, ale temhle nechybi nic. I ten nazev je vtipny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 MeisterSinger je prostě nádhera, mě se od nich líbí hlavně jejich chronografy. Jediné co mě od nich odrazuje je použitý stroje Valjoux 7750 Už jsem dostal totiž chuť na něco s in-house kalibrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 (upraveno) ( Už jsem dostal totiž chuť na něco s in-house kalibrem. taky se už těším na Monstra Upraveno 24. března 2009 uživatelem YPO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 Což o to, hodinky to jsou na první pohled pěkné, ale 4000 EUR za Unitas 6498 je docela dost. Navíc mi přijde né úplně logická ta velká hodinová ručička a) v unitasu je centrální minutové kolo, na číselníku s největším rozlišením by měl být údaj, který toto větší rozlišení potřebuje, takže to celé jde tak trochu proti smyslu regulátoru (snížit počet převodů odstraněním ručkového soukolí a současně umožnit přehledný a přesný odečet času) a je to vlastně manýra (ale hezká). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 Což o to, hodinky to jsou na první pohled pěkné, ale 4000 EUR za Unitas 6498 je docela dost. Navíc mi přijde né úplně logická ta velká hodinová ručička a) v unitasu je centrální minutové kolo, na číselníku s největším rozlišením by měl být údaj, který toto větší rozlišení potřebuje, takže to celé jde tak trochu proti smyslu regulátoru (snížit počet převodů odstraněním ručkového soukolí a současně umožnit přehledný a přesný odečet času) a je to vlastně manýra (ale hezká). ber to pozitivně -prostě jako jednoručky a když to budeš chtít vědět přesně tak se podíváš nahoru no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 Cože? 4000Euro??? Tak to je opravdu moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 24. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 Cože? 4000Euro??? Tak to je opravdu moc... tak si přečti co máš napsáno v podpise a nediv se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 tak si přečti co máš napsáno v podpise a nediv se Ale to co mám napsáno v podpise má s penězi jen máloco společného, je to míněno spíš psychologicky - jako třeba vysolit 14,000ojro za Glashütte Senator Pano Date - prostě tak, že člověk nepřemýšlí nad tím co jiného by za tu kupu pěněz mohl koupit, ale koupí to co chce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 V poslední době mám obdobné problémy se znázorňováním obrázků... Nápodobně. A jsem rád, že nejsem sám. K hodinkám. Meistersinger je pro mě synonymem elegance. Prostě umí, ale s cenou to přetáhli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 někde jsem zahlédl 1400,- EUR, ale protože to celé bylo německy, tak jsem nepochopil nic 4000,- EUR je na mne zatím příliš, budu muset ještě střádat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 24. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 já cenu neznám, zatím to v ceníku není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 Na první pohled nezvyklé, na druhý paráda. Mám regulátory Oris, takže první pohled na tyhle MS je trošku matoucí. Prostě minutovka si vyměnila místo s hodinovou ručkou. Úprava Unitasu je nádherná, vizuální stránka super. Cena se mi zdá v pohodě. Za mnohem méně upravený Unitas v Panerai dá člověk více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se