Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pokračování vyhledávané edice nesoucí silnou symboliku.  Tato generace hodinek PRIM vypráví příběh o ctnosti, odvaze a odhodlání. Jeho nositelem je český lev.

Čtyři různá barevná provedení a společným jmenovatelem je aplikace národního symbolu. Na číselníku, víku, rotoru hodinek i řemínku.

Všudypřítomná připomínka nejvyšších národních hodnot a vlastností. Důstojnost a respekt v každé vteřině a v každém detailu. 

Novinkou je skleněná safírová luneta s kvalitní švýcarskou luminiscencí! 

Cena 46K 

----------------------------

Uprimne vubec nevim, kam tyhle hodinky smerujou.  Mozna vhodny darek ke Dni vlajky ci co. 

Posted

Naplna sa to, co sa na fore predpovedalo. Ze manufaktura spojenim Primov utrpi a strati "Die hard" fans. Toto cudo za 50 litrov - ani ryba ani rak - sa nijakym zasadnym sposobom neodlisuje od akejkovek cinskej vyroby - snad len s tym rozdielom, ze tam nie je Miyota, ale Sellita. Suhlasim s Kidom - tieto hodinky nikam nesmeruju a nic neponukaju... 

• Upvote 1
Posted

Takže MPM bohužel nezklamalo :(  Na mě z toho dýchl Robot Minor v tříručce (nic proti Robotům) :) 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
Před hodinou, Kid_A napsal:

Pokračování vyhledávané edice nesoucí silnou symboliku.  Tato generace hodinek PRIM vypráví příběh o ctnosti, odvaze a odhodlání. Jeho nositelem je český lev.

Čtyři různá barevná provedení a společným jmenovatelem je aplikace národního symbolu. Na číselníku, víku, rotoru hodinek i řemínku.

Všudypřítomná připomínka nejvyšších národních hodnot a vlastností. Důstojnost a respekt v každé vteřině a v každém detailu. 

Cena 46K 

Uprimne vubec nevim, kam tyhle hodinky smerujou.  Mozna vhodny darek ke Dni vlajky ci co. 

Jako k tomuhle? Tak to sedí 🙂

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Upvote 1
Posted
před 1 hodinou, Kid_A napsal:

Cena 46K 

Ten popis, to jsou strašný cancy... 

• Upvote 1
Posted

Může mi někdo vysvětlit, proč hodinky ve stylu potápek mají mimostředku?

Posted

K těmhle hodinkám jen chybí zabalit se do české vlajky vyrazit na nějakou  demonstraci

• Haha 3
Posted

dobré peklo, chýba už len vymeniť českého leva za čínskeho draka. Symboly sú fajn ak sa užívajú na správnych miestach a v rozumnej miere, tieto hodinky sú riadny omyl.

Posted

Mně na to přišel news letter do mailu, otevřel jsem to v telefonu a toho lva jsem si na cifru nevšiml, ale podle ruček mi na prví dobrou napadlo, že je to nějaká limitka pro kadeřníky😁

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Asi tomu nerozumím úplně dobře, mohl by mi někdo vysvětlit význam textu ze stránek těchto "hodinek" ?

Novinka na tomto modelu: skleněná safírová luneta s kvalitní švýcarskou luminiscencí! 

"Od roku 2018 píše svoji historii a pokaždé vám dělá radost. Tato generace nese symboliku ctností, odvahy a odhodlání. Jejím nositelem je český lev."

kdo co píše ? jakou radost ? co se stalo v roce 2018 ?

Děkuji pěkně 

Edited by ferrycz