Harwey Posted April 13 Report Posted April 13 PRIM Symbol 2026 LE https://prim.cz/symbol-2026-le/?utm_campaign=PRIM+106+-+symbol+2026+le--20260413&utm_content=Chci+vědět+více+>&utm_medium=email&utm_source=93097-PRIM+Manufacture+1949+(od+1%2F2022)&utm_term=27071082964 z kazdeho nastastie len 50 kusov Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
Kid_A Posted April 13 Report Posted April 13 Pokračování vyhledávané edice nesoucí silnou symboliku. Tato generace hodinek PRIM vypráví příběh o ctnosti, odvaze a odhodlání. Jeho nositelem je český lev. Čtyři různá barevná provedení a společným jmenovatelem je aplikace národního symbolu. Na číselníku, víku, rotoru hodinek i řemínku. Všudypřítomná připomínka nejvyšších národních hodnot a vlastností. Důstojnost a respekt v každé vteřině a v každém detailu. Novinkou je skleněná safírová luneta s kvalitní švýcarskou luminiscencí! Cena 46K ---------------------------- Uprimne vubec nevim, kam tyhle hodinky smerujou. Mozna vhodny darek ke Dni vlajky ci co.
miguel Posted April 13 Report Posted April 13 Naplna sa to, co sa na fore predpovedalo. Ze manufaktura spojenim Primov utrpi a strati "Die hard" fans. Toto cudo za 50 litrov - ani ryba ani rak - sa nijakym zasadnym sposobom neodlisuje od akejkovek cinskej vyroby - snad len s tym rozdielom, ze tam nie je Miyota, ale Sellita. Suhlasim s Kidom - tieto hodinky nikam nesmeruju a nic neponukaju... 1
Fade Posted April 13 Report Posted April 13 Ale jo. Pořád jde poznat, které jsou čínské a které české
ponorka9 Posted April 13 Report Posted April 13 Takže MPM bohužel nezklamalo Na mě z toho dýchl Robot Minor v tříručce (nic proti Robotům) Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
warann Posted April 13 Report Posted April 13 Před hodinou, Kid_A napsal: Pokračování vyhledávané edice nesoucí silnou symboliku. Tato generace hodinek PRIM vypráví příběh o ctnosti, odvaze a odhodlání. Jeho nositelem je český lev. Čtyři různá barevná provedení a společným jmenovatelem je aplikace národního symbolu. Na číselníku, víku, rotoru hodinek i řemínku. Všudypřítomná připomínka nejvyšších národních hodnot a vlastností. Důstojnost a respekt v každé vteřině a v každém detailu. Novinkou je skleněná safírová luneta s kvalitní švýcarskou luminiscencí! Cena 46K ---------------------------- Uprimne vubec nevim, kam tyhle hodinky smerujou. Mozna vhodny darek ke Dni vlajky ci co. Jako k tomuhle? Tak to sedí Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
Daemonultimate Posted April 13 Report Posted April 13 Máš tam ,,díky" za tvou práci, raději bych dal ,,líbí se mi" to ale tentokrát neklapne. Že bych si koupil aspoň ten řemínek?
odjinud Posted April 13 Report Posted April 13 před 1 hodinou, Kid_A napsal: Pokračování vyhledávané edice nesoucí silnou symboliku. Tato generace hodinek PRIM vypráví příběh o ctnosti, odvaze a odhodlání. Jeho nositelem je český lev. Čtyři různá barevná provedení a společným jmenovatelem je aplikace národního symbolu. Na číselníku, víku, rotoru hodinek i řemínku. Všudypřítomná připomínka nejvyšších národních hodnot a vlastností. Důstojnost a respekt v každé vteřině a v každém detailu. Novinkou je skleněná safírová luneta s kvalitní švýcarskou luminiscencí! Cena 46K ---------------------------- Uprimne vubec nevim, kam tyhle hodinky smerujou. Mozna vhodny darek ke Dni vlajky ci co. Ten popis, to jsou strašný cancy... 1
Dzos Posted April 13 Report Posted April 13 Může mi někdo vysvětlit, proč hodinky ve stylu potápek mají mimostředku?
Conrad Posted April 13 Report Posted April 13 K těmhle hodinkám jen chybí zabalit se do české vlajky vyrazit na nějakou demonstraci 3
Sonny919 Posted April 13 Report Posted April 13 dobré peklo, chýba už len vymeniť českého leva za čínskeho draka. Symboly sú fajn ak sa užívajú na správnych miestach a v rozumnej miere, tieto hodinky sú riadny omyl.
Daemonultimate Posted April 13 Report Posted April 13 před 3 hodinami, Dzos napsal: Může mi někdo vysvětlit, proč hodinky ve stylu potápek mají mimostředku? To obšlehli u Panerai.
JR_2010 Posted April 13 Report Posted April 13 Mně na to přišel news letter do mailu, otevřel jsem to v telefonu a toho lva jsem si na cifru nevšiml, ale podle ruček mi na prví dobrou napadlo, že je to nějaká limitka pro kadeřníky
ferrycz Posted May 6 Report Posted May 6 (edited) Asi tomu nerozumím úplně dobře, mohl by mi někdo vysvětlit význam textu ze stránek těchto "hodinek" ? Novinka na tomto modelu: skleněná safírová luneta s kvalitní švýcarskou luminiscencí! "Od roku 2018 píše svoji historii a pokaždé vám dělá radost. Tato generace nese symboliku ctností, odvahy a odhodlání. Jejím nositelem je český lev." kdo co píše ? jakou radost ? co se stalo v roce 2018 ? Děkuji pěkně Edited May 6 by ferrycz
Recommended Posts