Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Milé osazenstvo CHMG, s povolením @Bert si dovoluji se na vás obrátit se žádostí o pomoc v situaci, na kterou bohužel sám nestačím. Nyní, 1. května 2026, se mi několikrát opravovaný vozík rozbil tak, že jsem během jízdy doslova padl na hubu a musel do nemocnice - dnes jsem byl propuštěn. Poškození vozíku viz fota níže, předběžná výše ceny opravy je prozatím 23 - 26.000 Kč. Do opravení vozíku jsem odkázán na pohyb pouze doma a tzv. bez mechanických nohou.

Myslíte, že byste byli ochotni mi v této prekérii pomoci a vybrali mezi sebou požadovanou částku? Předem děkuji za vaše příspěvky v jakékoliv výši. Potvrzení o daru jsem na žádost schopen vystavit.

Číslo účtu: 2300474311/2010 ve Fio

Do poznámky prosím váš nick, pokud tedy nebude chtít být tichým dárcem.

Předem díky za vaši ochotu, které si i vážím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Frostie
  • Like 3
Odesláno

Něco málo posláno, výsledná část není (na zdejší sbírku) nijak dramatická, takže věřím, že ji brzo dáme.  

Honzo držím palce. 

• Like 1
Odesláno

Drobek zaslán, to bude co by dup. Ať se dílo podaří kolego.

• Like 1
Odesláno

Díky moc všem za pochopení vážnosti situace a podporu opravy vozíku jakoukoliv částkou.

V této chvíli vybráno zatím 3.622 Kč od 7 dárců

Samozřejmě, bude vždy aktualizováno.

Odesláno

Díky moc všem za pochopení vážnosti situace a podporu opravy vozíku jakoukoliv částkou.

Vybráno zatím 4.322 Kč od 9 dárců - stav 4/5/26 - 23:45 hodin

Další uzávěrka bude zítra touto dobou.

Odesláno

Díky moc všem aktivním dárcům.

Prosím ty, kteří budou chtít vystavit potvrzení o daru, nechť mi pošlou sdělení s jejich údaji buď do zdejší pošty či na můj email: vanfrost@seznam.cz 

Odesláno

Něco málo posláno.

Prosím Tě, není to raději na výměnu? 

Když vidím ty praskliny konstrukce, tak se obávám, že další havárie je jenom otázkou spíše krátkého času.

• Like 1
Odesláno

Jo tak doufám, že to bude lepší.

Já jsem právě uvažoval, jestli tady nenapsat výzvu na nějakou větší sbírku na nový stroj.

• Like 1
Odesláno

@bedan zatím to zkusíme takto, pokud by to k ničemu nevedlo, budeme pokračovat dál

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...