Bells Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Po dlouhé době přicházím s prosíkem o pomoc. Nějak jsem se vyklidnil, hodinky poslal dost na druhou kolej, ne že bych nekoukal, nic nekupoval, ale už si to vlastně dost rozmýšlím a co mám doma, chci aby i zůstalo, takže neprodávám a asi právě to zapříčinilo, že už obecně hodinky nějak extra neřeším, respektive prostě nešílím potřebou neustále něco zkoušet a vymýšlet Ovšem nyní přišel čas, kdy ve mě už dost dlouho zraje myšlenka koupit nějaké ne úplně okoukané, nějakým způsobem zábavné, zajímavé potápky. Dlouho mám v hlavě modré Pelagosy, které jsou vlastně sice profláklé, ale neřekl bych, že nějak extra, spíš jsou všude BB a navíc v té šmoulí modré to nejsou úplně tradiční "nudné" divery. Rozhodně by to hezky zapadlo do toho, co vlastním, i do toho, co mám určitě v plánu. Jen se asi trošku bojím, jestli nejsou až moc takové prvoplánové a neokoukají se. Pro mě ještě druhá nevýhoda, moc se mi nelíbí titan, ale Pelagosy jsem samozřejmě xkrát zkoušel, vím jak vypadají, znám je, počítám s tím, pro mě je tím zábavným faktorem ta modrá, která přebije titanovou šedou nudu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jak to nechávám uzrávat, tak přece jen i koukám okolo, co by se mi třeba ještě líbilo a mám pocit, že jsou to celkem ústřely, tak to možná potřebuju rozmluvit, nebo třeba naopak přijít na něco, kde bych řekl waw, tak tohle je rovnou zajímavější, než Pelagosy. Rovnou říkám, že pro mě není důležité to, na jakém žebříčku stojí značka, chci prostě něco, co mě bude bavit. Heh a co jsem měl za poslední dobu v hlavě a proč? Je to zajímavé, nebo blbost? Napadne někoho třeba ještě něco? Jedna podmínka, musí se dát koupit nové. 1. Předchozí generace Hydroconquestů v rosegold bicoloru - všichni šílí s novými, mě absolutně neberou, ale za to ty starší právě v bicoloru mi přijdou super cool, trošku ulítlé, otázkou je, zda to není ještě víc prvoplánové, jestli to vlastně mohou být vůbec adepti na to, aby zůstali doma. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2. Žluté Ollech & Wais OW C1000 - přijdou mi super zábavné, retro look jinak, baví mě to. Co mi vadí, je brutálně vysoké dýnko, jasně no s 1000m to moc jinak nejde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3. Favre Leuba Deep Raider - říkat, že mě vintage look moc nebere, když sem dávám něco dalšího s jasným vintage lookem je trošku faux pas, ale co nadělám, někdy to prostě funguje, nevím proč, ale je to tak ale už je to rozhodně víc klasický směr, takže nevím. Na druhou stranu žádný mainstream, čemuž jsem dost nakloněn - heh jasně, a proto nejdřív píšu o Tudorech a pak Longines uznávám, ne vždy je to jednoznačné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4. Poslední, co mě zaujalo, jsou Norqain Adventure Neverest - aneb mladá značka, která mi přijde hrozně fajn a i když jsem si vybral na jejich poměry vlastně nudný model, tak ale proč ne... Nejsem cílovka třeba na Wild One, ne v tomto výběru a tyhle prostě zapadají do mého mindsetu, do toho, co mám rád + bílé hodinky nemám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vím, je to každý pes, jiná ves. Možná je to vymýšlení totálních blbostí a možná právě to chci slyšet a nebo chci přijít s něčím ještě víc mimo, proč ne beru hodinky, jako zábavu, ne jako status, nebo potřebu něčeho dosáhnout. Dřív bych je asi prostě jedny po druhých zkusil, ale to už se mi nechce. Jsou tedy tou nej volbou Pelagosy, nebo ne?
juk Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Co takhle něco z řady Iced Sea od Mont Blanc? https://www.montblanc.com/en-cz/watches/collection/montblanc-iced-sea Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Sorry, ze nedam potapky, ale ked nieco zaujimave, tak Tudor North Flag. 1
lukassob Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna (upraveno) Co Sinn potápky? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. srpna uživatelem lukassob
Harwey Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna A vlastne letne, farebne potapky, tak Doxa 200 alebo 300. https://eu.doxawatches.com//?shpxid=13bf9c25-327c-4e7d-98f0-fc25c7fa009f 1
StepazDepa Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Ty hydroconquesty v rose gold me teda berou, urcite je zkusim nekde. Je to rozhodne zajimava neprvoplanova volba!!! Cim jsem starsi tim me bicolor bere vic.
huhu4d Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Ahoj. pozri na Serica 5303 - https://serica-watches.com/en/collections/collection-5303/products/5303-1-diving-chronometer 1
Salamaster Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Tak něco zajímavého, co se jen tak neokouká - Aquastar Deepstar II – Blue Ray https://aquastar.ch/product/aquastar-deepstar-2-blue-ray/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
bandicoot Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Co mě v poslední době cvrnklo na sockách do nosu: - nový bílý Mido Ocean Star, s tim černým day date jsou skvělý - starý známý Stowa Prodiver, furt jsou svoje a furt dobrý - samozřejmě jakýkoliv high end Seiko divery, můžou se zdát nudný, vypadají jako jejich levný sestry, ale detaily a zpracování maj nad míru zábavný
martar Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Pelagosy jsou fajn, ekonomická verze Smurfů, ale někomu připadají trochu sterilní. Co zvážit Scubatec od Bucherera? Nejlíp parádní vlnky Maledives nebo Verde? Pouzdro je nizké a pohodlné, hodinky jen tak na někom nepotkáš a diky tomu, že Rolex s.a. značku zaříznul, jich existuje jen omezený počet. Hrály ve filmu MEG i Last blood, a mají svébytný design a solidní WR 500. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pokud bys je chtěl vyzkoušet na ruce, mám červenočerný s šupinatým cifrem. Akorát teda nejsou úplně malý, ale díky nízkému pouzdru to člověku ani nepřijde. 1
Micey Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Vulcain Nautical Heritage, nebo Meistersinger Salthora Meta X..
Vortex-Tempus Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna @Bells a preco nie PAM? Pekne by to zapadalo do Magrette story... Pelagos je podla mna z toho co si vymenoval urcite najlepsia volba.
krtek Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna A co takhle zůstat u Pelagosů, ale vzít GMT? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Z toho výběru jednoznačně Pelagos krásnej design,univerzálnost a myslím si že se jen tak neokoukají Ty Scubatec vypadají taky fajn,ale tady bych měl obavu že se brzo okoukají já osobně bych šel do verze Ultra která mi přijde nejviíc ale i modrá je krásná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Pelagosy GMT me taky napadly, ale ocka misto nozek a tudor gmt strojek s datem jsou veci, kterych bych se bal. Uz tu padly nekolikrat Doxa Sub - tak za me bych se Michale jednoznačně podival na nove Sub 250T GMT. Tam bych si vybral i ja. Ty hnede GMT Vintage maji navic atypickou gmt rucku (za me o dost citelnejsi z hlediska odectu casu) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
AndyAaron Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Tvl Bells zije! Vitej zpet, brachu! Co se tyka vyberu, tak jsou tu same skvele tipy. Ja bych pridal jeste jeden. Posledni dobou mi vrtaji hlavou Hanharty Aquasphere. Zkousel jsem na Micro Praha a jsou skvele. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
Ulpianus Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Co nějaké Navygrafy od Yemy? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Baume & Mercier Riviera 10716 M0A10716 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se