Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Úplně správně je definice "sraz lepších lidí, co si ukazují lepší hodinky".

To sedi.

To je muj aktualni cil.. byt pozvan na takovyto sraz. Dalsim krokem bude byt na tomto srazu nejlepsi.

Odesláno

To sedi.

To je muj aktualni cil.. byt pozvan na takovyto sraz. Dalsim krokem bude byt na tomto srazu nejlepsi.

Pak ale v této skupince začne být těsno a vyčlení se skupinka superlidí.

A tak si časem spolu sednou Superman, Spiderman, He-man a Hulk a budou si ukazovat vychytávky od Langeho, LeCoultra, Philippa a Piagetu.

Odesláno

A tak si časem spolu sednou Superman, Spiderman, He-man a Hulk a budou si ukazovat vychytávky od Langeho, LeCoultra, Philippa a Piagetu.

Sakra, mezi ty bych chtel patřit, ale to mám jeste co delat Posted Image
Odesláno

Jenom Priman sedi sam opodal....

Odesláno

Když se sejdou fajn lidi tak na těch hodinkách tak nezáleží, ale hezké a zajímavé "hračky" určitě potěší :)

Odesláno

Dnes ráno v autobuse Maurice Lacroix Pontos post-7078-066203900 1302594934.jpg

V Praze na Ohradě přistoupil do 177-čky kluk a měl na ruce tyto hodinky. Někdo odsud? Nejsou to zas tak běžné hodinky.

Foto jsem si zdovolením vypůjčil tady z fóra.

Odesláno

Hmm, doublepost ... ale patri to skor sem ...

"Dnes vecer 17.45, cervene metro, vystup na Florenci ... Meistersinger No.1 myslim, limitny dial s medzikruzim s cislami"

Odesláno

Před chvílí v Praze, Retro Café na Míráku. Puberťák s bradkou a na ruce Fortis Chrono. Kozu jsem nezkusil, bo jsem jel v tramvaji.

Ty musíš mít silné brýle, když z tramvaje vidíš, že v Retro Café má chlápek na ruce Fortisky :D

Odesláno (upraveno)

U nás v budově (Alfa, BB Centrum), cca před hodinou, týpek kolem 25-30, Steinhart Nav-B Chrono .. že by někdo odtud? (tomasek třeba? :))

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

U nás v budově (Alfa, BB Centrum), cca před hodinou, týpek kolem 25-30, Steinhart Nav-B Chrono .. že by někdo odtud? (tomasek třeba? :))

Tomasek ne, ten jde na oběd až za chvíli a má Eterna KonTiki :)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Kdo dělá u Forda Charouz a má na svém PC spořič Panerai? :) Včera jsem tam chvíli zevloval a nešlo si nevšimnout :)

Odesláno

Před chvílí v Praze na Palackého nám. Sedím v tramvaji, koukám po autech a vedle mě zastaví červené Clio a v něm takový holobrádek, kolem třicítky a na ruce epesní Prim Sport I :)

Návštěvník Tada
Odesláno

Ještěže mám teď plnovous, jinak bych byl u Jakubiska taky holobrádek :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...