bandicoot Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Spíše sraz lidí s lepšíma hodinkama Úplně správně je definice "sraz lepších lidí, co si ukazují lepší hodinky".
Dantechno Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Úplně správně je definice "sraz lepších lidí, co si ukazují lepší hodinky". To sedi. To je muj aktualni cil.. byt pozvan na takovyto sraz. Dalsim krokem bude byt na tomto srazu nejlepsi.
bandicoot Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 To sedi. To je muj aktualni cil.. byt pozvan na takovyto sraz. Dalsim krokem bude byt na tomto srazu nejlepsi. Pak ale v této skupince začne být těsno a vyčlení se skupinka superlidí. A tak si časem spolu sednou Superman, Spiderman, He-man a Hulk a budou si ukazovat vychytávky od Langeho, LeCoultra, Philippa a Piagetu.
Frantik Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Pak ale v této skupince začne být těsno a vyčlení se skupinka superlidí. A tak si časem spolu sednou Superman, Spiderman, He-man a Hulk a budou si ukazovat vychytávky od Langeho, LeCoultra, Philippa a Piagetu. Sakra, mezi ty bych chtel patřit, ale to mám jeste co delat
Dantechno Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Pak ale v této skupince začne být těsno a vyčlení se skupinka superlidí. A tak si časem spolu sednou Superman, Spiderman, He-man a Hulk a budou si ukazovat vychytávky od Langeho, LeCoultra, Philippa a Piagetu. Jenom Priman sedi sam opodal....
Josef01 Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Když se sejdou fajn lidi tak na těch hodinkách tak nezáleží, ale hezké a zajímavé "hračky" určitě potěší
Pavel K. Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Dnes ráno v autobuse Maurice Lacroix Pontos V Praze na Ohradě přistoupil do 177-čky kluk a měl na ruce tyto hodinky. Někdo odsud? Nejsou to zas tak běžné hodinky. Foto jsem si zdovolením vypůjčil tady z fóra.
Toams Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Hmm, doublepost ... ale patri to skor sem ... "Dnes vecer 17.45, cervene metro, vystup na Florenci ... Meistersinger No.1 myslim, limitny dial s medzikruzim s cislami"
Jakubisko Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Před chvílí v Praze, Retro Café na Míráku. Puberťák s bradkou a na ruce Fortis Chrono. Kozu jsem nezkusil, bo jsem jel v tramvaji.
Skalamander Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Před chvílí v Praze, Retro Café na Míráku. Puberťák s bradkou a na ruce Fortis Chrono. Kozu jsem nezkusil, bo jsem jel v tramvaji. Ty musíš mít silné brýle, když z tramvaje vidíš, že v Retro Café má chlápek na ruce Fortisky
KFL Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2011 (upraveno) U nás v budově (Alfa, BB Centrum), cca před hodinou, týpek kolem 25-30, Steinhart Nav-B Chrono .. že by někdo odtud? (tomasek třeba? ) Upraveno 19. dubna 2011 uživatelem KFL
Tomasek Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2011 U nás v budově (Alfa, BB Centrum), cca před hodinou, týpek kolem 25-30, Steinhart Nav-B Chrono .. že by někdo odtud? (tomasek třeba? ) Tomasek ne, ten jde na oběd až za chvíli a má Eterna KonTiki
Onisau Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 Kdo dělá u Forda Charouz a má na svém PC spořič Panerai? Včera jsem tam chvíli zevloval a nešlo si nevšimnout
Jakubisko Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 Před chvílí v Praze na Palackého nám. Sedím v tramvaji, koukám po autech a vedle mě zastaví červené Clio a v něm takový holobrádek, kolem třicítky a na ruce epesní Prim Sport I
tmoris Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 dneska po poledni v restauraci golfu benatky nad jizerou, iwc bp . nekdo zdejsi?
quest987 Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Vcera v datartu zakaznik mel divery od MarcelloC pekne hodinky,inspirace zjevna,ale kere nejsou.Byl to nekdo odtud?
Jakubisko Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Další holobrádek, tentokrát na Floře v tramvaji. Oblek, bílo-červená košile a na ruce Submariner LV
Návštěvník Tada Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Ještěže mám teď plnovous, jinak bych byl u Jakubiska taky holobrádek
Dantechno Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Odesláno 25. května 2011 Ještěže mám teď plnovous, jinak bych byl u Jakubiska taky holobrádek Zde bych si dovolil zareagovat a poprosil o fotku. dekuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se