mnovace Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2009 Franto, já si tě vybavím jako hrocha podle toho tvého avataru, tak hroší sílu na tu mrchu.
Frantik Odesláno 18. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2009 Kluci vsem vam dekuju. Je o ohromna podpora. Ale nezapomente brat tohle vlakno taky jako varovani a samozrejme jako namet ke zamysleni nad dalsi sbirkou. Dam vedet dalsi info, jakmile mi bude lepe.
tombed Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2009 Frantiku, se svým pozitivním přístupem a životním optimismem máš z poloviny vyhráno, ty to zvládneš levou zadní, držím pěsti...
HIFI Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2009 Přeji Tobě i tvým blízkým hodně sil a pevně věřím, že vše se v dobré obrátí.
klobadysek Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2009 Mily Franto, nezname se osobne, ale preji ti aby jsi se z toho dostal co nejdriv a co nejlip. Tohle jsou situace ktery postavi cloveka nohama na zem, aby si zacal vazit kazdy hodiny kterou v tomhle zivote ma. Drz se!
Z. Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2009 Také vyjadřuji podporu a RESPEKT od celé naší rodiny. Táta "rozchodil" rakovinu tlustého střeva. Je deset let po operaci a je zcela OK. I ty jistě budeš. Dá se to! Už se těším na tu sbírku, kterou potom zase rozjedeš.
XXXfazerXXX Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2009 Hodne sil Tobe a Tve rodine a prani ,abys ty svini nandal ,co se do ni vejde
sauce Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2009 Až teprve teď jsem tohle vlákno objevil a musím se připojit ke všem, kteří tě v tomhle vlákně tak usilovně podporují! Jsem stejný ročník, mám taky nemoc - není sice tak závažná jako tvoje, ale taky si s ní pěkně užívám... Hlavně se nevzdávat!!!
Šimon Stoklasa Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2009 Přeji hodně sil. Na konci budeš určitě opět zdravým člověkem a o hodně silnějším.
cortes1990 Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2009 Sice ta nepoznam ale verim ze to zvladnes hlavne musis pozitivne mysliet a mat okolo seba spravnych ludi ktoty ta podrzia.... podobny problem mal aj moj kamarat (niekolko operacii asi dva roky chemoterapii) a nakoniec to zvladol a to mal na obidvoch stehnach nadory asi od 10 do 15cm a napriek vsetkym problemom si ani neuvedomoval ze by sa nieco mohlo stat, samozrejme treba byt pripraveny na vsetko ale myslim ze pozitivne myslenie vsetko urobí čus držím palce
Ondraj Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2009 Tedy úplně mě zamrazilo, brr. Kolikrát řešíme naprosto nepodstatné věci (i zde) a přitom stačí málo a člověk má život úplně vzhůru nohama. Držím palce!
Kupa54 Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2009 Držím ti palce a přeji hodně klidu v duši a víry v srdci.
filo-boxer Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2009 Taky Ti Frantiku drzim palce a hlavne GUTE BESSERUNG!!!
cody Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2009 Hodne trpelivosti a dobre nalady Frantiku, at uz to mas za sebou!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se