magnox Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Nemate nekdo zkusenost s LuiLui? Nasel jsem nazory sice pozitivni, ale velmi malo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Ahoj, oživuji starší vlákno. Plánuji nákup dvou obleků + extra kalhot a tří košil (vše na míru). Nevíte, jestli někde dávají množstevní slevu při nákupu více košil a obleků. Nějaký výhodný balíček. Nějakou akci mají v Deloru. Zatím zvažuji LePremier. Pokud budete mít nějaký tip, prosím dejte vědet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Mám obavu, že množstevní slevu při výrobě na míru asi nikde moc nedostaneš... Jinak top je Hartl. Nebude to levný ale nic lepšího tady u nás není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Včera jsem byl u Blažka a prodavačka mi nabízela při nákupu čtyř kusů čehokoli slevu 20%. Tj. např. sako, kalhoty, košile a kravata. Na nákup dvou obleků ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Ano, konfekce ale u výroby na míru to asi nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Aha, ten požadavek na míru jsem přehlídl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Ono taky nakupovat u Blažka bez slevy je celkem nesmyl s ohledem na kvalitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Ono taky nakupovat u Blažka .. je celkem nesmyl .?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Ale když to potřebuješ jenom na pohřeb, tak dobré, ne ? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 No pokud bude tvůj ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Zas tak hrozný to není, mám od nich pár pěkných kravat a třeba tašky taky celkem gut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bx50 Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2015 Plánuji nechat si ušít oblek, nejlépe v Brně. S Delorem zkušenost už mám, ale co Galard, nebo jiné krejcovstvi? Mohl by mi někdo doporučit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Zdarec, se Springerem mám taky zkušenost, velmi dobrou. V poměru cena/výkon je to to nejlepší, co jsem zatím viděl. Mám hodně obleků a vyzkoušel jsem plno firem, ale nejvíc spokojený jsem asi s touto, protože splnila všechna moje očekávání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 (upraveno) Dnešní registrace a jedinej příspěvek propagující krejčovství v půl roku starým vláknu? Seems legit. Upraveno 6. listopadu 2015 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnox Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Nemate nekdo zkusenost s LuiLui? Nasel jsem nazory sice pozitivni, ale velmi malo. Pridavam svoji zkusenost s LuiLui, mam od nich nakonec oblek a jsem spokojeny. Kvalita v poradku a velmi vstricne jednani, dokonce mi hotovy oblek dovezli do prace pres pulku Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Toto sa mi velmi lubi, nadcasove: "Elegantní oblek je nejlepší investicí.Pravda : časy jsou zlé .Ale právě proto, že jsou zlé, zákazník musí míti dojem, že vede se vám dobře. Blahobytnost zjevu je náznakem úspěšnosti práce. ? Krejčovská revue 1930 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leexxa Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Plánuji nechat si ušít oblek, nejlépe v Brně. S Delorem zkušenost už mám, ale co Galard, nebo jiné krejcovstvi? Mohl by mi někdo doporučit? V Brne stoji za to se podivat na rohu Vaclavske jak zataci tramvaj smerem na Nove Sady (ano, po tolika letech v Brne jsem porad naplavenina, co nezna ulice).Obsluha ochotna a vedela co prodava. Mam od nich dva obleky a kdyz prislo na vec jsem si tam nechal usit i smoking. Cenove asi tak jako 3.5 nadrze nafty do auta :-)Ted bydlim v Praze a na nakup obleku jsem se vykaslal. Jednou za cas poslu upravene miry do HongKongu a naklikam si co chci. Kvalita/cena naprosto v pohode.Problem mam s kosilema. Mam relativne uzka ramena a dlouhe ruce takze byl docela problem pro sebe neco najit. Skoncil jsem u T.M. Lewina s tim ze ani tam nejsem 100% spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Das link na ten HongKong? Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Nemáte někdo zkušenosti s oblekem z Vývoje Třešť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Ne, ale zní to teda hrozně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se