krakra Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 1. Výcviková a Mobilizační Základna Dělostřelectva Jince, 1998, CZ 1998Velitel Družstva, Výcviková baterie, četař 152mm SHKH Dana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 1987 PŠ Slovensko v Brezně - topograf, potom rakeťáci (kaťuše) v Benešově u Prahy do září 1989...byl jsem v četě velení jako topograf a končil jako velitel čety velení... Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 (upraveno) VÚ 7750 Plzeň Líně......to bývaly časy.......no nevyhráli jsme tu třetí světovou válku, ale přece jsme vyhráli Upraveno 16. listopadu 2014 uživatelem swanieck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coper Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 VU 7751 Olomouc - Dílny pro opravy rádioelektronických systémů, Letecká armáda1986-1988Pojezdil jsem něco po vojenských letištích v ČSSR. Takové absurdnosti jako tady jsem už pak nikdy v životě neviděl. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Ciwe do teď mi to tady trochu unikalo! Takže 1983-19851. rok VÚ 9957 Košice 4. letka - technik letadla při VVLŠ SNP na L39 Albatros spark a L39 tahač vlečných terčů.2. rok tamtéž, jako zdravotník výškové výstroje a muzikant. Vzpomínky víceméně dobré. Dnešní mládeži by vojna v určitém směru asi také prospěla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Pche, prospěla...Dnešní mládež potřebuje vojnu jak sůl!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
backtothedrive Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 jaro 1988 Kežmarok 1038, PŠ velitel tanku T-72,po PŠ6363 ŽATEC tankový pluk,odvelen na Pavlínin dvůr,Mimoň, pak zase Žatec, výkoňák na tankové rotě.Pak sametová revoluce,příprava nábojů do tanků na studenty,pak nic a pak domů......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Á panáček byl v Mimoni na Pavlníňáku, a do Besedy v Mimoni na discotéky jsi náhodou nechodil ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 (upraveno) Já byl do Mimoně převelený na pár měsíců, někdy v 93.......a na diskošky jsem chodil zle... Převelili mne ze Zbraslavi od vnitráků, zakládal se tam nějaký podpůrný útvar pro pyrotechniky... Upraveno 4. ledna 2015 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 87 - 89, nejdřív PPŠ automobilní v Olomouci pak velitelská rota České Budějovice velitel automobilního družstva , chlast, holky, sranda a neuvěřitelný situace. jsem rád že je tady spousta stejnejch ročníků, nepřipadám si alespoň tak starej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cynik Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 95-96 bigoši Mikulov, přezimoval jsem v KVZ Vyškov a pak opět Mikulov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pony Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 já už to měl jen půl roku na poddůstojnické škole v roce 1993:) Stašice (známe také jako bahna), sloužil jsem u spojařů - nejdříve pípáci a pak vysílačky. Vždycky jsem si myslel že takovéty filmy černí baroni, tankový prapor je více nadsázky, realita však byla mnohem horší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 (upraveno) tak jsem zase trochu počet, já tu dlužím Tikalovi ty obrázky dálničního mostu na výložky, tak jsem to konečně vyhrabal, a pokusím se to poslat. Nějak jsem časem zapomněl, že tam je zakomponovaná i kotva, teď si toho všímám více, nostalgie, smích, pivo.** Upraveno 10. května 2015 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 (upraveno) Tvl., já sloužil v Jihlavě taky, u těch prskavek, úplně živě vidím, jak Franta Veselý valil voči, když jsem mu před štábem pochodoval naproti, abych zashlásil, že se nic nestalo, šlápl jsem na volnou dlaždici a srač..ma pod ní mu ohodil kalhoty až ke kolenům, myslel jsem, že jsem mrtvej voják., panebože to byl vůl...stejně jako major Zajíček, to byla sestava. Dost dobrý, ale to jsem se asi stejně ročníkově minuli? Já to tam poznal, když tam ještě nic nebylo a v lese metrový jedle /tedy v průměru/. Jo to mi o jihlavským ranči napiš víc, pak to nějak dokonáme..... Díky.** Upraveno 10. května 2015 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Hele, nepodepisovali jsme něco jako že o svý službě nebudeme nikde mluvit? Já jen, aby si diverzanti nedali z tohohle vlákna dvě a dvě dohromady a nezačali škodit naší mladý demokracii! 1989 -1990, VS protileteckýho pluku, Stříbro. V životě jsem si už tak nezahoubařil... jinak docela fešácká vojna, už jako zobák jsem ve městě vedl akvaristickej kroužek v rámci DDM. A jako bonus zkrácení služby v souvislosti se změnou režimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Dost dobrý, ale to jsem se asi stejně ročníkově minuli? Já to tam poznal, když tam ještě nic nebylo a v lese metrový jedle /tedy v průměru/. Jo to mi o jihlavským ranči napiš víc, pak to nějak dokonáme..... Díky.**Podle datace, co jsi uváděl, jsem nastoupil 5 let po Tobě, to ty stromy zase o tolik nevyrostly. Sloužil jsem přímo na štábu, u dvou tanků, a na Pístově jsme měli autopark, v zimě to znamenalo i několikrát za noc jít (v lepším případě jet) odhazovat sníh, a že na vysočině byla ku.va zima, se vším všudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Zazil niekto ppl.Vetesnika v Kadani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Hele, nepodepisovali jsme něco jako že o svý službě nebudeme nikde mluvit? Já jen, aby si diverzanti nedali z tohohle vlákna dvě a dvě dohromady a nezačali škodit naší mladý demokracii! 1989 -1990, VS protileteckýho pluku, Stříbro. V životě jsem si už tak nezahoubařil... jinak docela fešácká vojna, už jako zobák jsem ve městě vedl akvaristickej kroužek v rámci DDM. A jako bonus zkrácení služby v souvislosti se změnou režimu.dobrá bomba, peláci ve Stříbře, tam jsme kdysi v létě 78 ženisti byli ve stanech, odvelení Střbro, , dělali se tam jámy pro patky betonových hal na tu raketovou techniku..nebo co, .... za tím vším je pak ten les, hřibovitý les, táhne se až k Tachovu, všude jen houby. To znám i z dětství, měl jsem v Tachově babičku.... Hm, ten les je všude stejnej, sem tam jednou vyběh ze stavby na půl hodiny a dvě hodiny mi trvalo než jsem trefil zpátky, žádný med, žádný mobil, žádná gps, žádná orientace, slunce zalezlo zbyly jen dohasínající stíny stromů v průsecích. Kompas v hlavě, bylo to nároč.Ok, díky.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Ja byl u CO, byl tam nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 (upraveno) Podle datace, co jsi uváděl, jsem nastoupil 5 let po Tobě, to ty stromy zase o tolik nevyrostly. Sloužil jsem přímo na štábu, u dvou tanků, a na Pístově jsme měli autopark, v zimě to znamenalo i několikrát za noc jít (v lepším případě jet) odhazovat sníh, a že na vysočině byla ku.va zima, se vším všudy.ne ty stromy vůbec nevyrostly - už tam nebyly, jsem to napsal zmatečně.Já to myslel a zažil v lednu 77 jako totální téměř prales, mezi Okrouhlíkem a Vysokou, tam byly tak majestátní jedle, že měly fakt metr v průměru, když to hupslo dolu, tak to bylo jak zemětřesení.... Napřed se řezalo v lese, pak se stavělo, když se stavělo pomalu, lítal tam ten Franta Veselý, náčelníka na stavbě dělal starý fronťák, který všem připomínal proslulého chilského vojenského velitele, říkalo se tedy stejně - Pino. *Tankánská střelnice byla i s věží víc bokem spíše na straně k Rančířovu, a už dávno na holém pláni, ale to neva, v každém případě, Sklípek, Alfa, Havířská, kdo to dneska vytříská... . Díky a měj se.** Upraveno 11. května 2015 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se