Návštěvník Kamil Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 My jsme tomu ve IV. sektoru přidělili krycí název "Kameny". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Líbí se mi,když toto nebo i jiné téma je jakoby mrtvý,stačí ťuk,a už to jede,paráda,ale byly to dobrý časy i když někdy krušné chvíle byly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Tak teda dobre.1989-1991 RTZ Utvar Martin. Velitel tanku T-72snad dake fotky v Cernakoch aj najdem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 1991-1992VU 6983 Marianske LazneVU 1561 PribramVU 3739 Olomouc vodič PV3Svodič volga 21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 To jsem zase já,našel jsem tento artefakt,bankovka mazáků Hradeckých. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 já mám ěště todle v análu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Tak teda dobre.1989-1991 RTZ Utvar Martin. Velitel tanku T-72snad dake fotky v Cernakoch aj najdema som zabudol napisat 1989 1/2 roka PŠ Jihlava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 já mám ěště todle v análuSrolovaný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 (upraveno) Zajímavé čtení.Já taky Kbely, 98/99. Slavnostní nástup za včlenění do Nata , a hned nato to přiblblý Kosovo.Ovšem koukalo se na to krásně, lítali přes nás dopraváci do Kosova, navíc jsem i stavěl kity, takže pečenej vařenej v muzeu.Pak jsem fungoval jako pomocník výkonnýho, čiližto pohoda až do konce.Původně vycvičenej jako VD, střelec, strážní služba.Následně poslán do kanclu kvůli brejlím. Upraveno 26. března 2016 uživatelem Marhi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Je to již hodně dávno, VU3695 Sušice, 1983 četař absolvent, 1984 podporučík, celou dobu zástupce náčelníka divizního muničáku v lese u Horažďovic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laca Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 já jsem byl 97 dubňák taky a je to jak píšeš jen jestli si dobře pamatuju tak jsme byli v přízemí vzadu v pravo. jojo kvopa jsem měl dřív než jsem věděl co to znamená a doma na moravě jsem byl častěj než kluci co to měli sice kousek ale bez opušťáků. většina kluků byli právníci nebo děti nějakejch papalášů a do počtu dva kluci z moravy :-) rád na to vzpomínám ale když jsem viděl tu šikanu na čínský tak být tam, tak asi to je jiný. Já byl dubnak 96 a jsem jeden z těch nahoře co byly pod komorním hrádkem a patřily do 1 autoroty a jsem byl Pražák bez tlačenky, tam to už bylo v pohodě. Ale vojna byla v pohodě rád na ni vzpomínám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 VU 7346? Hrdly, 1984-86... bolo to dávno už si ani nepametám, dalo sa to prežiť, 2. rok už bol veget Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 (upraveno) Vot eto: Upraveno 26. března 2017 uživatelem orol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Dá se počítat kladivo za zbraň? 95-96 Dukla Praha Juliska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Nedá, bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Dá se počítat kladivo za zbraň? 95-96 Dukla Praha JuliskaAle da, vitej duklaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 (upraveno) Nedá, bohužel.Ale zase na 70ti metrech dokáže nadělat pěknou paseku Odesláno z mého SM-T805 pomocí Tapatalk Upraveno 26. března 2017 uživatelem Sifon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Ale da, vitej duklaku.Ahoj Kdys byl na Dukle? Já jsem dokázal štvát 3 měsíce mjr. Dudu, protože na mě nebyla vycházková uniforma a furt jsem se mu po kasínu potloukal v teplákách. Byl nevrlej ) Odesláno z mého SM-T805 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Ahoj Kdys byl na Dukle? Já jsem dokázal štvát 3 měsíce mjr. Dudu, protože na mě nebyla vycházková uniforma a furt jsem se mu po kasínu potloukal v teplákách. Byl nevrlej )Odesláno z mého SM-T805 pomocí TapatalkJa jen malou chvilku, zjistilo se, ze koleno nevydrzi zatez- fotbalista a supajdil jsem smer Pribram a psovod, skoro stejnej cas jako ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Zajímavé počtení. Ale nikde jsem se nedočetl, že by někdo byl v Horních Počernicích. Byl to tuším VÚ 3513, ale to teď přesně nevím, byl jsem tam 90-92. I když vlastně 92 útvar končil a nás rozházeli na poslední půlrok všude možně, já šel tuším do Dašic a jelikož jsme byli silničně stavební prapor( kdysi dávno PTP) a měli jsme samopal pouze na přísahu, po příchodu do Dašic k bojovákům nám ten poslední půlrok pěkně osladili. V Počernicích byli skoro všichni gumáci za trest, většinou za chlast, takže to měli dost na háku a podle toho to tam taky vypadalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se