Přejít na obsah

U jake zbrane jste slouzili

Doporučené příspěvky

Zajímavé čtení.

Já taky Kbely,  98/99.   Slavnostní nástup za včlenění do Nata ,  a hned nato to přiblblý Kosovo.

Ovšem koukalo se na to krásně, lítali přes nás dopraváci do Kosova,  navíc jsem i stavěl kity,  takže pečenej vařenej v muzeu.

Pak jsem fungoval jako  pomocník výkonnýho,  čiližto pohoda až do konce.

Původně vycvičenej jako VD, střelec,  strážní služba.

Následně poslán do kanclu kvůli brejlím.

Upraveno uživatelem Marhi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

já jsem byl 97 dubňák taky a je to jak píšeš jen jestli si dobře pamatuju tak jsme byli v přízemí vzadu v pravo. jojo kvopa jsem měl dřív než jsem věděl co to znamená a doma na moravě jsem byl častěj než kluci co to měli sice kousek ale bez opušťáků. většina kluků byli právníci nebo děti nějakejch papalášů a do počtu dva kluci z moravy :-) rád na to vzpomínám ale když jsem viděl tu šikanu na čínský tak být tam, tak asi to je jiný

. Já byl dubnak 96 a jsem jeden z těch nahoře co byly pod komorním hrádkem a patřily do 1 autoroty a jsem byl Pražák bez tlačenky, tam to už bylo v pohodě. Ale vojna byla v pohodě rád na ni vzpomínám
Odkaz ke komentáři

Ale da, vitej duklaku.

Ahoj :) Kdys byl na Dukle? Já jsem dokázal štvát 3 měsíce mjr. Dudu, protože na mě nebyla vycházková uniforma a furt jsem se mu po kasínu potloukal v teplákách. Byl nevrlej :))

Odesláno z mého SM-T805 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ahoj :) Kdys byl na Dukle? Já jsem dokázal štvát 3 měsíce mjr. Dudu, protože na mě nebyla vycházková uniforma a furt jsem se mu po kasínu potloukal v teplákách. Byl nevrlej :))

Odesláno z mého SM-T805 pomocí Tapatalk

Ja jen malou chvilku, zjistilo se, ze koleno nevydrzi zatez- fotbalista a supajdil jsem smer Pribram a psovod, skoro stejnej cas jako ty.

Odkaz ke komentáři

Zajímavé počtení. Ale nikde jsem se nedočetl, že by někdo byl v Horních Počernicích. Byl to tuším VÚ 3513, ale to teď přesně nevím, byl jsem tam 90-92. I když vlastně 92 útvar končil a nás rozházeli na poslední půlrok všude možně, já šel tuším do Dašic a jelikož jsme byli silničně stavební prapor( kdysi dávno PTP) a měli jsme samopal pouze na přísahu, po příchodu do Dašic k bojovákům nám ten poslední půlrok pěkně osladili. V Počernicích byli skoro všichni gumáci za trest, většinou za chlast, takže to měli dost na háku a podle toho to tam taky vypadalo.  

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...