Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj. Chtel bych se zeptat, zda pasuje nova renovacni luneta na puvodni pouzdro ps1? Nevite jaka je cena teto lunety v Eltonu? Pripadne kdyby nekdo nasel doma nejakou starou nepotrebnou lunetu i v horsim stavu ,tak bych rad odkoupil. Diky Pavel.

Odesláno

Už ne. Elton končí s volným prodejem dílů

To jako, kdyz se mi setre ta jejich super luneta na PSII, tak mi uz novou neposlou ?

Nebo ty mysli tak, ze jim poslu cele hodinky, oni mi vymeni lunetu, nauctuji si praci a poslou zpet ?!

Odesláno

To jako, kdyz se mi setre ta jejich super luneta na PSII, tak mi uz novou neposlou ?

Nebo ty mysli tak, ze jim poslu cele hodinky, oni mi vymeni lunetu, nauctuji si praci a poslou zpet ?!

To je blbý, nejvíc bude litovat asi Hněvsa :-)

Odesláno

Už ne. Elton končí s volným prodejem dílů

Tak jestli to opravdu dodrží, přijde pár chronomagorů (včetně mě) o svoje hračky. Ale pokud chtějí patřit mezi lepší značky, nemůžou prodávat díly na všechny strany, aby jsme si z nich pak bastlili doma po večerech hodinky. Že by od Eltonu náznak strategie :goof: ?

Odesláno

Spotřebáky typu luneta, vložka netuším. Toho se to asi týkat nebude. Pro mě to je čerstvá informace z pátku. Byl ukončen volný prodej dílů koncovým spotřebitelům.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...