Přejít na obsah

Prim Sport Igen

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 897
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

1. skalis

2. pavča

3. pindero

4. JJ

5. Kamil

6. Tada

7. staff972

8. Harry

9. jovani

10. RomanP

11. M916

12.bolverk

13. mischa

14. Elda76

15. Xpak

16. HIFI

17. vito

18. Románek

19. typograf

20. cigi

21.decebal

22. pani decebalova

23. yen

24. pavel23

25.hebos

26. captom

27. Bobr

28. Pajac

29. pepík

30. Alomoh

31. kacer001

32. candát

33. Hasňa

34. grakij

35. Bert

36. mengelis

37. Uzak ve všech barvách a verzích

38. Kudan

39. filo-boxer

Jedine hnede na celem svete :smoke: (myslim). Az na vyjimky je nosim kazdy den.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hasňa, candát: mám stejné - modré na modrém žralokovi. K obleku je tedy nenosím - naopak, jsou to moje Every Day Carry a opravdu tvrdý Outdoor, používám je (s výjimkou sekání dřeva - to si je radši sundám - i když nepochybuju, že by přežily i to bez úhony) ke všem příležitostem.

Naprostá užitná i designová špička - jenom by to chtělo safír - sklíčko vypadá opravdu hrozně!

Zdravím,

tak na tvrdej outdoor použít Igeny, to bych nezvládl, to bych plakal :crying_anim: . Na tuto činnost mám buď P. Sporty II nebo quartz model Prim od MPM. A uznávám, že Igeny ideální oblekovky nejsou, ale líbí se my ten kontrast.

Odkaz ke komentáři

jó Igen capuccino, to muší bejt kombinace !!

Já to plastový sklíčko mám nějak rád. Nějak se mi líbí ten lesk a jak pruží :D . Ani se zas tak moc neškrábe, mám jeden mikrodrb z poslední doby, je pravda, že pouzdro jich má víc (nedávno se o tom diskutovalo v rámci seika marinemaster a jejich hardlex) a lze ho lacino vyměnit pokaždý, když měníš řemen řekněme.

Sumasumárum pro mě nenít safír podmínkou a nějakým zaklínadlem.

No...ale ...to teda... Fůůůj ... střídat primky s MPM, blé. candáte, candáte panamááriaťaskáre ...... :D

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Já to plastový sklíčko mám nějak rád. Nějak se mi líbí ten lesk a jak pruží :D .

Tak toho jsem si už kolikrát všimnul, ale nanapadlo mě ten pocit formulovat :thumbsup_anim: !

Pouzdro mám nerez - je v poho, sklíčko je horší - skoro už přes ty škrábance není vidět. Měnit ho nemá cenu - předpokládám, že se to dá rozleš***.

A propos - dají se někde sehnat nové ručky? Mám už je trošku zoxidované.

Odkaz ke komentáři

Tak to ja bych na svych Igenech safir moc, moc chtel. Ale ta cena je pro ma meritka moc vysoka. Takze mi nezbyde, nez pocase vymenit plast. Zatim ale ma jen jeden skrabanec.

Ono jde o to jaký safír. Ten co má prim použitý na těch drahých červených: "......bylo pouzdro upraveno pro aplikaci safírového konkávního skla s velkou výškou vrchlíku a plynulým rádiusem....", tak ten bych ani za nic nechtěl. Na druhou stranu správný cylindrický tvar sklíčka se pro tyto hodinky v safirovém provedení nedělá, takže nezbývá jiná možnost, nežli sklíčko původní - plastové cylindrické. :smoke:

Odkaz ke komentáři

a uzak, co jsou pro tebe všechny verze? čtyři barvy s chromovanými ručkami a černou lunetou, tytéž čtyři barvy s bílými ručkami a bílou lunetou. Já bych ty všechny ostatní zkříženiny a klony vynechal. Nejsem si jist tvarem korunky, jestli je původní jen ta klasická, nebo v souběhu výroby s dvojkama tam bouchali i ten novější typ korunky

Odkaz ke komentáři

1. skalis

2. pavča

3. pindero

4. JJ

5. Kamil

6. Tada

7. staff972

8. Harry

9. jovani

10. RomanP

11. M916

12.bolverk

13. mischa

14. Elda76

15. Xpak

16. HIFI

17. vito

18. Románek

19. typograf

20. cigi

21.decebal

22. pani decebalova

23. yen

24. pavel23

25.hebos

26. captom

27. Bobr

28. Pajac

29. pepík

30. Alomoh

31. kacer001

32. candát

33. Hasňa

34. grakij

35. Bert

36. mengelis

37. Uzak ve všech barvách a verzích

38. Kudan

39. filo-boxer

40. ppprochy23

Odkaz ke komentáři

krásný hoďky, tedy ne hnědý, ale vínový. To je ale stále jedna z těch běžných verzí. Má představa barev je : černé, modré, vínové a okrové. Máte heště nějakou barvu, která by překvapila? Tedy kromě toho, covyprodukujou naši digitální miláčci, čemuž se říká zkreslené barevné podání?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...