pavel23 Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 To by byla určitě škoda renovovat ty tvé!Vraku je dost. Mě mrzí prodej těch mojich, ale měl jsem v pácu něco na mě dost drahýho. Bohužel vlezlo do toho něco důležitějšího no už se zase těžším na nové renovované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 1. skalis 2. pavča 3. pindero 4. JJ 5. Kamil 6. Tada 7. staff972 8. Harry 9. jovani 10. RomanP 11. M916 12.bolverk 13. mischa 14. Elda76 15. Xpak 16. HIFI 17. vito 18. Románek 19. typograf 20. cigi 21.decebal 22. pani decebalova 23. yen 24. pavel23 25.hebos 26. captom 27. Bobr 28. Pajac 29. pepík 30. Alomoh 31. kacer001 32. candát 33. Hasňa 34. grakij 35. Bert 36. mengelis 37. Uzak ve všech barvách a verzích 38. Kudan 39. filo-boxer Jedine hnede na celem svete (myslim). Az na vyjimky je nosim kazdy den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candát Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Hasňa, candát: mám stejné - modré na modrém žralokovi. K obleku je tedy nenosím - naopak, jsou to moje Every Day Carry a opravdu tvrdý Outdoor, používám je (s výjimkou sekání dřeva - to si je radši sundám - i když nepochybuju, že by přežily i to bez úhony) ke všem příležitostem. Naprostá užitná i designová špička - jenom by to chtělo safír - sklíčko vypadá opravdu hrozně! Zdravím, tak na tvrdej outdoor použít Igeny, to bych nezvládl, to bych plakal . Na tuto činnost mám buď P. Sporty II nebo quartz model Prim od MPM. A uznávám, že Igeny ideální oblekovky nejsou, ale líbí se my ten kontrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 (upraveno) jó Igen capuccino, to muší bejt kombinace !! Já to plastový sklíčko mám nějak rád. Nějak se mi líbí ten lesk a jak pruží . Ani se zas tak moc neškrábe, mám jeden mikrodrb z poslední doby, je pravda, že pouzdro jich má víc (nedávno se o tom diskutovalo v rámci seika marinemaster a jejich hardlex) a lze ho lacino vyměnit pokaždý, když měníš řemen řekněme. Sumasumárum pro mě nenít safír podmínkou a nějakým zaklínadlem. No...ale ...to teda... Fůůůj ... střídat primky s MPM, blé. candáte, candáte panamááriaťaskáre ...... Upraveno 4. června 2009 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Já to plastový sklíčko mám nějak rád. Nějak se mi líbí ten lesk a jak pruží . Tak toho jsem si už kolikrát všimnul, ale nanapadlo mě ten pocit formulovat ! Pouzdro mám nerez - je v poho, sklíčko je horší - skoro už přes ty škrábance není vidět. Měnit ho nemá cenu - předpokládám, že se to dá rozleš***. A propos - dají se někde sehnat nové ručky? Mám už je trošku zoxidované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Tak to ja bych na svych Igenech safir moc, moc chtel. Ale ta cena je pro ma meritka moc vysoka. Takze mi nezbyde, nez pocase vymenit plast. Zatim ale ma jen jeden skrabanec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Tak to ja bych na svych Igenech safir moc, moc chtel. Ale ta cena je pro ma meritka moc vysoka. Takze mi nezbyde, nez pocase vymenit plast. Zatim ale ma jen jeden skrabanec. Ono jde o to jaký safír. Ten co má prim použitý na těch drahých červených: "......bylo pouzdro upraveno pro aplikaci safírového konkávního skla s velkou výškou vrchlíku a plynulým rádiusem....", tak ten bych ani za nic nechtěl. Na druhou stranu správný cylindrický tvar sklíčka se pro tyto hodinky v safirovém provedení nedělá, takže nezbývá jiná možnost, nežli sklíčko původní - plastové cylindrické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Jo, je to na diskuzi. Ale ja jsem dost safirovej, takze bych asi dachnul i ten s plynulym radiusem, i kdyz to neni historicky spravne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 filo-boxer: jaký hnědý, myslíš ty takový okrový? jestli jsou jiné, dáš foto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 a uzak, co jsou pro tebe všechny verze? čtyři barvy s chromovanými ručkami a černou lunetou, tytéž čtyři barvy s bílými ručkami a bílou lunetou. Já bych ty všechny ostatní zkříženiny a klony vynechal. Nejsem si jist tvarem korunky, jestli je původní jen ta klasická, nebo v souběhu výroby s dvojkama tam bouchali i ten novější typ korunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppprochy23 Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 asi 40 prochy23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 5. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 1. skalis 2. pavča 3. pindero 4. JJ 5. Kamil 6. Tada 7. staff972 8. Harry 9. jovani 10. RomanP 11. M916 12.bolverk 13. mischa 14. Elda76 15. Xpak 16. HIFI 17. vito 18. Románek 19. typograf 20. cigi 21.decebal 22. pani decebalova 23. yen 24. pavel23 25.hebos 26. captom 27. Bobr 28. Pajac 29. pepík 30. Alomoh 31. kacer001 32. candát 33. Hasňa 34. grakij 35. Bert 36. mengelis 37. Uzak ve všech barvách a verzích 38. Kudan 39. filo-boxer 40. ppprochy23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 filo-boxer: jaký hnědý, myslíš ty takový okrový? jestli jsou jiné, dáš foto? mischa: houby okrovy, myslim TYTO: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 šak to poudám...na strapu jsou bomba....akorát ne na koženým.......brrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 šak to poudám...na strapu jsou bomba....akorát ne na koženým.......brrrr Nahodou... Ja jsem zadny jiny, stejne hnedy, nenasel. Tak je tam kozeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 41. Kupa54 - občas je nosím, občas je nosí i můj syn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrak Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 41. Kupa54 - občas je nosím, občas je nosí i můj syn. taky jedny mam, jsou notne jete a zpozduji se o pet vterin za den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 krásný hoďky, tedy ne hnědý, ale vínový. To je ale stále jedna z těch běžných verzí. Má představa barev je : černé, modré, vínové a okrové. Máte heště nějakou barvu, která by překvapila? Tedy kromě toho, covyprodukujou naši digitální miláčci, čemuž se říká zkreslené barevné podání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2009 taky jedny mam, jsou notne jete a zpozduji se o pet vterin za den to se Ti zdá hodně??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2009 Mě na nich fascinuje, že byly už za svého času legenda a jsou legenda i po 40 letech, a stejně i druhá generace. Přitom jsou to obyč hoďky pro každýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se