Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Šli pokud si dobře vzpomínám za nějakých 1600 kč...vypadali podobně. Ještě jsem volal na bazosi asi teda na ty Tvoje. Pán tam měl dohodou. Kolik jsi je nakonec koupil? Tvrdil mi, že má nabídku za 1200.

Díky za info.

• Odpovědi 902
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ty moje maji olezly spodek, tak si pohrávám s myšlenkou, že je nechám rozebrat a znova nachromovat. Viděl jsem takto udělané pouzdro na PS2 a vypadalo hodně dobře a moc to nestálo.

Odesláno

Dělají to u nás v Ostravě, dneska jsem tam nesl pouzdro na Švýcary jdou do niklu a Humberta jdou do chromu. Čekací doba cca 4 týdny. Pouzdro jde do kádě zbaví ho starého chromu, pak na filcovy kotouč zaleštit drobné rýhy a nakonec mědění + a chrom. Celá tahle anabáze stoji 50 Kč za pouzdro. U Humbert jsem měl hezké hrany a pouzdro nebylo sežrane akorát chrom byl K.O.a při úvaze 1500 Kč ne originální Parexo vs malá renovace bylo rozhodnuto.

Odesláno

Dělají to u nás v Ostravě, dneska jsem tam nesl pouzdro na Švýcary jdou do niklu a Humberta jdou do chromu. Čekací doba cca 4 týdny. Pouzdro jde do kádě zbaví ho starého chromu, pak na filcovy kotouč zaleštit drobné rýhy a nakonec mědění + a chrom. Celá tahle anabáze stoji 50 Kč za pouzdro. U Humbert jsem měl hezké hrany a pouzdro nebylo sežrane akorát chrom byl K.O.a při úvaze 1500 Kč ne originální Parexo vs malá renovace bylo rozhodnuto.

Můžeš prosím tě dát kontakt na tu firmu co to dělá.

Odesláno

ATOLL - electronic, spol. s r.o.

Galvanovna, povrchová úprava kovů.

Galvanotechnika:

-zinkování-provedení žlutý, modrý

-chromování-dekorativní

-niklování

-mědění.

Mechanické leštění kovů.

Odesláno

ATOLL - electronic, spol. s r.o.

Zámostní 346/18

Ostrava-Slezská Ostrava

710 00

Kontakty

596 241 574 - kancelář

775 076 202 - Roman Sládek

596 241 969

atoll.electronic@seznam.cz

Kontaktní osoby

Roman Sládek - jednatel

Ing. Jozef Malicher - ředitel

odeslat poptávku

Provozní doba

PÁ 06:00-14:30 hod.

Nemají svůj web.... Popřípadě jsem špatně hledal

Odesláno

Skarohlid: ja bych se na tvym miste do chromovani nepoustel. Jenom bych koupil novy rucky a korunku a nosil :) jsou to stary hodinky a patina jim na krase neubira (samozrejme zalezi na osobnim pristupu..kazdymu se libi neco jinyho).

K prechromovani bych se asi rozhodnul jenom u hodinek, ktery jsou tak zniceny, az jsou pro me nenositelny.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Nechal jsem niklovat hodinky Laceti byly místo niklu zelenožluté a a pohled na ně byl tristní, PS2 na mosaz většina pouzdra. Tzn z mého pohledu nebylo co ztratit. Samozřejmě souhlasím s tím, že originál je prostě originál. Ale pokud se to povede budu mít zrenovované pouzdro a ne Parexo !!!

Odesláno

Pokud se bavíme o pouzdru na igeny, ta to Parexo neděla. Prechromovany dvojkovy Sporty vypadaj hůř než Parexo. I s perfektní přípravou se zaobli hrany a vypadá to jak čočka

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Jelikoz uz jsem zacal nosit opraveny cerny igeny, ktery jsem postoval na co mam prave na ruce, tak musim sem nasdilet svoji neoddelitelnou dvojku.. Jedny renovace a druhy puvodni s lesklym cifrem, plochyma ruckama a bombirovanou vterinovkou, rucky asi nedozenu ale zatim mi to nevadi ma to noseni 8705738ced56dbbe01816eed55346280.jpg

Upraveno uživatelem Vojtic883

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...