Wanderer Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Jo, to bude ono. :-) Já to beru takovým sedláckým způsobem. Nepotřebuju vědět, jak se to jmenuje, stačí když to funguje. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Jen tak pro doplnění, doma mám toto. Zde už jsem se při zařizování a údržbě dost zapotil, musel po cca roce udělat totální restart, mnoho věcí nastudovat. Ale snad už to zvládám.Můžeš mi prosím dát odkaz na literaturu (co si nastudovat), chci si přesně něco takového zařídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20191103/a91b04ffd406833e75f9628f321bed32.plist Tak som to trocha vyčistil, preriedil. Možno miestny borci by to ešte nejako upravili - kľudne napíšte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Máš to fakt pěkný!My poslední půlrok na akvárko neměli doma moc času, tak jsme se o víkendu pokusili dát ho alespoň trochu do pořádku.Vytáhli jsme kolem 60 šneků, proprali dno, prostříhali rostliny, vydrhli sklo, vyčistili filtr a vyměnili přes 1/2 objemu vody. No, doufám, že je to lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Šneky bych potřeboval, Helenky začínají mít hlad... klidně vyměním Helenku za nějaké šneky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Pánové, našel by se někdo ochotný, kdo by mi poslal okružáky? Mohl bych se revanšovat surmovkami. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 jsem si v létě udělal malé nízké na stůl v pracovně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Pebe: To je pěkné. Nežbryndá se ti z toho voda? Už dlouho jsem si nezapnul noční režim, např. při skleničce. A má to něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Neprojížděl jsem všech 25 stran, tak případně pardon.. ale jede tu taky někdo v moři ?? Moje: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Pár nočních Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Pár příspěvků o mořských skváriích včetně fotek tu je... Ti žlutí pyskouni jsou Halichoeres chrysus? Jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Tak to je nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 před 5 hodinami, martar napsal: Pár příspěvků o mořských skváriích včetně fotek tu je... Ti žlutí pyskouni jsou Halichoeres chrysus? Jsou parádní. Ano H.Chrysus ok tedy mrku zpět co tu máme.. dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 před 4 hodinami, filltos napsal: Tak to je nádhera. díky! snažím se co se dá. Jen je to občas zajímavý to rozdělit...když máš za koníček mořskou akvaristiku a hodinky.. Nic moc pro spořílky Jak se sleduju jedu takový půl roční etapy... jednou šetřím a hledám hodinky a akva si stagnuje...a pak zas kašlu na hodinky a každej měsíc sypu do akvaria.. Oooo jak někdy závidím těm co si třeba jen čtou, nebo zahradničí... a všechny penízky navíc si usyslí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Haha, ja ctu (resp sbiram knihy) i zahradnicim a mam v obojim vic nez v hodinkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 před 17 hodinami, martar napsal: Haha, ja ctu (resp sbiram knihy) i zahradnicim a mam v obojim vic nez v hodinkach Tak to nevymyslíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Na oživení, něco z vlastní zahrádky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 před 1 hodinou, Wanderer napsal: Na oživení, něco z vlastní zahrádky. Nádhera, takhle krásně zarostlé. Mě to nějak nejde. Jak to děláš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Nevím. Roste to samo. :-) Bez CO2. Krmím ryby, měním vodu, občas vyčistím skla a vrtám se v tom co nejmíň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 A prodejci CO generátorů a superhnojících roztoků nebudou mít co žrát! Palec nahoru, Wanderere, jsem rád, ze někdo umí akvaristiku i klasicky postaru. Máš to krásný. Jsi v kontaktu s JB (co od něj máš knihu) nebo mu můžu tyhle fotky přeposlat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se