Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak se tu řešilo to vegetariánství pár stránek zpět, tak to už dávno není v módě. Dokonce i vitariánství už je na ústupu, holt syrová mrkev a samovolně upadlý jabko ze stromu dneska nikoho neberou... teď valí ultraveganství. Takovej ultravegan nesežere nic, co vrhá stín. Já su ultravegan už skoro půl roku a je to teda super Rolex friendly. A má to jednu velkou výhodu, ve finále můžeš žrát, co chceš, akorát si u toho musíš zhasnout...

Odesláno

..   Takovej ultravegan nesežere nic, co vrhá stín. ...  A má to jednu velkou výhodu, ve finále můžeš žrát, co chceš, akorát si u toho musíš zhasnout...

:lol2: :lol2: :lol2:

Odesláno

Konečně se diskuse stáčí správným směrem... nechtěl jsem to tu jitřit, ale...

EPIZODA XX: Vegan vrací úder

1. 6. 2016, 20:15:56

Kopie: marketing@hodinarstvibechyne.cz

Dobrý den,

Děkujeme za Váš podnětný email.

Co se týče naší spolupráce s p. Vágnerem,

právě v těchto dnech projednáváme,

za jakých podmínek a pokud vůbec budeme pokračovat

ve vzájemné spolupráci a určitě zohledníme i tento podnět.

Ohledně postoje firmy Rolex k veganství, zde se musíte obrátit

přímona značku Rolex. Naše společnost Hodinářství Bechyně

není oprávněna poskytovat vyjádření za jakoukoli ze značek,

které má v portfoliu. Věříme, že i nadále zůstanete věrný

značkám Rolex a Tudor, protože se jedná o kvalitní a spolehlivé

hodinky, které jsou vyráběny při splnění těch nejpřísnějších

výrobních standardů jak co se týče kvality, tak i s ohledem na

životní prostředí. Značka Swiss made i v tomto hodně znamená.

S pozdravem,

Ján Kubušek

Odesláno

Jo a obrátíš se ještě přímo na značku rolex, jaký je jejich postoj k veganství ? :D

Odesláno

Určitě, když jsem zvládl položit na lopatky takového kytovce českého showbyzu, který teď nebude mít na chleba, tak se může otřást v základech i taková navoněná bída jako Rolex!

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

A jeje... snad ne dalsi virtualni penisomeric... ? :D

A k tematu (samozrejme pocitam s cenou novych, resp, za kolik byly koupeny):
15%, 20%, 30%, 40%, 60% - ne nutne v tomhle chronologickem poradi. No a mam po dedovi zdedeny lehce zrenovovany Primky, tak ty maji nevycislitelnou hodnotu a nejspis si je obliknu na sve svatbe.

A definitivni dream by bylo na urovni 200%, tak si je poridim, az se platove dostanu na 100%.

Mam byt, na hypoteku, vilu jsem zatim nezdedil, v podstate ani jednu nemovitost po rodcich nechci, mozna prave proto si nemyslim, ze kdokoli, kdo musi vstavat kazde rano a makat za hrubou mesicni mzdu do 35 tisic, je zoufalec. Ale kdyby precejenom byli, zdravim vsechny zoufalce u Apolinare a dekuji jim, ze me dceri zachranili zivot.

• Dát hlas 2
Odesláno

Stejně je to celý divný téma, jelikož člověk kterej není hodinkama nějak zaujatej, nikdy za hodinky nedá násobky svého platu, ba ani půlku, ani čtvrtinu.

A pak je tu druhá poloha, a to hodinkama něco prezentovat na venek, a to už jsme zas někde jinde, že? Chronomagoři jsou potom úplně jiná kategorie, a tam je možné úplně všechno.

Odesláno (upraveno)

Tohle vlákno je nesmysl nevadí mi dát peníze za hodinky ale například pracovní škrpále Red Wings bych si ani za litr nekoupil můj známý teď koupil obraz v ceně rolád prostě někdo holky někdo vdolky  :cheers:

Kuncáku to tě tak nadzvedla připomínka o úřednících? Mě spíše vadí že když řeknu například doktorovi že je vůl jeto v pohodě a když to řeknu úředníkovi hrozí mi pokuta 10 000 kč

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Kuncáku to tě tak nadzvedla připomínka o úřednících? Mě spíše vadí že když řeknu například doktorovi že je vůl jeto v pohodě a když to řeknu úředníkovi hrozí mi pokuta 10 000 kč

Asi to bude tím, že úředník má důvod to brát osobně :)

Odesláno

Tak je to zvláštní, podle mě je tady 90% chronomagorů,jen stádia se liší :-) těch kteři berou hodinky pouze jako ukazatel času je tu menšina a u většiny je to pouze otázka času, kdy na ty své vysněné našetří, resp. kdy si vnitřně řekne tak a už si je prostě koupím. A jsou dvě možnosti, zůstane u těch jedněch vysněných , ktere bude střídat s nějakými G nebo do toho spadne jako spousta lidí tady a nákupní horečka bude častější :-) Já jsem s těmy prvnímy vydržel asi 5let a pak jsem do toho spadl po hlavě....

Odesláno

Podobné doporučení z USA je i ohledně ceny zásnubního prstenu. U nás zatím spíše ignorované. Podle mě oboje je umělý tlak tvořený prodejci šperků respektive hodinek. Pokud člověk nejedná se znalcem v oboru, tak protějšek nemá šanci poznat hodnotu hodinek, tedy vliv na hodnocení jeho osoby je řekl bych minimální pokud nějaké hodinky má a nejsou od bahna a nebo digitálky. To se přiznám, že by mělo negativní vliv i na mě. 

Odesláno

Tak určitě - největší kreténi nosí diginy  :lol2:  a co ana-digi ? To má na tebe poloviční negativní vliv, nebo to je už přijatelné ? 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...