Bert Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Tváří v tvář příspěvkům nicku bicista už plně chápu, proč byl žák Bičiště Kopytem a Mňoukem tolik opovrhován.....
Nestler Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 (upraveno) To bicista: kdyz to tak ctu, tak nam vic a vic pocit, ze jsi tady omylem. Upraveno 10. března 2018 uživatelem Nestler
JohnDoe Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Na foru, nebo na svete? To bicista: kdyz to tak ctu, tak nam vic a vic pocit, ze jsi tady omylem.
bicista Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Spatne jste si to vylozili .... nic jdu spat. Nechtel jsem nikoho pobouritm zbytecne by jsme se do toho zamotali. Uzivejte hodinek ... o to tu jde predevsim.
wizard-ov Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Uzivejte hodinek ...To si piš ! A dobrou noc vinšuji !
Nestler Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 To JohnDoe: uplne staci byt omylem tady:-)
Diablo1st Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 (upraveno) Ja osobne jsem ochoten dat do hodinek max 13tis. Vse nad beru jako uchylku. ale chapu ze lidi co nevi co s penezi, ze jdou vyse. Urcite lidi neskatulkuji podle toho co maji na ruce. Mene uchylne mi prijde kdyz ma milionar quartzky za 5 dolaru, nez socka co ma rolady Neboj nie si tu sám. Ja to mám podobne. Na niektoré veci mám svoju psychologickú hranicu. Na hodinky je to 700?. Proste za vec, ktorú môžem ľahko stratiť, poškodiť, nebodaj rozbiť alebo mi ich môžu ľahko uhradnúť, nechcem dávať veľa peňazí. Navyše hodinky sú vec, ktorú človek prímarne nepotrebuje, ale len ich skrátka chce Aby som nebol úplne OT: moje hodinky predstavujú cca. 25% čistého mesačného príjmu Edit: doplnené Upraveno 10. března 2018 uživatelem Diablo1st
petr_cha Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 (upraveno) Aaa ..700 x 4 x 26 = 72 800.. A je to cisteho nebo hrubého? Takova zasadni informace a opet chybí.. ti lidi se to proste nenaucej... Kompletni informace podavam.. :-)) Upraveno 10. března 2018 uživatelem petr_cha
azeppelin Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 (upraveno) Bičisto, však to je jasný... chmag je jen komunikační platforma zednářské lóže, pro výběr hodinek. Pak je jasný, že za věc, kterou lze lehce ztratit a poškodit, zaplatíme prakticky jakoukoli částku. Na takovou volovinu jsme si pořídili rovnou fórum. Startovní hodinky se pohybují od 130 000 výš. Tak se pak na nás nezlob, že jsi s hodinkami v hodnotě 13 000 za socku. Vůbec nechápu jak jsi mohl projít iniciačním rituálem pro registraci! Upraveno 10. března 2018 uživatelem azeppelin
bicista Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 (upraveno) To ze jsem z hodinkama za 13tis za socku, me neurazi. Mnoho jedincu na nasi zemi by nedalo ani to Ja urcite nejsem chronomagor a ve vetsine pripadu sem opravdu nepatrim, tedy mezi ty hodinarske zednare Ale snad je to svobodne fourum i pro socky, kteri jen sni jaky by to bylo mit na ruce rolady mmj tech rolad bych si mohl koupit klidne 10 a jeste by mi na konte zbylo na barak, ale jeste jsem proste nedospel dat ty penize do hodinek.Ja nikdy nebyl ujetej na znackovy zbozi. Je spousty hezkych veci i hodinek co mi na ruce udela uspokojeni i cinsky smejd Upraveno 10. března 2018 uživatelem bicista
azeppelin Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 To jsou asi ty noční můry o pocitu vyprázdněné drahoty. Tím netrpím. Si ale nemysli, i my bohatí máme problémy. Posledně jsem se chtěl blejsknout, nechal si vyčinit lenochoda na pásek k hodinkám a ony se začaly opožďovat.
Cyber Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 To ze jsem z hodinkama za 13tis za socku, me neurazi. Mnoho jedincu na nasi zemi by nedalo ani to Ja urcite nejsem chronomagor a ve vetsine pripadu sem opravdu nepatrim, tedy mezi ty hodinarske zednare Ale snad je to svobodne fourum i pro socky, kteri jen sni jaky by to bylo mit na ruce rolady mmj tech rolad bych si mohl koupit klidne 10 a jeste by mi na konte zbylo na barak, ale jeste jsem proste nedospel dat ty penize do hodinek.Ja nikdy nebyl ujetej na znackovy zbozi.Je spousty hezkych veci i hodinek co mi na ruce udela uspokojeni i cinsky smejd S hodinkama za 13k nejseš rozhodně za socku, za socku je pouze někdo, kdo si na ruku dá falzifikát, je jedno v jaké ceně. Tohle forum není o ceně hodinek, ale o lásce k řemeslné práci a dokonalosti, mechanice, historii a příbezích. Mnoho z nás začínalo před mnoha lety s hodinkami za litr ( ano to tehdy stály třeba Sport jedničky v dobrém stavu ), někdo se pak pusunul dál, někdo se stal sběratelem, někoho to přestalo bavit a forum opustil. Nemusíš psát kolik máš v bance ani co by jsi si mohl koupit ale nekoupil. O tom tohle forum není. A je jen na Tobě, zda dáš za hodinky roční plat, nebo denní výdělek. ( Přičemž pro dva různé lidi to může být stejná suma. )
bicista Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 (upraveno) Cyber, napsal si to hezky. Obsah celeho fora chapu, ja narazil spis na na tohle konkretni tema, ktere sem tak nejak nechapal o co tu jde. Bud si tu nekdo koupil drahy hodinky a potrebuje si zjistit kolik lidi je ochotnych vydat za hodinky tolik a tolik platu, nebo si tu nekdo na zaklade toho kdo tu se tu na foru pochlubil svymi hodinkami a na zaklade procenta sve utraty dopatrat kolik tu lidi berou platu. Pri tom o penezich to neni, Nekdo miluje levne digitalky, nekdo drahy hodinky. Nekdo ma drahy protoze na to proste a jednoduse ma a nekdo ma drahy hodinky protoze je jednoduse chce. Nekdo se orientuje jen na design, nekdo je milovnikem urcite znacky. Nekdo musi mit mechaniky, nekdo miluje presnost quartzu. Takze ja hlavne nechapal smysl tohodle pruzkumu, co tim nekdo sleduje a proc je pro nekoho dulezete vedet kolik pdocent platu je clovek do hodinek ochoten dat. Ja mel jednou v zivote drahy hodinky, ale museli z domu, pac nosit jsem ke nemohl a to kvuli lidem. Spolecnost tu na takovy veci neni pripravena. Jedna cast lidi me mela za blazna, Druha kdyz jsem na sobe neco zanedbal mi to hned nechala sezrat stylem no hlavne ze mas .... ale ..., No a treti si mysleli ze nosim fejky. Takze pokud drahy hodinky tak nejak prirozene k cloveku nepatri je to pro okoli divne. Takze sly z domu. A na to abych je ohlazoval doma je nepotrebuji. Stydel jsem sem je nosit. Bylo to v dobe kdy jsem jeste nebyl na foru, ted bych aspon mel tady od nekoho uznani. Upraveno 11. března 2018 uživatelem bicista
snake Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Jen z me osobni zvedavosti-prozradis co to bylo za hodinky?
bicista Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Frantiku, me spis prijde smutne to okoli. Proste lidi nektere veci nechapou, kdyz nejdou vzajemne v ruku v ruce s tim ostatnim. Proste bylo divny prijet na zkousku na fichtlovy a na ruce mit hodinky 30x drazsi. Nevysvegli jim ze toho fichtla mam ale proto a proto. Stejne jamo jsem za dementa v ulici, kdyz bydlim ve vilove ctvdti kde prumerny barak tam stoji od 7 do 15 mil. Vsem stroji pred domem bavo a audina a me Logan A to na tu audinu mam taky. Ale proste na te me popjizdky mi to staci. Takze pokud neni hmotne vyrovnavej je divnej. Stejne jako ridt s rolexama nebo patkama fabii. Me prijde divnej svet ze to takhle vnima. Ze nechape ze urcity veci jsou pro daneho zbytecnost a na druhou stranu se chce radovat a kochat tim co ma na zapesti.
Frantik Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 To tak nevnímá svět. Jen lidi kolem tebe. Nebo spis ty si to namlouvas.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se