orite Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Hodinky mam v ceně 100% a 200% platu. Kupuju v ceně 200% a poté do jejich ceny dorovnávám plat, tak abych se dostal k zajímavějším kouskům. Zatim to vychází a snad ještě chvilku vycházet bude .
Nestler Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Skutecne zajimava taktika:-) a neco na ni je.
blackhead Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Ma tohle tema nejaky smysl? Kdybyste alespon k tem % psali jake mate hodinky, nechal by se z toho urcit prumerny plat na CHM, ale takhle to je o nicem!
orite Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Jo celkem motivující taktika z obou stran Tak teda začnu... zatim Laco Ocean a Béčka SO 44
bicista Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 (upraveno) Ja osobne jsem ochoten dat do hodinek max 13tis. Vse nad beru jako uchylku. ale chapu ze lidi co nevi co s penezi, ze jdou vyse. Urcite lidi neskatulkuji podle toho co maji na ruce. Mene uchylne mi prijde kdyz ma milionar quartzky za 5 dolaru, nez socka co ma rolady Upraveno 10. března 2018 uživatelem bicista
shewcza Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Socka nikdy nebude mít na rolády. To je blbý příměr.
Dokusan Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 To je vůbec divný příspěvek. Proč zrovna 13 tisíc? Já si kdysi říkal 10,15,20...ted už si limity nedávám. Na rolady mám, ale ještě jsem tak trochu socka, tak zatím 150k investovat nechci. Uvidíme časem, Expy I bych neodmitl
bicista Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Ja mam samozrejme hodinky rad, ale porad je mam za hodinky, co ukazuji cas, coz je jenich ucel. Zatim je nepovazuji za klenot, nebo nejakou investici. Do 13tis se tak da najit designove vse a i slusny automaty, pak dalsi penize uz tomu nepridavaji zadnou pro me pridanou hodnotu, jen pocit drahoty a nebo ze mam urcitou zmacku a ze jsem tedy king Ale samo vse se odviji na co clovek ma, nebo za co mu neni lito utratit penize. Plati to u vseho zbozi. Ale zas na druhou stranu radsi kvalitni hodinky za 20tis na nekolik let, nez treba blbej foun za tu cenu. Vse je otazkou priorit. Lidi dokazi vyhazovat prachy za jiny nezkutecny blbny.
snake Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Ja jsem asi uplne mimo...jsem socka a par rolexek najdu...nejakej ten drazsi telefon asi taky najdu...Takze kdyz to sečtu-s bicicstou asi na pivo nepujdu
(z)denny Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Ma tohle tema nejaky smysl? Kdybyste alespon k tem % psali jake mate hodinky, nechal by se z toho urcit prumerny plat na CHM, ale takhle to je o nicem! Už se to tady někde řešilo. Peníze nejsou ukazatel. Každý vydělává jinak, každý má jiné možnosti. Procenta platu jsou v pohodě :-) Ukazují, jak moc je člověk zasažený chronobundem :-)
bicista Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Hlavne ze to prinasi radost a poteseni, takze jestli nekdo da balik do hodinek proc ne. Hlavne ze z toho ma dotycny radost. A o tom to je. Dulezite je vlastni uspokojeni.
Dokusan Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Přesně jak říká Siwi. Priority si ovšem člověk utváří na základě nějaké životní situace a okolností. Priority se časem mění.
Frantik Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 A hlavně co to je za blbost, ze primární účel hodinek je ukazovat čas? :-)))
Liqid Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 A jak se pozná ta socka? Já abych věděl, s kým můžu chodit na pivo.
baza Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Frantik: A jaký je tedy primární účel hodinek podle Frantíka ? :-)))
bicista Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 baza : treba delat machry znam v praci typka co ma Omegy ale kdyz se potrebuje kouknout kolik je hodin tak si sahne a rozviti mobil ))
Frantik Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Frantik: A jaký je tedy primární účel hodinek podle Frantíka ? :-)))No samozřejmě hlavní je ten, ze sou krásný, ne?!?! :-) To dá rozum.
ragu Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 (upraveno) baza : treba delat machry znam v praci typka co ma Omegy ale kdyz se potrebuje kouknout kolik je hodin tak si sahne a rozviti mobil ))A co jako? Kolik lidí si tady asi kupuje hodinky s primárním účelem ukazatele času? Na to fakt nepotřebuješ Daytony a plnou hodinkovnici. Kolik petrolheadu asi kupuje auta jen aby se dostali z bodu A do bodu B. A proč by člověk, co si koupí hodinky nad 13k neměl vědět co s penězma? Věděl bych o spoustě užitečnějších věcí a stejně jsem si koupil Omegy. Otázka priorit. A machrovat s hodinkama? Fakt nevím před kým, většina populace ocení spíš hodinky Hugo Boss než A. Lange za mega. Upraveno 10. března 2018 uživatelem ragu
wizard-ov Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 To jsou zase pindy...neví co s prachama, dělat machry, hodinky max 13k... Osobně si myslím, že i 13k za hezké hodinky je moc. Na Aliexpress jsou krásné automaty i za trojku a navíc to jsou i třeba skeletony ;o) Co chceš slyšet na hodinkovém foru? Že lidi za hodinky utrácejí více, než by dle svého příjmu měli mít? Všechno se holt nedá dělat stylem Dovolená v Jugoslávii, první dítě ;o)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se