bicista Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Snake kdyz te to zajima byly to: Rolex Gents Datejust Turnograph. Koupil,jsem je od skolitele kdyz jsem byl byl 3mesice kdysi na stazi ve svajcu. Obden na pivku jsem ho premlouval at je proda. Nakonec jsem ho udolal. Po 3 mesich kdyz jsem tam jel znova me pozadal zda bych mu je neprodal zpet. A po zkusenosti s nosenim v CR jsme se opet domluvili.
Nestler Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 To bicista: hele a muzes si k ty audine koupit i mergla, bawo a treba i betly, nebo to uz ne?
snake Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Sorry,ale za me jsou to kecy...rolexek si u me nikdo nevsima-za to kdyz vezmu nablejskany breitle-to je jina...na velky gshocky se me taky ptaj,ale rolexky nikoho nezajimaj...Diky za odpoved (chtel jsem vedet na jakou znacku si dat pozor...) a preji Ti peknou nedeli
Návštěvník Mav. Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 To bicista: Správně. Asi to máme podobně. Jo, a líbí se mi hodiky co máš v podpisu. Ty Spirit jsem si přidal do záložek. Zpět k tématu. Dražší hodinky mám okolo 10% čistého měsíčního přímu a všechny dohromady by se pořád ještě vešly do 50%.
xcmaniax Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Tohle vlakno si snad uz zaslouzi zavrit, nechapu kolik lidi si tu bavi honit triko a krouzit okolo toho, kdo kolik bere. Jeste tu chybi prehledna tabulka s prijmama, kolik kdo zaplatil na danich a ty nejhorlivejsi z toho udelaji peknou statistiku. Pak si udelame nove statusy podle vyse prijmu.
bicista Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Snake ja to mam presne obracene, Rolex byl a snad je pojem co zna kde jaka blondyna i male dite. Kdyz e zeptas nymanda nekoho at rekne jakou zna luxusni znacku hodinek, vypadne z nej ve 100% Rolex. A tu korunku a napis pozna kdyz polozis ruce s hodinkama kde kdo. To ze vzhledove nevybocuji oprori nekterym Brejlim je jina. Dnes kdybych sel opet do luxusu volim Omega Aqua Terra. Vypadaji moc pekne nenapadne a mnoho lidi pojem omega tak nedrazdi. Vetsina je umi zaradit mezi drazsi hodinky ale na stupnici luxusu jsou u vetsiny za rolexem. Hlavne divejte se na to ocima nezasvecenych, to ze mi o tom vime sve je jina.
Teatime Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 ... Posledně jsem se chtěl blejsknout, nechal si vyčinit lenochoda na pásek k hodinkám a ony se začaly opožďovat. Lenochod je zelenej, takže veganskej, takže OK. Nezbyl ti kousek, mně se předcházej...
bicista Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 (upraveno) Nestler, kdyz te to zajima, muzu si k audine (kterou,nemam) koupit jeste mergla ... ale to uz by mi nezbylo ani na cinsky hodinky. Hodinky mam,rad vseobecne, nejsou pro me statusem. Umi,mi udelat radost,i hidinky za par kacek kdyz je na nich neco zajimaveho a bavily by me nosit. Ja ziji skrome. Prebytky investuji jinak. A dost !!! je to tu ubohy tedy myslim tohle tema. Je mi uplne sumak kolik kdo da z prijmu na hodinky a kdo je socka protoze ma takovy hodinky a kdo by sel s kym na pivo podle toho jaky ma hodinky nebo prijem. Tohle podle mne ke slusnym hodinkarum na tomhle foru nepatri. Ja si kupuji co mi udela radost a co me zajima. Naposledy jsem si objednal hodinky z ciny za 500,- a klidne si je dam i na ruku. A na pivo s Vama nejdu ))) Upraveno 11. března 2018 uživatelem bicista
JohnDoe Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Souhlas. Pribehy typu "Kupuju hodinky max do nekolika tisic CZK, protoze je to pro me jen ukazatel casu, ale zaroven mam hodinky rad a vlastne snim o roladach, na ktere ale v pohode mam stejne jako na obri vilu, sedm luxusnich aut a jeste by mi zbylo, ale nic z toho nekoupim, protoze by mi to vsichni ti zli lide okolo jenom zavideli." jsou k smichu bez ohledu na to, jak moc jsou pravdive. Tohle vlakno si snad uz zaslouzi zavrit, nechapu kolik lidi si tu bavi honit triko a krouzit okolo toho, kdo kolik bere.
JaRooN Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Tvl, to je keců. Asi máš pěkný guláš v hlavě, jak tak čtu. Buď něco chci a mám na to a následně mám u zadele, co si lidi kolem myslí. Nebo na to nemám a snažím se lidi kolem přesvědčit o nějakém "svém postoji", kterým to vše všem vysvětluji. Tady přes klávesy je to poměrně jednoduché, v reálu asi těžší. Tam ti asi nevěří nikdo. Tady alespoň ten jeden...
petr_cha Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 (upraveno) A dost !!! je to tu ubohy tedy myslim tohle tema. Je mi uplne sumak kolik kdo da z prijmu na hodinky a kdo je socka protoze ma takovy hodinky a kdo by sel s kym na pivo podle toho jaky ma hodinky nebo prijem. Tohle podle mne ke slusnym hodinkarum na tomhle foru nepatri.Neni to ubohe tema, je tu s nama uz dost dlouho a je je na tobe, jak ho uchopíš... Nikoho tu nezajima, kolik bereš... Cele to zacalo kolem toho, jak velky konicek hodinky jsou, a jestli to neni třeba uz dost ulitle dat za hodinky treba 100%platu, kdyz je rodina, deti a spousta starosti.. to obcasne mudrovani o zlych bohatych, ktere se k tomu nabali, je uz jen takovy folklor, ktery se cas od casu opakuje.. Upraveno 11. března 2018 uživatelem petr_cha
spiderer Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 bicista - nejak nechapu co te tolik drazdi proste jsou lidi, kteri za urcite veci utraci vic penez nez za neco jineho, prakticky se to tyka vsech hobby, sveratelstvi, sportu a ja nevim ceho jeste = ten kdo to tak nema to nikdy chapat nebude. Navic nevim jak a proc jsi se dostal k tomu, ze mas potrebu tady ukazovat kolik ti na uctu zbyva, 1x na 10 rolad a barak, jednou na audinu a sotva mercedes atd. Pokud mas uzivej a utracej za to co ti udela radost, myslim, ze nemas potrebu o tom nekoho presvedcovat nebo zadat moralni svoleni od lidi z internetoveho fora, to same myslim ze je zbytecne mit potrebu pred nekym obhajovat fichtla vs rolexky a podobne, prijde mi skoda byt natolik ovlivnen okolim, ze si ani neporidis to co by jsi chtel protoze by tenhle rekl tohle a tamten neco jineho. Kazdopadne rolad jsem mel nekolik a oproti jinym hodinkam 90% lidi naprosto netusi ze to jsou ?ty? rolexky a vlastne 90% lidem jsou hodinky uplne u zadele. Obcas je dobre delat to co clovek chce bez ohledu na to co na to reknou ostatni - tomu se rika vlastni nazor a ten je celkem fajn peace
bicista Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 (upraveno) Jarone souhlas, ale mit u zadale co si kdo mysli, neni jednoduche mit u zadele, bohuzel. A vysveovat nekomu sve postoje to uz dnes taky nejde, ono staci mit jinej i blbej politickej nazor a uz se vezes, natozpak vysvetlovat proc mam to a to A protoze svet je nazorove rozpolcen, nastesti vznikaji fora a kumunity kde aspon clovek se muze svymi vecmi uspokojit pred nekym kdo ma spolecny zajem.Ale pokud budu mit u zadele nazory ostatnich molem sebe brzo budou mit u zadele me. Takze se musi clovek prizpusobit aby nevybocoval. Vybocovani bohuzel okoli nema rado. A nebo jsem jen obklopen blbym okolim. Spider, nemam potrebu tu ventilovat moji financni uroven, nekdo me tu nazval sockou s hodinkami za 13 jestli jsem to tak pochopil a nekolikrat skyte jsem byl vyzvan na co v uzovkach mam a jen jsem skryte naznacil, ze me finance nejsou spatne abych nemohl mit hodinky v radech 100tis. Takovych je ale myslim vetsina, ale kazdy to proste neda. Proto mi prislo divny tohle tema zkoumat kdo je ochoten kam zajit. Co ma byt vysledkem ?? Co se tim ma dokazat ? Nebo je to jen zkryta chlouba nekterych aby vyjadrili ja na to v pohode mam ? Upraveno 11. března 2018 uživatelem bicista
McStinger Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Ja vybočujem stále a nič sa nedeje.
ragu Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Já teda nikomu nic nevysvětluju a jsem v pohodě.
Návštěvník Kamil Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Proto Ja vybočujem stále a nič sa nedeje. Protože jsi divnej a máš na prdeli žihadlo.
JaRooN Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Tvl, žil jsem ve městě, kde žilo 80k. obyvatel, pak ve městě s 500k. Pak ve městě s mio obyvatel. Teď ve městě s 30k. obyvatel. Stavím na vesničce, která má méně než 200 obyvatel. Pracuji ve firmě, kde je většina lidí z okolitých malých obcí a městysů. Do práce nosím hodinky v ceně cca 10-15 tisíc a každému je to jedno. O mé zálibě v hodinkách vědí téměř všichni. Že jich mám doma cca 30-40 kousků vědí také všichni. Nikdy jsem se nepotkal se závistí. Občas si někdo poklepe na čelo. A čím dál častěji se mi stává, že si lidi přijdou pro radu. Jsou tam lidi od 17 do 65 let života...Prosím tě, kde žiješ, že potkáváš takové lidi?Je to v tobě. Buď tady lžeš, abys zakryl skutečnost, nebo máš v hlavě guláš...
JohnDoe Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 To je blbost hodna zapamatovani :-) Jarone souhlas, ale mit u zadale co si kdo mysli, neni jednoduche mit u zadele, bohuzel. A vysveovat nekomu sve postoje to uz dnes taky nejde, ono staci mit jinej i blbej politickej nazor a uz se vezes, natozpak vysvetlovat proc mam to a to A protoze svet je nazorove rozpolcen, nastesti vznikaji fora a kumunity kde aspon clovek se muze svymi vecmi uspokojit pred nekym kdo ma spolecny zajem.Ale pokud budu mit u zadele nazory ostatnich molem sebe brzo budou mit u zadele me. Takze se musi clovek prizpusobit aby nevybocoval. Vybocovani bohuzel okoli nema rado. A nebo jsem jen obklopen blbym okolim.
wizard-ov Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Výběr z Díla (kdo nechce číst předchozí dvě strany): ale chapu ze lidi co nevi co s penezi, ze jdou vyseDo 13tis se tak da najit designove vse a i slusny automaty, pak dalsi penize uz tomu nepridavaji zadnou pro me pridanou hodnotu, jen pocit drahoty a nebo ze mam urcitou zmacku a ze jsem tedy king Hlavne ze to prinasi radost a poteseni, takze jestli nekdo da balik do hodinek proc ne.baza : treba delat machry Uzivejte hodinek ... o to tu jde predevsim.a ve vetsine pripadu sem opravdu nepatrim, tedy mezi ty hodinarske zednareJe spousty hezkych veci i hodinek co mi na ruce udela uspokojeni i cinsky smejdJa mel jednou v zivote drahy hodinky, ale museli z domu, pac nosit jsem ke nemohl a to kvuli lidem. Spolecnost tu na takovy veci neni pripravena.Stydel jsem sem je nosit. (Rolexy, pozn. red.) mmj tech rolad bych si mohl koupit klidne 10 a jeste by mi na konte zbylo na barakkdyz te to zajima, muzu si k audine (kterou,nemam) koupit jeste mergla ... ale to uz by mi nezbylo ani na cinsky hodinky.Stejne jamo jsem za dementa v ulici, kdyz bydlim ve vilove ctvdti kde prumerny barak tam stoji od 7 do 15 mil. Ja ziji skrome. Hele Bicisto - ono to je těžké... můj osobní názor je, že je spíše smutné, přijít na hodinkové forum, kde chronomagoři prodávají ledvinu (někdo i ledviny), aby si mohli koupit limitku Omegy/Primek/Seika, a proklamovat, že hodinky nad 13k může koupit jen úchyl. Navíc podpořené svým tvrzením o bydlení v 7-15 milionové ulici s nablýskaným Loganem před vstupní branou. Pokud se chceš do někoho navážet a pořádně mu pošlapat ego, tak to musíš udělat s vervou a dát do toho srdíčko, tohle je takové nedomrlé...ale je možné, že na to ještě nejme připraveni (stejně jako ta společnost, co odsuzuje pány na Fichtlech s Turnografy na ruce).
Tom4 Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 (upraveno) Tvl, žil jsem ve městě, kde žilo . . . Hele, nemachruj. Jednak nepíšeš jak dlouho jsi tam žil a to se počítá. To já, já sem žilve městě co má 6 miliónů obyvatel, heč. A taky jezdím jenom merglem, protože sousedi nejsou připravený na porsche. edit- největší perlu jsem hodil do pamětihodností, zaslouží si tam být Upraveno 11. března 2018 uživatelem Tom4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se