Přejít na obsah

Ukazte vase customizace g-shocku

nAscA

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Frogman mel byt taky s negativnim displayem, ale nepodarilo se mi ho otevrit, takze zatim je jaky je. Jen jsem na nej hodil bily oblek :). U 5600 jsem vlozil modul z jineho a nevypada to zle.

zajímavej počin.

nemáš prosímtě odkaz na stránky, kde se dají koupit pouze náhradní plastový kabáty? už to tady někde bylo, ale nevím kde. napadlo mě - rád bych zkusil jinou barvu na G 7800, pokud by se to sehnalo. díky moc, lub.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obcas je neco na ebay. Ale hlavne se daji sehnat z www.tiktox.com (pokud je nemaji na webu, zasli tam dotaz, muzou to mit skladem, pripadne sehnat). Ti jsou v UK. Nebo http://www.casiosalesandservice.com/ , tam je nejlepsi zavolat, nikdy mi na mejl neodpovedeli. (US)

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

tak jsem se po delší době rozhodl obarvit své šedé mudmany. přemýšlel jsem, jakou "technologii" zvolit - jakou barvou z místních zdrojů, abych nemusel objednávat nic drahého z ciziny. jako první mě napadla barva duha na barvení oblečení. sice je plast nenasákavý, ale říkal jsem si, když se to dýl povaří :-)... výsledek nic moc, resp. nic. po vyndání plastů z lázně a omytí to sice jakýsi odstín chytlo, ale po důkladném odrbání kartáčkem zbyl pouze slabý nádech do oranžova (byla to oranžová duha).. tak něco jiného. jako další nápad - použití lihových fixů. to už by se mohlo do plastu vstřebat. zkusil jsem tlustý červený popisovač - důkladné obarvení ze všech stran, zaschnutí a následné ponoření do vaničky s lihem. to už vypadalo nadějněji, ale nechal jsem to máčet asi déle než jsem měl a výsledek - slabý odstín do růžova - v podstatě tělová barva. to se mi moc nelíbilo a jelikož červená fixa už nebyla, tak přišla na řadu zelená. to už jsem trochu věděl jak na to, natření dílů fixou, ponoření do lihu a spolu s nimi rozebraný popisovač. nechal jsem to máčet asi 2 hod.. potom důkladné omytí vodou. výsledek - posuďte sami. zajímavý je, že fixa byla zelená a hodinky jsou do modra. řemen oproti tělu chytil neznatelně sytější odstín, je to trochu měkčí materiál.

...já vím, je to experimentování, metoda pokus omyl..jenom jsem to chtěl zkusit. byl jsem s nima v bazénu a kupodivu i chlorovaná voda s tím nic neudělala, zdá se to být celkem trvanlivý. ještě jsem potom zkusil odbarvení - namočení do lihu a barva šla pomalu dolů. samotný řemen jsem nechal máchat přes noc - výsledek je ta fotka hodinek na ruce. prostě takový blbnutí.

lub.

post-5667-1253820636.jpg

post-5667-1253820650.jpg

post-5667-1253820662.jpg

post-5667-1253820672.jpg

post-5667-1253820683.jpg

post-5667-1253820691.jpg

post-5667-1253820702.jpg

post-5667-1253820715.jpg

post-5667-1253820735.jpg

Odkaz ke komentáři

koukám, že i mudmany mají ten "ocelovej plášť" jenom na místě průhledu :-( chjo

Neblázni, co bys chtěl za pár šupů:) (taky bych si dokázal představit titan, mňam)

já teď budu tunit (pouze pořádným páskem) tohle. G-shocky to nejsou, ale na to abys je nosil taky musíš mít koule :thumbsup_anim:

(foto stáhnuto z aukce, své dodám až dorazí)

Edit: k tématu - ta modrá je zajímavá, mám stejné světlé Mudmany a líbí se mi jak jsou, ale modrá je dobrá;)

post-3210-1253863273.jpg

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

já teď budu tunit (pouze pořádným páskem) tohle. G-shocky to nejsou, ale na to abys je nosil taky musíš mít koule :thumbsup_anim:

Tak tys ty Primky koupil!!! No, gratuluju. Já nosil svýho času jejich levnější variantu. Ještě od nich mám doma návod k obsluze (ten je pro všechny digitální primky stejný).

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsících...

trochu oživím tohle vlákno.

na tiktoxu jsem objednal náhradní kabáty pro mudmany a GW-M5625.

mudmany jsou ty, které jsem barvil - viz. předchozí příspěvek. časem jsem na nich zkoušel všechno možný a nakonec vypadaly, jako by přežily jadernej výbuch, tak jsem se rozhodl dát je zase trochu dokupy.

5625 jsou sice moc pěkný (+super čitelný displej), ale nějak mi bylo proti srsti nosit tuhle průhlednou bílou, jsou spíš pro ženskou.

tak jsem pořídil co bylo v nabídce jako set - řemen + bezel. pro G-9000 je to taková tmavozelená - skoro černá a pro 5625 černá klasika.

musím říct, že s výsledkem u obou jsem maximálně spokojen, zvlášť ty 5625 vypadají dobře - zlatý displej, spona, čudlíky a šroubky ve spojení s černou.. a hlavně - nikdo jinej takový nemá :)

post-5667-026602900 1285011222.jpg

post-5667-045754100 1285011234.jpg

post-5667-056038500 1285011247.jpg

post-5667-060392800 1285011259.jpg

post-5667-046995700 1285011268.jpg

post-5667-038654000 1285011277.jpg

Upraveno uživatelem lub
Odkaz ke komentáři

wow... ty 5625 jsou vyjimecne a moc jim to prospelo, proste bomba... ty veci na G9000 nejsou to ty na zelenou verzi G9000-3V?

jak tak na to koukám tak to bude ono :smile_anim: , ani jsem to předtím nezkoumal, těch barevných kombinací mudmanů je hodně, ale měli jenom tuhle.
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...