Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já to věděl, že hnědá k těm diplomatkám sekne, v tom lesku je ta kůže skvělá.

OT: Mě se u Simona strašně líbil ten šedej krokouš, ale nevim, jestli mam odvahu ho zkusit na Orlíky. Podle mě by tam břicho šlo jak pr*el na hrnec. Barvou i vzhledem.

Odesláno

Škoda že tak pěkný řemen kazí takovéto hodinky.

Ne, dělám si prču, vypadá to svěle. :)

Odesláno
  bandicoot napsal:
Já to věděl, že hnědá k těm diplomatkám sekne, v tom lesku je ta kůže skvělá.

OT: Mě se u Simona strašně líbil ten šedej krokouš, ale nevim, jestli mam odvahu ho zkusit na Orlíky. Podle mě by tam břicho šlo jak pr*el na hrnec. Barvou i vzhledem.

No ja si myslim, ze k tem Orlikum by teda sednul. Neboj se :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Kdo z vas jeste nezazil ten pocit z rucne siteho remenu, tak doporucuju. Je to zazitek, zajet do prijemne dilnicky k Simonovi, dostat kafe a pak koukat na vyskladane kuze na stole. Ta krokodyly je hodne clenita a neni nadto si vybrat z jakeho kusu chcete. Vice ci mene clenitou, velke "plosky", vice ci mene supin - proste super. Navic tam vlastne prijdete na to, co tem hodinkam skutecne sedi - nemusi to byt jen krokodyl - muzete hodinky polozit na kuze z pstrosa, ruznych jesterek, hady a dnes jsem videl i žábu!! A samozrejme muzete vyladit presne velikost, druh prositi, tvar, ruzne detaily, proste vsechno. Takze doporucuju.

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno
  Hasňa napsal:
Tak to je bomba. Kdyby staly do padesati, tak uz je mam doma. Ale nestoji. Skoda.

Tohle je ta iniciacni serie, ktera se delala tady na Chronomagu a byly do padesati :thumbsup_anim:

Odesláno

Frantik - gratulace, remen jsem videl predevcirem ve fazi priprav a vypadal vyborne :) Jako obvykle je Ondrejova prace bez chyby! Je to presne jak pises, kdo nezazil tu radost z vytvareni remenu presne podle svych predstav, nemuze byt stastnej chronomagor.. akorat to ma i jednu nevyhodu - nemuzu nosit standardni remeny, protoze mi na nich vzdycky neco vadi a prijdou mi spatny :(

Odesláno

No jó, klasa sama pro sebe !! fakt úžas!! Svrchu :D :D

Skandál, že ten řemen nemá černý podšití, reklamoval bych to, nezaplatil a chtěl ještě jeden správnej a hlubokou omluvu k tomu. Tohle si firma, jako super simon prague prostě ne a nemůže dovolit, ani pro hejla našeho primáckýho formátu!! že je to na rubu není omluva, věci se dělají pro boha, ne pro smrtelníkovu perspektivu. ;)

Odesláno
  cigi napsal:
No jó, klasa sama pro sebe !! fakt úžas!! Svrchu :D :D

Skandál, že ten řemen nemá černý podšití, reklamoval bych to, nezaplatil a chtěl ještě jeden správnej a hlubokou omluvu k tomu. Tohle si firma, jako super simon prague prostě ne a nemůže dovolit, ani pro hejla našeho primáckýho formátu!! že je to na rubu není omluva, věci se dělají pro boha, ne pro smrtelníkovu perspektivu. ;)

Hele cigino, od takovýho super primáka to beru :) ale mi se fakt taky snažíme ...

Odesláno

Nádherné hodinky, nádherný řemen, Frantiku, mé upřimné gratulace!!! To, že řemen nemá černé podšití mi u hnědého řemenu připadá v pořádku, nijak mě to nevzrušuje.

Odesláno
  Radius napsal:
Poprvé píšu do topicu Prim :) opravdu hodně elegantní kombinace. Perfektní!

Bacha, vlakna Primu jsou navykova, jsou tam same elegantni kombinace :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...